Foto: pixabay.com

Venera u Lava ušla je 26. kolovoza i tu ostaje do kraja rujna 2017. godine. Pred nama je period u kojem će dominirati jaka strast, potreba za pokazivanjem svih kvaliteta širim masama, uz trošenje velike količine novca. Proći ćemo iskustvo high class života i dotaći zvijezde. Ulazak Venere u Lava nam donosi ljubav u centar pažnje! Sada biramo isključivo dostojne i viđene partnere, one s kojima svi naši kvaliteti duplo jače sjaje.

Došli smo do pozicije Venere u sunčevoj kući, u znaku koji vlada pitanjima ljubavi, djece, statusa, Venere u znaku Lava. Položaj Venere u Lavu stavlja akcent na uzburkane strasti, teatarske doživljaje emocija i beskrajnu potrebu da se sve odigra na pozornici, pod svjetlima najjačih reflektora i budnim okom mnogobrojne publike.

Zahtijevamo pozornost u svakom poslu, jer ono što nismo prikazali, nismo ni uradili. Probudit će se potreba za oglašavanjem i javnim priznanjem. Poželjet ćemo pehare i lente, jer smo dosta šuteći promatrali kako trud prolazi nezapaženo.

Reći ćemo otvoreno što volimo i koga volimo. Partneri će nam morati pružiti zahtijevano poštovanje, jer je upravo ono ključna stvar za Veneru u Lavu. Drama, slava i čast, bacaju u kut sve ostalo. Ipak, zapitat će se mnogi ima li tu ljubavi?

Što je s onim osobnim doživljajem? Jesmo li ispunjeni pukom potrebom da nas vide? To su pitanja na koja ćemo morati dati odgovor i poraditi na istim.

Naravno, Lav je znak koji osim mnogostruko spominjanog ega i ponosa nosi pregršt kvaliteta. Iz tog razloga će vas Venera u Lavu voljeti bespogovorno, otvoreno, uz svu pompu i buku! Stavit će vam na znanje da ste njen kralj i udijeliti vam počasno mjesto pored njenog veličanstva.

Ova Venera neće dati da itko u blizini ruši njene emotivne izbore! Branit će i sebe i partnera, do posljednje kapi krvi. Letjet će perje na sve strane uz obavezan povišen ton. Ako niste u prilici da joj se poklonite, sklonite se. Tako je ipak najsigurnije.

Dame s ovom pozicijom Venere odlikuje jaka želja za dokazivanjem u svim segmentima života. Ovo su osobe koje će samo najkvalitetnije stvari smatrati dostojnim svog renomea, a isto tako, sebi neće dopustiti greške u poslu kao ni u emotivnom životu.

Djeca su im veoma važna i po prirodi je ovo plodna Venera koja svojim potomcima osigurava najbolje životne uvjete! Ove su osobe koje već od rane mladosti planiraju studiranje svoje djece na prestižnim svjetskim univerzitetima. Trude se da svoje najmilije predstave svijetu kao Bogom dane.

Majka s Venerom u Lavu će svoje dijete prekoriti samo u tami sobe, dok će na svjetlu dana veličati uspjehe svog mezimca. Moto ovih dama je da “prljav veš” mora ostati u četiri zida. Oko javnosti je nepoželjno. Nikada neće dopustiti da se bilo tko miješa u njene metode odgoja i podriva joj autoritet. Ukoliko partner ima primjedbu i počne s objašnjavanjem, pridružit će mu se, čak iako u prvi mah ne razumije poantu priče.

Ovo je slika supruge koja vrlo dobro zna svoju ulogu i koja sliku idealnog doma nosi iz roditeljske kuće. Nerijetko se ove žene povlače u sebe, u tihu patnju, kako bi osigurale sliku porodične idile. One svoju muku neće povjeriti ni najbližima, jer rane vidaju same, baš poput ponosnih Lavica u savani.

Veneru u Lavu ćete prepoznati po bujnoj, valovitoj kosi, koja iskri na jutarnjem suncu. Ukoliko se bojaju, to su najčešće nijanse crvene ili platinasto plave. U kosi je njihova snaga pa se drže provjerenog frizera kod kojeg odlaze dugi niz godina. Naravno, podrazumijeva se da je to renomirani salon, čija se reklama vrti u svim medijima. Češće se odlučuju za muške frizere, jer ženske smatraju previše zavidnim i nepouzdanim da bi im povjerile tako bitan zadatak, brigu o svojoj veličanstvenoj grivi.

Vrlo bitan je i izgled noktiju, jer gdje ste još vidjeli Lavicu bez adekvatnih kandži? I tu preferiraju osobe od povjerenja i ne mijenjaju tim koji dobiva. Voljet će oštre, bademaste oblike i sedefaste nijanse. Mnoštvo šljokica, cirkona, svjetlucavih čestica ih oduševljava! Nemojte im pokazivati obične, svedene forme, to nije njihova priča. One moraju imati upadljive detalje koje će okolina primijetiti i naravno pohvaliti.

