Foto: pixabay.com

20. veljače/februara Venera će prijeći u znak Ovna. Evo što očekuje znakove Zodijaka u periodu do 15. ožujka/marta!

atma.hr – 52
Ovan

Tijekom ovog razdoblja, Venera će ljude rođene u ovom znaku potaknuti da pripaze na važne detalje i da u svemu traže neke male znakove.

Pomnost je vrlo važna, stoga trebate što je manje moguće obraćati pažnju na beskorisne stvari i emocije.

Mržnja, ogorčenost i tjeskoba u ovim danima mogu postati pravi problem za Ovnove. Bolje je na svijet gledati kroz prizmu optimizma.

Bik

Bikovima će ovo biti izazovan period, pogotovo u prvom tjednu Venere u Ovnu. Predstavnici ovog zemljanog znaka uvijek bi trebali zapamtiti da u svakoj bačvi katrana uvijek postoji kap meda.

Trebate naučiti vidjeti nešto dobro u nizu negativnih događaja. Tako ćete postati ne samo jači, već ćete i privući sreću u svoje živote.

Dok je Venera slaba, bolje je ne putovati – barem do polovice ožujka/marta.

atma.hr – 52
Blizanci

Blizanci definitivno ne bi trebali preuzeti sav teret svijeta. Sukobe treba izbjegavati, a na napade u svom smjeru potrebno je odgovoriti što jednostavnije i odvojiti vrijeme za opuštanje.

Snažan Merkur uvelike će odbiti napad Venere, no kraj veljače/februara i prva polovica ožujka/marta mogu biti opasno vrijeme za Blizance.

Vrijeme je da napustite strategiju nesebičnosti i pojačanog osjećaja odgovornosti za druge.

Rak

Za Rakove, koji mogu patiti od nedostatka podrške Venere, komunikacija s voljenim osobama bit će spas.

Upravo sada, krajem veljače/februara i početkom ožujka/marta, Rakovi moraju naučiti kako potražiti pomoć od rodbine.

Definitivno ne vrijedi komunicirati s neugodnim ljudima, jer oni mogu pokušati manipulirati vama, prevariti vas, iskoristiti vašu ljubaznost i tešku situaciju.

atma.hr – 52
Lav

Za Lava, stari neriješeni problemi mogu se vratiti u sljedećih nekoliko tjedana zbog Venere u Ovnu.

Astrolozi savjetuju da se s njima hrabro i optimistično nosite. U suprotnom, situacija će se dodatno zakomplicirati i dobiti novi tok.

Svijetle i pozitivne emocije ovog razdoblja ostat će u sjećanju, dok će se sve loše stvari vrlo brzo zaboraviti, stoga se ne biste trebali usredotočiti na probleme.

Djevica

Život Djevica krajem veljače/februara može biti ispunjen kontradikcijama. Donošenje odluka bit će malo teže, baš kao i jednostavno analiziranje svega što se događa okolo.

Ovo je vrijeme sumnji i dilema, s kojima iako se prilično dobro nose, zahtijevaju ogroman utrošak energije.

Dok je Venera u padu, morate naučiti kako se opustiti i uživati ​​u životu.

banner za knjige stvorite novo ja

Vage

Vage očekuje dosta izazovno razdoblje u kojem im se u životu može dogoditi puno toga novoga. Otvoreno protivljenje promjenama može naškoditi predstavnicima ovog znaka, stoga je važno suočiti se sa svim novim i riješiti se starog.

Sve novo u životu Vaga može biti popraćeno nekim poteškoćama, stoga oprez ovdje definitivno ne škodi.

Promišljene odluke pomoći će Vagama da ostanu na površini.

Škorpion

Škorpioni se često nazivaju arogantnim ljudima, ali to nije tako. Predstavnici ovog horoskopskog znaka prilično su samouvjereni, ali znaju priznati pogreške, iako im to nije lako.

Krajem zime astrolozi predviđaju pogoršanje na ovom planu.

Najvjerojatnije će Škorpionima biti izuzetno teško složiti se sa svojom nesavršenošću, što može uzrokovati probleme u komunikaciji s drugima.

atma.hr – 52
Strijelac

Strijelcima je bolje da malo smanje svoje ambicije i postanu razumniji. Svaki rizik, ljubavni pa i financijski, u budućnosti će se ljudima ovog znaka pretvoriti u veliki problem.

Sada apsolutno ne smijete učiniti nešto zbog čega bi u budućnosti mogli ozbiljno požaliti.

Astrolozi vam također savjetuju da igrate pametno, da izbjegavate sukobe i nesporazume i ne provocirate druge negativnosti.

Jarac

Jarci od 20. veljače/februara do 15. ožujka/marta trebaju zapamtiti da promjena prioriteta ponekad može uzrokovati velike probleme u životu.

Ovo će biti vrijeme kada ćete morati slijediti ranije usvojena načela i ni u kojem slučaju ne odstupiti od prethodno postavljene putanje.

U suprotnom, Jarci se mogu suočiti s novim problemima. Ovo nije najbolje vrijeme za selidbu, popravke i promjenu posla.

banner himalajska lampa

Vodenjak

Astrolozi snažno preporučuju Vodenjacima da ne odgovaraju agresijom na agresiju neprijatelja, a također i da ne traže osvetu. Ne trebate ni razmišljati o tome, inače ćete zažaliti.

Bolje je opustiti se i uživati ​​u ugodnim emocijama.

Ovo je vrijeme kada si svakako ne smijete postavljati prepreke.

atma.hr – 52
Ribe

Merkur je naklonjen Ribama, ali Venera u Ovnu ovim ljudima neće dati potrebnu rezervu snage i energije za putovanje i potragu za nečim novim.

Barem u prva dva tjedna Venerinog boravka u ovom vatrenom znaku, Ribe trebaju biti oprezne i ostati odmjerene.

Neka vam ovih nekoliko tjedana bude vrijeme povećanja mudrosti, a ne razočaranja. Pokušajte otpustiti negativne osjećaje i ne fokusirajte se na nešto loše.

dailyhoro.ru/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr