Foto: pixabay.com

Venera u Lavu ovih dana nalazi se pod napadima Urana. Neke se vrijednosti preispituju, veze, odnosi, vjera u sebe. Neki šavovi pucaju. Negdje u ranama koje te bole i dalje sjajiš najsjajnije. Jer nikad nitko neće smaknuti tog vladara. U tebi je.

atma.hr – 78
Venera u Lavu ovih dana nalazi se pod napadima Urana. Koliko ste puta sakupljali sebe? Sastavljali se? Tron u tebi kao da se drma.

Sa svih strana napadaju nesigurnosti. Lome se koplja baš o tvoje temelje. Osjećaš nervozu. Žarenje. Grebanje. Drhtanje tijela. Vrištanja. Onaj osjećaj puknuća i raspadanja.

Kao da ćeš se razletjeti u tisuće komadića. A, to tako nije nalik tebi.  Koja oduvijek znaš tko si. Koja si radila na tome da postaneš to što si danas. To gubljenje snage. Taj osjećaj nemoći. Te sumnje.

To prebiranje po sebi koje radiš, tražeći sve što možda nije dobro. To nije tvoje. Tuđe je. Kao testovi. Upitnici koje ni ne rješavaš. Kao nagomilana jeka tuđih glasova u tvojoj glavi koja odzvanja bol.

atma.hr – 75Neke se vrijednosti preispituju ovih dana. Kao i veze. Odnosi. Vjera u sebe. Samopouzdanje.

Ljubav. Uspjeh. Strast. Neki šavovi pucaju. Na najjače. I šiješ se. Uporno. Borbeno. Strašno. Divlje. Ne odustaješ. Ne pokoravaš se. Ne pristaješ na nepristajanja.

Zaslužuješ najbolje. I dok se tako sakupljaš iznova. Bez predaha. Neobranjivo.

Znaj: Negdje u ranama koje te bole i dalje sjajiš najsjajnije. Jer nikad nitko neće smaknuti tog vladara. U tebi je.

Zapamti: ti nisi nečiji izbor, ti si šansa koja je dana drugome.

Sanja Paraminski

atma.hr – 78
Prethodna objavaIz nas može izaći samo naša esencija – Zadovoljna osoba ne zasipa svijet negativnošću!
Slijedeća objavaMETAVITAL OBERON® – u biofotonskom polju dubinski skenira sve organske sustave u tijelu
Sanja Paraminski Aisha
Sanja Paraminski Aisha se od 2006. godine bavi proučavanjem ezoterije. Njezine domene su Astrologija i Tarot. Prepoznatljivog i osebujnog stila pisanja, dubokih tekstova koji su uvijek prožeti strašću, ostala je zapamćena kod mnogih čitatelja kao unikatan primjer astrologa koji uvijek na blizak i prodoran, a opet specifičan način pojednostavljuje astrološki jezik simbola i prenosi ga u stvarne slike. Specifična ne samo u stilu izražavanja, već i u stavu prema ezoteriji u kojem često savjetuje početnike da uče sami i na primjerima kroz praksu, umjesto slijepog iščitavanja literature. Tekstove piše onda kada osjeća potrebu, jer svakodnevnim pisanjem astroloških tekstova smatra da se gubi bit astrologije i da ona postaje mehanizam izgubljen u mnoštvu. Na astrološkom planu najviše je posvećena usporednim (emotivnim) analizama odnosa, prediktivnoj astrologiji, kao i karmičkoj astrologiji te prošlim životima. Osim ATME, stalni je aktivni suradnik Astro portala te dopisni suradnik Sensa magazina. Njezini tekstovi objavljivani su u mnogim europskim medijima. "Budite usmjereni Zvijezdama, a ne vođeni njima, jer posebna su Buđenja u vašoj koži" - njezin je moto.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here