Foto: pixabay.com

U razdoblju od 10. veljače do 6. ožujka Venera će se ploviti vodenim svijetom Riba. Sa svakim novim tranzitom mijenja se i naš odnos prema ljubavi i odnosima jer to simbolizira ovaj planet.

To što na energetskim valovima ove vodene Venere možemo učiniti za ljubav i one koje volimo, ponekad prelazi i granice zdravog razuma. Žrtvujemo se, sanjarimo, idealiziramo, odričemo se od sebe da bi imali njega/nju, gazimo preko razuma samo da bismo voljeli i bili voljeni, patimo u tišini, potpuno smo slijepi i zaneseni snagom osjećaja.

Postajemo brižni, nježni, uvijek na usluzi. Želimo biti potrebiti jer ljubav je za ovu Veneru davanje i pomaganje.

Često se uplićemo u veze s zauzetim osobama jer koliko god težimo biti istinski voljeni, istovremeno se toga i bojimo. Pa privlačimo u svoj život emocionalno nedostupne osobe kako bi nam zrcalile blokade koje postoje unutar nas i onemogućuju nas da otvorimo vrata svog srca.

Strah je najveći neprijatelj ostvarenja ljubavnih težnji. Dok god je on tu negdje u nama, dok god se šulja pretincima našeg srca, teško da ćemo uspjeti ostvariti potpunu emocionalnu bliskost i intimnost s drugom osobom.

Tijekom ovog tranzita Venere u prilici ste osvijestiti sve ono što vas sprječava da živite svoje ljubavne snove. Ako se pitate zašto ste sami i usamljeni, pokušajte pronaći odgovore. Ako ste nesretni ili nezadovoljni, priznajte si istinu i krenite u osvajanje boljeg života za sebe.

Mali je problem u tome što ćemo u idućem razdoblju biti skloniji pobjeći od stvarnosti, zavarati sami sebe, a sve s ciljem kako bismo zadržali nešto što doživljavamo neponovljivim i silno bitnim, iako nas opterećuje i ostajemo gladni pažnje i zagrljaja. Zato se češće zapitajte što vam stvarnost govori, gledajte što vam govore djela i postupci, a ne u ono što će možda biti. Nada je ponekad velika prevarantica.

Lako je moguće da potiho sanjarimo o nekome, no nemamo hrabrosti otkriti što osjećamo. Skrivamo se, glumimo nešto što nismo, igramo igrice misleći da ćemo tako lakše dobiti ono što trebamo. No je li to put do sreće?

S Venerom u Ribama često nas preplavljuju uspomene, skloni smo se vratiti u prošlost, poslati poruku bivšoj ljubavi, obnoviti vezu koju smo raskinuli.

Zaljubljeni imaju priliku još više produbiti bliskost i intimnost u vezi. Otkriti neke tajne i skrivene dijelove sebe osobi koju vole.

Ovaj tranzit najviše pogoduje vodenim znakovima, Ribama, Rakovima i Škorpionima. Strijelcima, Blizancima, Djevicama stvari izmiču kontrolu, ulaze u područje nejasnoća i neizvjesnosti.

Osobitu pozornost obratite na dane oko 22. veljače kada će Venera biti u bliskom kontaktu s Neptunom. Osim snažne inspiracije, nadahnuća i potrebe da voljenjem prekoračimo granice poznatog, lako je moguće i da postanemo žrtva vlastitih iluzija i nerealnih očekivanja.

U danima od 23. veljače do 5. ožujka njezini pozitivni aspekti s Jupiterom i Plutonom mogu dovesti do novih poznanstava, uvida i predivnih druženja udvoje. Iskoristite to razdoblje kako biste promijenili ono s čime niste zadovoljni.

Julijana Oremović, astrologinja i životna savjetnica
www.juijanaoremovic.com

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

Generator pozitivne energije

Originalna Teslina ljubičasta ploča, ionizirana - jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini!
Sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, diže vibraciju.
Ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Cijena: 250 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaŠest vizualizacija za intenzivno privlačenje ljubavi – Ružičasti balon je vrlo moćna!
Slijedeća objavaAko imate OVO u umu, želji nema druge nego ispuniti se!
Julijana Oremović
Julijana Oremović je oduvijek istraživala astrologiju kojom se profesionalno bavi više od 20 godina. Dugi niz godina bila je glavna urednica poznatog astrološkog časopisa te redovito objavljuje članke na temu astrologije i horoskope.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here