Foto: pixabay.com

Venera 7. veljače/februara ulazi u znak Ovna i ostat će tamo do 5. ožujka/marta. Ljubavi su vatrene i strastvene. Traži se akcija, odlučnost i energija. Na novom smo ljubavnom početku. Budimo se iz sna, otvaramo oči i krećemo u akciju.

atma.hr – 78
Pod utjecajem ove Venere, aktivno se traga za ljubavlju. Bori se za nju. Osvaja se svim raspoloživim sredstvima.

Sve se odvija brzo, naglo, gotovo na prvi pogled.

No sve što počne naglo, nerijetko tako i završi. Ponese nas strast, privlačnost, odmah kažemo ‘da’, a s vremenom shvatimo da možda i nije sve onako bajkovito kako je izgledalo na prvi pogled.

Tijekom tranzita Venere znakom Ovna, ljubavi su vatrene i strastvene. Traži se akcija, odlučnost i energija.

Privlače nas samouvjerene osobe, one sa stavom, neovisne i samostalne. Mnogo toga se događa nekako spontano, a igramo otvorenih karata (ako nam ovaj put Merkur u Ribama ne pomrsi račune). Naime, svaki pokušaj skrivanja nečega ili čuvanja tajni od partnera, sada se pokazuje kao problem i dovodi do svađe.

atma.hr – 39

Osvajanje se nerijetko doživljava kao pobjeda. Ova Venera je amazonka koja se bori za ljubav!

Predigra zavođenja slađa je od samog čina. Kad dobijemo ono što želimo, gubimo interes. Flertovi za jednu noć, česti su pod ovim tranzitom.

Zbližavanje i prava intimnost odvijaju se nešto sporije i teže, postoji strah od gubitka slobode i neovisnosti.

U odnosima se može pojaviti borba za moć i dominaciju. Ljubomora se ne tolerira. Možete i zamjeriti partneru da u posljednje vrijeme češće gleda vlastite interese. Za razliku od Venere u Vagi koja njeguje ‘mi’, ovoj Veneri ‘ja’ se nalazi prvom mjestu.

Nosite crveno.

Budite odvažni.

Priđite prvi osobi koja vam se sviđa.

Otvoreno pokažite što želite.

Pokrenite razvoj ljubavnih događaja.

atma.hr – 78
I ne žurite, ne jurišajte. Ako je pravi/prava neće vam pobjeći. Dajte si ipak malo vremena…

Na svom putovanju kroz prvi znak Zodijaka, Venera će se prvo susresti s Kironom i Mjesečevim čvorovima, potom sa Saturnom i Plutonom. Prije nego što krenete u nove pobjede, iscijelite ljubavne rane iz prošlosti. Neće nestati. Pojavit će se kada to najmanje budete očekivali…

Julijana Oremović

49 HEMP RUKSACI

NOVI MODELI - AKCIJA! - RUKSACI OD KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

Cijena: 220 kn 199 kn - Izaberi svoj ruksak OVDJE

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here