Foto: pixabay.com

Ovih dana izgleda da je sve moguće. Činite potpuno lude stvari jer one su opravdane. Sve se osjeća. Ono što tjednima gori u vama. Svaki vaš uzdah, trzaj, cijeli zrak oko vas dobiva na težini.

atma.hr – 78
Venera u Lavu kvadrira Uran: Ovih dana izgleda da je sve moguće, najviše ono nevjerojatno. Bježimo po rubovima tijela, kao da imamo gdje otići.

Kao da dodiri koje spuštate neće otkriti vaša htijenja. Kao da znate slagati, prevaliti preko sebe, sve što želite. Ne znate.

Niste dovoljno dobri u tome da se slažete. Da šutite. Razderani u svoje krhotine više ne možete izdržati. Sve se osjeća. Ono što tjednima gori u vama. Svaki vaš uzdah, trzaj, cijeli zrak oko vas dobiva na težini.

Činite potpuno lude stvari, jer one su opravdane. I nema tu mnogo od bježanja. Neizvedivo je. Nešto vas snažno raspara na rubu ludila i drži. Vaša kosa, vaši nokti, dio vaših ožiljaka, vaša grebanja, nisu vaša.

Znate se rastrgati. Kao nitko. Nikada. Ovdje. Na koži koju nikada niste dovoljno obišli, a trebalo je.

Kao što kaže Urban: “Treba mi kirurg čije ruke su čarobne, da rastegne moje tijelo tako da kada odem – ostanem.”

Sanja Paraminski

atma.hr – 78
Prethodna objavaBrza čokoladna torta bez laktoze i jaja: Dvije pjenaste kreme, tri još mekše kore! (RECEPT, VIDEO)
Slijedeća objavaVenera kvadrat Uran 15.09. – Neprilike na vidiku
Sanja Paraminski Aisha
Sanja Paraminski Aisha se od 2006. godine bavi proučavanjem ezoterije. Njezine domene su Astrologija i Tarot. Prepoznatljivog i osebujnog stila pisanja, dubokih tekstova koji su uvijek prožeti strašću, ostala je zapamćena kod mnogih čitatelja kao unikatan primjer astrologa koji uvijek na blizak i prodoran, a opet specifičan način pojednostavljuje astrološki jezik simbola i prenosi ga u stvarne slike. Specifična ne samo u stilu izražavanja, već i u stavu prema ezoteriji u kojem često savjetuje početnike da uče sami i na primjerima kroz praksu, umjesto slijepog iščitavanja literature. Tekstove piše onda kada osjeća potrebu, jer svakodnevnim pisanjem astroloških tekstova smatra da se gubi bit astrologije i da ona postaje mehanizam izgubljen u mnoštvu. Na astrološkom planu najviše je posvećena usporednim (emotivnim) analizama odnosa, prediktivnoj astrologiji, kao i karmičkoj astrologiji te prošlim životima. Osim ATME, stalni je aktivni suradnik Astro portala te dopisni suradnik Sensa magazina. Njezini tekstovi objavljivani su u mnogim europskim medijima. "Budite usmjereni Zvijezdama, a ne vođeni njima, jer posebna su Buđenja u vašoj koži" - njezin je moto.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here