Galaxy universe photo created by kjpargeter - www.freepik.com

U predstojećem periodu budite spremni na avanture ili barem na širinu duha i širenje granica koje može dovesti i do malo pretjerivanja. Kako znak i konstelacija Strijelca nosi i mogućnost stradanja od vlastitog oružja – stvari koje sami radimo, ne zaboravite u svemu tome i na iskrenost, najprije prema sebi te ujedno i prema drugima!

atma.hr – 52
Venera, zadužena za užitke, lakoću, ljubav i novac mijenja znak te 16.11. u 7:09h iz mračnih dubina znaka Škorpiona prelazi u same nebeske visine, u znak Strijelca! Ulazi u Jupiterov dom u kojem, kako red nalaže, preuzima Jupiterova pravila ponašanja.

Zato su optimizam, veselje, humor, hedonizam, avanture, ljubav ka putovanjima, zabavi, izlascima, sportu a ponajviše ka slobodi i neovisnosti njene karakteristike! Naravno da su nam svima, u određenim fazama života, sva ta iskustva neophodna kako bi stekli više uvide i formirali svoje sisteme uvjerenja.

Venera će u Strijelcu proboraviti do 9.12. i to je vrijeme kada ćemo na kolektivno nesvjesnom i svi mi, zajedno s Venerom, tražiti viši smisao u vezama i partnerstvima, u načinu na koji zarađujemo tj dolazimo do novca, kako se zabavljamo i relaksiramo…

Znak Strijelca prikazan je kentaurom Kironom koji odapinje strijelu u nebeske visine a koji je bio pola čovjek pola životinja (konj). Za razliku od Kirona ostali kentauri poznati su kao vrlo neobuzdani, kako u iću i piću, isto tako i u svojim seksualnim apetitima.

Zato s Venerom u Strijelcu i naša animalna priroda, koja je sastavni dio svih nas, dolazi do izražaja!  Pa tako ova Venera često govori o avanturama ili strastvenoj ljubavi koja osobu izvlači iz već postojeće veze, može ukazati i na avanture muškarca s mlađom djevojkom ali i na svaku vrstu pretjerivanja.

atma.hr – 52
No kako je gornja polovica kentaura ljudska i govori o nadilaženju animalnog a razvoju ljudskog pa i božanskog, tako da s Venerom u Strijelcu religioznost, spiritualnost, filozofija i moral također imaju svoje mjesto.

Iz svega navedenog jasno vam je da ova Venera ne voli ni rutinu ni dosadu, zato u predstojećem periodu budite spremni na avanture ili barem na širinu duha i širenje granica koje može dovesti i do malo pretjerivanja.

Kako znak i konstelacija Strijelca nosi i mogućnost stradanja od vlastitog oružja – stvari koje sami radimo, ne zaboravite u svemu tome i na iskrenost, najprije prema sebi te ujedno i prema drugima!

Tomislava Horvat / Astrologija Pallas

banner placebo