Foto: pixabay.com

47

Venera u znak Raka ušla 1. kolovoza i tu ostaje do 27. kolovoza 2017. godine. Prvi aspekt koji će Venera napraviti, ulazeći u znak Raka, je trigon s Neptunom iz Riba. Pred nama su momenti idealizacije partnera, platonskih ljubavi prožetih duhovnim poklapanjem. Čulnost je u drugom planu. Sanjarit ćemo budni, željno iščekivati ​​susrete i uživati ​​u poljupcima kraj rijeke, mora, jezera.

Pozicija planete ljubavi i prosperiteta, Venere, u znaku Raka, pokazatelj je naglašene senzualnosti i naklonosti ka svemu što je vlastito, domaće.

Venera u Mjesečevoj kući daje osobe koje će se vrlo lako vezati i inzistirati na apsolutnoj pripadnosti i posvećenosti emotivnom i bračnom partneru.

Njih nećete lako zainteresirati, jer su po prirodi nepovjerljive ka nositeljima “kula i gradova”, osvajat ćete ih postupno, pokazujući naklonost ka svemu što su one osobno kreirale i zamislile. Cijenit će vašu odanost i strpljenje i poželjet će zauvijek ostati kraj vas.

Neće ih obeshrabriti trenutne teškoće, jer njihov um gleda u budućnost i vjeruje u vašu sposobnost da ih prebrodite. U toj borbi će vam biti ravnopravan suputnik. Njihova riječ će biti prijeko potreban melem za vašu ranu.

Venera u Raku predstavlja ljubav prema domu, obitelji, tradiciji i nacionalnom nasljeđu. Nose je ljudi koji svim silama i u svim okolnostima brane svoje sunarodnjake kao i članove najuže rodbine.

Neće dopustiti da na njih padne sjena! Podići će zaštitne bedeme preko kojih se teško prelazi.

Čak i kada su u krivu oni koji su “njihovi”, greške će im pravdati okolnostima, mladošću i čitavim arsenalom izgovora. Oni mogu uputiti prijekor, koji tretiraju kao “odgojno savjetovanje”, međutim takvo obraćanje od nekoga sa strane postaje nedopustivo! U takvim slučajevima, Venera u Raku primjenjuje oštar pristup, koji će oni s druge strane dobro upamtiti.

Isti slučaj je i s vlasništvom. Venera u Raku će vrlo precizno znati gdje počinje i gdje završava njezin posjed. Imat će sve papire o vlasništvu uredno složene i dostupne u svako doba dana. Nikakva sporna situacija ne smije postojati. Momentalno angažiraju najbolje zastupnike ne bi li sačuvali ono što im pripada. Naravno – i pored toga, uvijek će znati bolje od najčuvenijeg odvjetnika i miješat će mu se u posao.

Dama s ovom Venerom će biti oličenje pojma “prava žena”. Neće znati sakriti emocije pa ćete uvijek znati na čemu ste s njom. Na licu joj čitate sve simpatije i antipatije. Ukoliko joj se svidite, krenut će sanjariti i živjeti svoj ljubavni roman. Uvijek odmjerena u odijevanju, naglasit će atribute, ali nikada pretjerano i degutantno.

Ove osobe vole cvjetne dezene, kao i mirise koji su osvježavajući i lagani, poput proljetnog povjetarca. Krupne oči i jamice na obrazima će vas potpuno “kupiti”. Kada zavode, čine to vrlo vješto, odajući dojam zbunjene djevojčice kojoj treba zaštita. U biti, daleko su od nezaštićenih i nejakih bića. Ovo su žene koje su spremne za ulogu stuba obitelji i donositelja odluka.

Iako za ove dame vrijedi pravilo da je kuća njihovo prvo radno mjesto, vrlo uspješno će se snaći i u području ugostiteljstva, prodaje markirane robe, kao i umjetnosti. Vrlo je važno da na poslu vlada prisna atmosfera. U takvim okolnostima Venera u Raku radno mjesto poistovjećuje sa svojim domom, a kolege s ukućanima. Tada ste dobili najlojalnijeg suradnika čiji ćete broj moći okrenuti u bilo koje doba dana i noći.

47

U ljubavi, inzistiraju na zaštitničkoj ulozi partnera. Biraju jake i stabilne muškarce, kojima će pružiti privid dominacije. U biti, one će vući sve konce. To su vam ugledne dame u čijem domu je muškarac glava obitelji, a žena vrat! Svaku partnerovu odluku će podržati u javnosti, ni jedna primjedba neće izaći izvan četiri zida.

Ovo su osobe koje svoj život počinju, nakon što dobiju prvo dijete. Tada počinju s ostvarenjem svoje životne misije-oblikovanja jednog života. Vezat će se za svoje potomke i više nego što je to poželjno. Vrlo uspješno će se infiltrirati u sve segmente života djeteta, čineći svoje prisustvo neophodnim, čak i kada djeca odrastu. Uvijek će imati savršen uvid u društvo i namjere djeteta pa je djeci ovakvog roditelja teško išta sakriti ili potpasti pod negativne utjecaje okoline.

Gospoda s ovom Venerom su veoma vezana za obitelj, tradiciju, državu. Patriotizam je izrazito naglašen, a u lošim aspektima moguć je i negativan stav o drugačijim kulturama. Voljet će svoj grad, klub, kraj u kome odrastaju. Svaki upliv “stranaca” će doživjeti kao atak koji zahtijeva obranu teritorija.

