Venera je glavni igrač ovaj tjedan! Naravno da će ljubav pobijediti sve …

Započet ćemo ovotjednu prognozu neuobičajno optimistično! Venera je glavni igrač ovaj tjedan te zašto ne bi sebi dali malo oduška vjerom da ljubav pobjeđuje sve? Dobro, skoro sve …

Početak tjedna donosi Veneru i Mars u konjunkciji, u Djevici; Veneri nije posebno ugodno u ovom znaku logike, ali uz konjunkciju s Marsom … koga je briga! Hormoni luduju, impulsivnost raste, ne marimo za logiku! Nebo postaje sve više “škorpionsko”.

Merkur se pridružuje Suncu u Škorpionu. A intenzitet Škorpiona poznajemo. Do kosti, snažno i jako.

Merkur u Škorpionu ne priča puno, međutim ono što kaže – “gađa u centar”! E, da, i najčešće govori upravo ono što skrivate i ne želite ni da kažete, a ni znate. Škorpion je dobar psiholog.

Iako je aspekt Venere i Marsa najjači u ponedjeljak, obojit će cijeli tjedan. Udruženi u poslovni poduhvat, a usput u klinču? Zašto ne!

Povrh svega, Venera na kraju tjedna mijenja znak i ulazi u svoje sjedište, Vagu. Njena teritorija, što vezama i odnosima daje veće šanse, i novim i postojećim, pogotovo jer gradi sekstil sa Saturnom koji dalje povećava stabilnost svim onim vezama koje započnu u ovom razdoblju. I postojećim možda, koje su preživjele mali potres.

Ovaj tjedan imamo mogućnost da stabiliziramo stvari. Naime, ovaj susret Venere i Marsa događa se tri puta. Prijašnji susreti su neke stare priče izvukli iz ormara. Njihov posljednji susret bio je na početku rujna u Lavu, no nakon toga Venera je krenula retrogradno i dogodili su se pogrešni koraci, nesporazumi, razilaženja i prekidi.
Na redu je stabilizacija, dakle. Imamo mogućnost da pospemo malo magičnog praha po ljubavnim odnosima!

Trebate li srediti neku situaciju s kraja ljeta? Reći nekome iskreno “oprosti”? Započnite običnim pozivom, mejlom ili pismom koje započinje s “Oprosti …” ali molimo suzdržite se nakon toga. Djevica je pragmatična. Voliš me? Da. Volim te? Da. To je to. Činjenice. Držite se činjenica. I zapamtite, ne govorimo o šašavim kratkim SMS porukama, govorimo o ljubavnom pismu, o tome kako podignuti slušalicu i reći što imate. Merkur je u Djevici “doma”, on govori provjerene informacije i besprijekorno se izražava, a u Škorpionu govori iz istinske dubine. Koju ruku na srce, rijetki mogu izreći.
Ovo će svakako biti aspekt koji će neke priče privesti konačnom kraju ili konačno stabilnom početku i dati možda na prvu teška srca, slomljenim srcima priliku za novi početak.

No o tome sljedećeg tjedna, kada Venera dobro zagazi u Vagu i sjedne na Mjesečev čvor…

Astrolog: Stella Neutronica

Prethodna objavaMerkur u Škorpionu – Istražitelj i iscjeljitelj
Slijedeća objavaJa sam vječno ja
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.