Foto: pixabay.com

16.08. Venera prelazi u znak Vage i zadržat će se tu do 10.09.. Imamo priliku ne samo poboljšati svoje odnose, već i svoju poziciju u njima. Vrijeme je za suradnju s drugima jer nam upravo od drugih dolaze prilike koje nas motiviraju, suočavaju s onim od čega želimo pobjeći, potiču nas da se pokrenemo, pomažu nam. Jačat će potreba za ljubavlju i prisnošću s onima koje volimo. Samci su u prilici obogati svoj društveni, ali i ljubavni život, ostvariti novo poznanstvo, možda i promijeniti svoj ljubavni status tako što će započeti novi odnos.

atma.hr – 78
Venera, planet ljubavi i odnosa 16. kolovoza/avgusta stiže u svoj zodijački dom, u znak Vage i zadržat će se tu do 10. rujna/septembra kada će poprimiti značajke Škorpiona.

Venera se u znaku Vage zrači svojim najboljim osobinama jer se tu dobro osjeća, stoga je na nama da iskoristimo to razdoblje najbolje što možemo.

Imamo priliku ne samo poboljšati svoje odnose, već i svoju poziciju u njima. Vrijeme je za suradnju s drugima jer nam upravo od drugih dolaze prilike koje nas motiviraju, suočavaju s onim od čega želimo pobjeći, potiču nas da se pokrenemo, pomažu nam.

Jačat će potreba za ljubavlju i prisnošću s onima koje volimo. Samci su u prilici obogati svoj društveni, ali i ljubavni život, ostvariti novo poznanstvo, možda i promijeniti svoj ljubavni status tako što će započeti novi odnos.

Oni u vezi ili braku u prilici su pronaći nove načine zbližavanja s partnerom. Ono što želite dobiti od njega, prvo pružite. Pokažite partneru što vam treba.

Surađujte, razgovarajte, odvojite vrijeme za vaš odnos. Umjesto da se fokusirate na nedostatke svog odnosa, pogledajte u sve one dobre i lijepe stvari. Sigurno ih ima.

atma.hr – 52
Što još očekivati od ovog utjecaja?

Ljepota

Sve što je vezano uz ljepotu i uljepšavanje sada je dobro poduzimati. Priuštite si neki tretman, kupite si nešto što dugo želite, očistite i uljepšajte svoj stambeni prostor.

Primijetite ljepotu u svijetu koji vas okružuje, divljenje budi naše srce.

Sklad i ravnoteža

Želimo uskladiti, uravnotežiti, dovesti stvari u stanje mirovanja i uživanja. Neprihvatljiv nam je bezobrazluk.

Spremnije surađujemo i ostvarujemo kompromise.

Neodlučnost

Malo bi, malo ne bi pa ne zna što će pa od svega odustane. Dilema je jedna od značajki ove Venere u Vagi.

Pokušajte biti odlučniji. Ako izaberete jednu opciju, ne znači da drugu gubite.

banner za knjige trazite i dano vam je

Zavođenje

Divno vrijeme za zavođenje. Pokušajte zavesti sami sebe svojim vrlinama i ljepotama, a potom osobu koja vas zanima.

Samo pazite da zavođenje nije samoj sebi svrha.

Udruživanje i odnosi

Možemo se udružiti s drugima radi bržeg ili kvalitetnijeg ostvarenja zacrtanog cilja. Zasnivanje novog poslovnog ili ljubavnog partnerstvo češće se odvija dok je Venera u Vagi.

Zdravlje. Idealno vrijeme za njegu kože. Pripazite na donji dio leđa, mjehur i bubrege.

Julijana Oremović