Iscijelite se od starih ljubavnih rana. Oprostite, zahvalite, učinite sve što trebate i možete kako biste umirili prošla iskustva i sebe u njima. Ako prođete kroz ovaj proces, proljeće vas možda iznenadi novom ljubavnom pričom.

atma.hr – 52
U danima od 27. siječnja/januara do 20. veljače/februara Venera prolazi znakom Riba.

Prisjećamo se prošlosti i polako je ostavljamo iza sebe. Shvaćamo, uviđamo i zatvaramo jedno poglavlje. Novi uvidi mogu doći kroz snove, intuiciju, u stanju tišine i mira.

S ovom Venerom trebamo i tražimo više topline, podrške, romantike i iskaza ljubavi.

Lako se zapetljamo u iluziju, uvjerimo sami sebe u nešto što nije realno samo kako bismo sačuvali ono što imamo.

Emocije koje smo pospremili negdje duboko u sebe sada izlaze na površinu. Možda se želite isplakati, više odmarati, utopiti u moru emocija… Dopusti si sve što osjetiš.

Želimo suosjećati, pomoći, spasiti, ponekad i na vlastitu štetu. Krivnja, uloga žrtve samo su neke od izazovnijih utjecaja ovog tranzita.

Prilazi li vam zauzeta osoba ili netko tko nije spreman na vezivanje, razmislite i ne žurite s odlukom.

atma.hr – 52
Ovo je i vrijeme tajnih ljubavi pa i onih platonskih kada u svojoj unutarnjoj tišini uranjamo u tuđi svijet, a da druga strana ne zna ništa o tome.

Naprijed, nazad, što ja želim, što on/ona želi od mene? Neodlučnost, strah od intimnosti, ali i za neke osnažena spremnost da se otvore prema novim ljubavnim mogućnostima.

Iscijelite se od starih ljubavnih rana. Oprostite, zahvalite, učinite sve što trebate i možete kako biste umirili prošla iskustva i sebe u njima.

Ako prođete kroz ovaj proces, proljeće vas možda iznenadi novom ljubavnom pričom.

Julijana Oremović

banner za knjige wayne dyer do uspjeha bez izgovora