Foto: pixabay.com

Poruka ove Venere u znaku Jarca jest – ne kriviti drugog, ne kriviti sudbinu ili karmu, već preuzeti odgovorno i zrelo svoju životnu ulogu. Ovo je idealan period da se naučimo suočiti sa sobom, da se radujemo tom procesu. Jer nitko ne može učiniti nešto za nas ako mi to nismo učinili najprije za sebe!

atma.hr – 78
Rijetko kada planet Venera u nekom znaku ostaje duže od mjesec dana. Ovog puta Venera će ostati u znaku Jarca skoro četiri mjeseca.

Kad kažemo da ništa nije slučajno, onda u ovom primjeru Venere svakako nije slučajno što će baš u ovom znaku ostati ovoliko dugo.

A zašto baš u Jarcu i zašto je to posebno važno?

Ovaj znak je vezan za svog vladara, a to je planet Saturn. Shodno tome planet koji vlada Venerom je Saturn. To se u astrologiji naziva dispozitor, znači Saturn je dispozitor ove Venere.

To zapravo govori da ćemo u ovom periodu kroz utjecaj ove Venere mnogo toga naučiti o sebi, o svojim emocijama, o tome koliko i na koji način vladamo svojim emotivnim i ljubavnim životom.

Saturn se uvijek vezuje za karmički utjecaj pa samim tim do kraja veljače/februara Venera nam donosi potrebu da raskrstimo s karmom u svom životu.

Važno je biti odgovoran za sebe i za svoju sreću. Sreća se ne gradi i ne dolazi sama od sebe, kad smo zadovoljni sobom.

atma.hr – 52
Ona je jedan dugačak proces sazrijevanja i prihvaćanja sebe sa svim svojim manama i vrlinama.

Poruka ove Venere u znaku Jarca jest – prihvatiti sebe i ne kriviti drugog, ne kriviti sudbinu ili karmu, već preuzeti odgovorno i zrelo svoju životnu ulogu.

Mnogi emotivni odnosi mogu dobiti svoj oblik i svoju kvalitetu. Ali do ljudi je. Do partnera. Do zajedničkog slaganja i zajedničkog cilja.

Mnogi od nas su skloni da krive sudbinu ili astrologiju ili partnera, jer imaju problem da prihvate sebe.

Da prihvate svoju zrelost. Da prihvate da su i oni odgovorni.

banner za knjige stvorite novo ja

Ovo je idealan period da se naučimo suočiti sa sobom, da se radujemo tom procesu.

Jer nitko ne može učiniti nešto za nas ako mi to nismo učinili najprije za sebe.

Budite sretni bez dramatizacije svog života. Sreća je u jednostavnosti!

Nena Janković/astroportal.in