Foto: pixabay.com

Pri samom ulasku u Jarca, Venera radi najsretniji aspekt, trokut sa svojim voljenim Marsom. Ovaj aspekt donosi ljubav, senzualnost, strast, a nakon toga ulazi u trokut s Uranom što pojačava aspekt s Marsom i donosi nagle pozitivne ljubavne obrate. Venera u Jarcu najviše će donijeti sreću Bikovima, Djevicama i Jarcima, te Škorpionima i Ribama, kao i onima koji imaju naglašen neki od tih znakova. Za Bikove i Škorpione ovaj utjecaj dođe kao lijek na siline negativne utjecaje planeta iz Vodenjaka i Bika.

atma.hr – 78
Venera je iz vatrenog Strijelca ušla u hladnog Jarca u kojem će boraviti do početka veljače/februara. Ovo nam je jedina svijetla točka u nizu vrlo zahtjevnih aspekata Marsa, Urana, Jupitera, Saturna i Merkura tijekom siječnja/januara (i veljače/februara).

Iako Venera nema vladarstvo ni egzaltaciju u Jarcu, ona mu je dnevni vladar, te ima ovdje svoj termin i dekan, što u prijevodu znači da je vrlo jaka i dobro pozicionirana u Jarcu, pogotovo u prvoj dekadi (prvih 10 stupnjeva Jarca).

Pri samom ulasku u Jarca radi najsretniji aspekt trokut sa svojim voljenim Marsom. Kažem voljenim jer njih dvoje se uvijek vole spajati (čak i kad su u kvadratu i opoziciji pa se tuku, opet se vole spajati).

Ovaj aspekt donosi ljubav, senzualnost, strast, seks, nove veze, umjetničku inspiraciju.

atma.hr – 75A nakon toga ulazi u trokut s Uranom što pojačava aspekt s Marsom i donosi nagle pozitivne ljubavne obrate, lijepa iznenađenja, uzbuđenja, naglu zaljubljenost i leptiriće u trbuhu. Doduše kratkog trajanja, ali dok traje lijepo je.

Krajem siječnja/januara Venera ulazi u konjunkciju s Plutonom. Konjunkcija je aspekt koji najjače djeluje od svih aspekata, a može djelovati i dobro i loše, tako da će ovaj utjecaj ovisiti od naših tripova u glavi.

Venera i Pluton nose jaku i duboku ljubav, (fatalnu) privlačnost, jak poriv, ali i opsesije, posesivnost, ljubomoru i ludilo.

Venera u Jarcu je zimska kraljica, naizgled hladna i nedostižna dama. Vrlo otmjena – i kao vino, s godinama sve bolja i ljepša (Jarac je znak starosti i odrastanja, za razliku od Blizanaca koji su znak mladosti i infantilnosti). Osobe s Venerom u Jarcu obično nakon 40-te godine upoznaju pravu ljubav i uđu u skladan partnerski odnos.

atma.hr – 39

Ova Venera vrlo je diskretna i nenametljiva, čvrsta, pouzdana i stabilna. Nije za lake i neobavezne veze, već cijeni čvrste i stabilne ljude i odnose. Tako da će vrlo hladne, racionalne i ponosne glave prolaziti ove drame s Plutonom.

Venera u Jarcu najbolje će utjecati i donijeti sreću Bikovima, Djevicama i Jarcima, te Škorpionima i Ribama, kao i onima koji imaju naglašen neki od tih znakova.

Za Bikove i Škorpione ovaj utjecaj dođe kao lijek na siline negativne utjecaje planeta iz Vodenjaka i Bika.

Irena Dumančić Baranja

118 SUPERPRIVLAČITELJ

SUPERPRIVLAČITELJ

Metode za manifestiranje života iznad vaših najvećih očekivanja

Gabby Bernstein, autorica superpopularne knjige Univerzum ti čuva leđa u svojoj novoj knjizi ide korak dalje i otkriva nam svoje jednostavne i učinkovite metode za manifestiranje najdubljih želja i snova. U knjizi ćete saznati kako raditi manje i dobivati više, kako se opustiti se i vjerovati da vam ono što želite već stiže, svakoga dana osjećati radost i diviti se čudima i sinkronicitetu oko sebe.

Uz pomoć prokušanih duhovnih metoda, iskustava i pouka ove hvaljene i popularne autorice pronaći ćemo moć da i sami ostvarimo trajno zadovoljstvo i obilje

Cijena: 129 kn - Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here