Nerijetko ćete ih sresti u ulozi navijača lokalnih klubova. Prepoznat ćete ih po odmjerenom stilu odijevanja, u kojem će prevladavati svijetle boje i klasične forme. Neće voljeti eksperimente, držat će se stila koji im je okolina i obitelj “odobrila” i pohvalila.

U emotivnim vezama neće baš biti primjer tolerancije. Držat će se svojih stavova i zahtijevati od partnera da ih maksimalno podrži. Ni slučajno nemojte hvaliti ono što su oni nekada pokudili. Njima je partnerica neophodan saveznik i takve postupke tumače kao izdaju. Voljet će posvećene dame, koje će ih zainteresirati svojim kulinarskim umijećem i planiranjem.

Zahtijevat će od vas da se ponašate sukladno pravilima koje piše njegova mama, makar vam bila neopisivo mrska. Inzistirat će na “srdačnom odnosu” s članovima njegove uže i šire rodbine. Nikada ne stavljajte primjedbe na “njegovo”, jer sve i da ste milijun posto u pravu, on je zaštitnik “svog roda i imena”. Zauzvrat, dobivate isti tretman pred onima koji bi vas napadali. Imat ćete osobnog “bodygarda”.

Poslovi u kojima se muškarac s Venerom u Raku najbolje snalazi su uglavnom oni u kojima on ima mogućnost da na miru donese odluku, bez puno inzistiranja na poštivanju rokova. Odgovaraju im poslovi u turizmu, ugostiteljstvu ali i u područjima povijesti, književnosti, kulture. Naći ćete ih u najboljim restoranima, kako zadivljuju svijet svojim kulinarskim umijećem kao i u značajnijim kulturnim institucijama diljem svijeta.

Brama – Ljubavni iscjelitelj


Widget not in any sidebars

Venera u znak Raka ulazi 1. kolovoza i tu ostaje do 27. kolovoza 2017. godine.

Prvi aspekt koji će Venera napraviti, ulazeći u znak Raka, je trigon s Neptunom iz Riba. Pred nama su momenti idealizacije partnera, platonskih ljubavi prožetih duhovnim poklapanjem. Čulnost je u drugom planu. Sanjarit ćemo budni, željno iščekivati ​​susrete i uživati ​​u poljupcima kraj rijeke, mora, jezera.

Svaki suton sa sobom nosi magiju ljetnih noći, s kojom ćemo se u ovom razdoblju saživjeti. Percipiramo emocijom, razum tu nema puno posla. Ovo je trenutak za magiju, pamćenje, vječnost …

47

Za vrijeme boravka Venere u znaku Raka, Sunce će se nalaziti u Lavu, čime će Venera biti u 12. znaku od Sunca. Ovakav položaj ukazuje na razdoblje u kojem će cvjetati tajni, paralelni odnosi i sve što je obavijeno velom mistike.

Pred nama su dani u kojima će se kockice poklopiti, a pripadnost čuvati od očiju javnosti, čak i ako se radi o potpuno slobodnim osobama. Poželjet ćemo sačuvati najvrednije u tajnosti, a ljubav će biti dio te priče.

Sve vrijeme boravka Venere u Raku, Merkur, planet intelekta i komunikacije će se nalaziti u znaku Djevice, a ove planete će međusobno imati sekstil, što će doprinijeti boljoj komunikaciji među partnerima, ugodnim komentarima, udvaranjima…

Merkur 14. kolovoza kreće retrogradno pa se tada može očekivati ​​obnova komunikacije s nekom starom ljubavi i vraćanje na stare staze.

Venera 12. kolovoza ulazi u kvadrat s Jupiterom, a zatim će “pogledati” Plutona pa krenuti ka kvadratu s Uranom. Počinje razdoblje izazova, sukoba, razilaženja u emotivnim željama.

Sukobljavat će se bračni i emotivni partneri oko različitih puteva kojim bi vodili vezu ili bračnu zajednicu. Izražen je erotski naboj.

Osjećaji variraju, od apsolutne mržnje ka apsolutnoj emotivnoj predaji, sredine nema. Proživljavamo dramu u kojoj smo režiser i glavni glumac, sve po potrebi! Savjet za ove dane je povlačenje i brojanje do deset, kako se ne bi ponovila teza o “riječi ubojitijoj od mača”.

Kada se sve zbroji, nalazimo se u vrlo zanimljivom razdoblju, koje prijeti da trajno promijeni naš svijet. Porušit ćemo kule od pijeska i otvoriti prostor da na njihovom mjestu izniknu čvrste građevine, koje odolijevaju vremenu. Otvorit ćemo srca “pravim stanarima”.

Jovana Milekić/astroportal

Želiš znati što ti donosi sudbina?
Nazovi ATMA astrologa!


Widget not in any sidebars

29 AYURVEDSKE NAOČALE

AYURVEDSKE RUPIČASTE NAOČALE

Ispravite vid na prirodan način!

Ispravite vid na prirodan način i pridružite se tisućama zadovoljnih korisnika! Ove naočale poboljšavaju koordinaciju između mozga i oka, te pomažu očima da se nauče fokusirati bez naočala.

Pomažu kod kratkovidnosti, dalekovidnosti, astigmatizma, staračke dalekovidnosti, hiperosjetljivosti na svjetlo, glavobolje uzrokovane radom ispred monitora.

Cijena: 135 kn - Kupi ovdje

Prethodna objava21.-22.10. Zagreb – Radionica: I ti pripadaš
Slijedeća objavaVideo koji će vas dignuti na noge: Voli sebe i živi život bez straha!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.