Kada je riječ o odjeći, dame s Venerom u Lavu često biraju privatne krojačke salone kojima povjeravaju brigu o svom izgledu. One jesu bespogovorne ljubiteljice svega što je trendi, ali trend neće ispratiti tako što će kupovati u butiku s deset ostalih, još ne daj Bože da su to osobe koje su im bliske i koje svakodnevno sreću. Ove dame će birati pravac koji je aktualan, ali će zahtijevati da izrada bude personalizirana.

Venera u Lavu često obnavlja garderobu na putovanjima. Cilj je imati drugačije, a opet usklađeno s aktualnim trendom. Birat će visoke potpetice, prozirnih i svjetlucavih detalja. Stavit će u prvi plan obline, posebno raskošan dekolte, preko kojeg će sa strane padati nestašni uvojci. Venera u Lavu će se pojaviti u oblaku najskupljeg parfema, uzdignuta čela i širokog osmijeha. Uljepšana sa smokey eyes efektom i ružom boje bakra, zasjat će pred vašim očima i vratiti u modu zlatno doba Hollywooda!

Ovu damu nećete osvojiti upornošću, naprotiv! Kraljica se osvaja posebnošću. Izdvojite se iz mase stilom, govorom, pozicijom u poslu i financijama, pokažite joj da je ona ta koja vam daje sve ono što ni jedna nikada nije i neće moći, izvedite je i predstavite društvu kao svoj najvredniji dragulj!

Ovu damu možete pratiti, udvarati joj se, pokušavati sve i svašta, jednostavno vas ne priznaje bez gore navedenih karakteristika. Uostalom, gdje ste još vidjeli kraljicu uparenu s prosječnim? S njom u startu ništa nije lako i čini se da baš ništa ne možete, ali ako vas doživi kao sebi dostojnog, tada možete sve. Tada ste dobili ljubav, saveznika i obitelj, sve u jednoj, u njoj!

Gospoda s Venerom u Lavu, odaju dojam nenadmašnih zavodnika, onih pred čijim očima dame padaju kao pokošene. Oni su omiljeni u društvu, posjeduju rezervacije separea najpopularnijih gradskih klubova, i razumije se, od njihovog voznog parka zastaje dah!

Preplanulog tena, pogleda koji ledi i sa stavom filmske zvijezde, pogledat će vas i ostaviti bez teksta. Nećete znati što vas je snašlo, a onda će vas njihov osmijeh kupiti za cijeli život, pokazavši vam da iza savršene lutke postoje i emocije. Pravi vulkan tinja u ovim ljudima.

Potrebna je samo mala iskra kako bi se razbuktao požar širokih razmjera. Taj požar će probudti samosvjesna dama koja se smješka poput djevojčice, s izgledom vamp zavodnice. Taj kontrast ovu gospodu dovodi do ekstaze! Isto tako, dame s Venerom u Lavu padaju pred muškarcima u čijem se biću krije fatalnost i nježnost. Opasni i hrabri, a istovremeno nježni, kada se pogase svjetla reflektora.

Muškarac s Venerom u Lavu se najbolje snalazi na poziciji vlasnika privatne firme ili direktora. Zasjest će na poziciju s koje ga teško tko može maknuti. Njihovo umijeće komuniciranja i savršen smisao za govorništvo ih i pozicioniraju na vrh društvene ljestvice. Ukoliko je Venera u izazovnim aspektima, napadnuta maleficima, to može donijeti i ozbiljne poremećaje ličnosti i snažan egocentrizam. Oholost se podrazumijeva.

Gospoda s Venerom u Lavu se često nađu na sceni, kao popularni glumci, voditelji i pjevači. Mase luduju za njihovim prodornim glasom. U odijevanju preferiraju klasiku, tamne boje osvježene svjetlucavim detaljima, poput zlatnog sata, markantne igle za kravatu i trendi cipela, oštrog vrha. Trend će ispratiti odlučujući se za sportsku eleganciju i osvježavajuće mirisne note. Gospoda s Venerom u Lavu biraju metalik boje automobila ili crne s upadljivim kromiranim detaljima. Njihova pojava se momentalno primijeti, u njoj se uživa, a sjećanje na istu traje cijeli život, makar u odjecima.

Ukoliko je Venera u Lavu aspektirana od strane Urana, dobit ćemo osobe koje će u ljubavi cijeniti strasti i slobodu. Ukoliko je aspekt dobar, očekujte partnere koji vas nikada neće gušiti, koje ćete imati u svakom trenutku u kojem avantura vodi glavnu reč. Negativni aspekti će dati prekide i ishitrene poteze koji ubijaju emociju.

Aspekt sa Saturnom prizemljuje lepršavu Venerinu prirodu i u dobrom aspektu donosi stabilnost i financijsku sigurnost. Situirani partner se podrazumijeva. Loš aspekt donosi duge periode samoće i potrebu da se sebstvo stavi iznad svih što doprinosi izolaciji i melankoliji.

Aspekt s Plutonom daje fatalna zaljubljivanja, ljubav do smrti, bol koja mami na još… Privlačimo osobe s kompliciranim životnim stilom, glamur iza kojeg stoji visoka cijena, sakrivena u opskurnom svijetu podzemlja.

Venera u Lava ušla je 26. kolovoza i tu ostaje do kraja rujna 2017. godine.

Pred nama je period u kojem će dominirati jaka strast, potreba za pokazivanjem svih kvaliteta širim masama, uz trošenje velike količine novca. Proći ćemo iskustvo high class života i dotaći zvijezde. Ulazak Venere u Lava nam donosi ljubav u centar pažnje! Sada biramo isključivo dostojne i viđene partnere, one s kojima svi naši kvaliteti duplo jače sjaje.

Spajamo se s moćnim osobama, koje našu prisutnost u svom svijetu smatraju jednim od najvećih dobitaka. Jednostavno, nema mjesta onima koji bi nas krojili po svojoj mjeri i spuštali na razine njima dostupne, jer samo tako mogu osjetiti mir. Sada tragamo za onima koji će našu prisutnost smatrati dragocjenim i to jasno pokazati, bez skrivanja.

Ulaskom u Lava, Venera će dobar dio puta preći bez aspekta, sve do 10. rujna, kada će početi praviti  sekstil sa Jupiterom u Vagi. Venerin sekstil s Jupiterom će raspaliti emotivne želje, ali će ovoga puta one dobiti zadovoljenje.

Bit ćemo u prilici da otpočnemo veze s osobama od ugleda, statusa, s kojima će stvari ići sasvim glatko, bez iole stresa. Zvuči bajkovito? Naravno! Nebo i to zna prirediti, a period pred nama je fešta želja i ostvarenih snova. Spomenuti aspekt će se povoljno odraziti i na financije pa od 10. rujna planirajte sve one velike stvari za koje je ranije falilo to malo zrnce sreće. Ovoga puta i ono je na našoj strani!

Slijedeći je aspekt trigona, koji Venera gradi sa Saturnom iz Strijelca 10. rujna, a riječ je o aspektu trigona, koji će se osijećati već od početka rujna. Venerin trigon sa Saturnom donosi stabilne emotivne i financijske prilike pa će ovaj period biti ispunjen ugodnim trenucima u društvu voljene osobe.

Ovo je povoljan period za vjeridbe, vjenčanja, početak zajedničkog života, jer će sada sklopljeni odnosi imati podršku vremena. Isto važi i za financijske pregovore i odluke koje na njima budu donijete.

28 MALAHOV

MALAHOV - PRIRODNE METODE ZA ZDRAVLJE I DUG ŽIVOT

Kako ublažiti, usporiti i odgoditi starenje te bolesti i tegobe koje ono donosi?

Prvo hrvatsko izdanje klasika ruske alternative. Najbolji savjeti iz tradicionalnih medicina Kine i Indije u kombinaciji s praksom ruskih iscjelitelja. Podrobne upute za čišćenje tijela, vježbanje, disanje, liječenje i pomlađivanje motivacijama, upute za provođenje gladovanja, pravila za zdravu prehranu…

216 stranica, format 21 cm

Cijena: 129 kn 116 kn - Kupi ovdje

Početkom mjeseca se Veneri pridružuje Merkur, koji će u Lavu boraviti u prve dvije sedmice, ali iz retrogradnog hoda. To nam donosi dosta teatralnih izljeva ljubavi, izjave koje će odjeknuti u javnosti i izlazak na svjetlo dana brojnih romansi koje su do sada obitavale u tajnim odajama.

Komunikacija među partnerima će biti srdačna i puna strasti. Iskrit će na sve strane. Ovaj period nam daje priliku da nekome jasno i nedvosmisleno pokažemo što od njega želimo i kakve su nam emocije. Pošto je riječ o Merkuru koji je do 5. rujna bio retrogradan, sve ovo će se prvenstveno odnositi na osobe s kojima se odnosi protežu duže vrijeme. Srdačan odziv neće izostati.

Od 15. rujna Venera ulazi u trigon s Uranom pa kreće pravi vrtuljak emocija, iznenađenja koja ni u najluđim snovima nismo mogli pojmiti. Vrijeme je da zavrtimo ljubavni rulet i zaigramo na broj svoje sreće!

Kraljica drame, Venera u Lavu, je pred nama, sigurnim korakom hodi, ponosna, gorda, svoja. Ona koja ne moli, nju mole. Ona koju ne osvajaju, jer ona osvaja. Ona koja jednom u životu pokazuje bijelu zastavu i predaje se na dlanu… Njemu, dostojnom, jedinstvenom, od svih željenom, a samo njenom.

Sretno!

Jovana Milekić/astroportal

HIM LAMPA 2

AKCIJA! HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 150,00 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaPrirodne djevojke: Vrsta u izumiranju!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 11.09.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.