Marsov i Venerin sekstil je aktualan do 17. ožujka/marta pa uzmimo udio u ljubavnim igrarijama ako smo slobodni ili probudimo energiju novog početka s postojećim partnerima. Vatra života je raspaljena!

atma.hr – 52
Na nebu imamo egzaktan sekstil tranzitne Venere iz Ovna i Marsa iz Blizanaca. Sam aspekt sekstila između Venere i Marsa ukazuje na dinamiku u ljubavnim odnosima i lako ostvarivanje kontakata sa suprotnim polom.

Venera u Ovnu upućuje na odlučne i direktne dame koje savršeno znaju što hoće i koje lako planu ako stvari ne idu po njihovim željama. One su se umorile od bilo kakve vrste odlaganja! Sve ili ne! Bez sredine!

Mars u Blizancima oslikava mlađe muškarce ili bar one koji se osjećaju daleko mlađim duhom u odnosu na zapis u osobnoj karti.

Zabavni su i drže fokus svojim konstantnim promjenama dnevnih planova i intelektualnim doskočicama. Riječ je njihovo glavno oružje i savršeno ga koriste! Dobro, nekada i brz auto, motor, odradi svoje!

Venera u Ovnu i Mars u Blizancima nam poručuju da je vrijeme za aktivan princip, da se traži i uzme ono što se želi, tj. onaj/ona koja se želi!

Odnosi koji ovih dana počnu neće imati težinu i problematiku čak ni ako u nekom momentu dođe do prekida.

atma.hr – 52
Nerijetko, odnosi otpočeti pod ovim tranzitom, ako se završe, prijeđu u prijateljske. Ukoliko bi bio kvadrat u pitanju, e tu bi već bilo rata!

Sekstil Venere i Marsa unutar natalnog horoskopa govori o aktivnom seksualnom i ljubavnom životu i u poznim godinama.

Ovo su osobe koje ne korespondiraju sa svojim godištem, traže mlađe partnere i one s kojima mogu opušteno i bez stresa kroz život!

Marsov i Venerin sekstil je aktualan do 17. ožujka/marta pa uzmimo udio u ljubavnim igrarijama ako smo slobodni ili probudimo energiju novog početka s postojećim partnerima.

Vatra života je raspaljena!

Sretno!

Jovana Milekić/astroportal.in

banner za knjige nulta frekvencija