Foto: Serge Gualini/pixabay.com

Venera, planet ljubavi i novca, 18. listopada, ulazi u Strijelca, znak putovanja i kontakata sa strancima, u kojem ostaje do 12. studenog

Harmoničan aspekt s Jupiterom, simbolom prosperiteta i novca, ovaj tjedan povoljno utječe na financije, naročito ako vam je posao povezan s putovanjima.

S druge strane, izazovan aspekt s Neptunom, planetom ljubavnog zanosa i zabluda, upozorava na moguću buru na emotivnom planu, što će najviše osjetiti Bikovi, Vage, Strijelci i Ribe. Budući da Venera simbolizira novac, a Neptun prijevaru, trebalo bi biti oprezniji ukoliko nekome dajete novac na zajam, jer se može desiti da ga više nikada ne vidite.

Venera simbolizira ono što volimo i u čemu uživamo, utječe na našu moć zavođenja, društvenost, ali i apetit, na što opominje aspekt s Jupiterom.

Upravlja grlom i krajnicima, osjetilom okusa, štitnjačom, jajnicima, hormonima, grudima, venama. Utjecaj ove planete naglašen je u Biku, Vagi i Ribama, a slab u Škorpionu, Ovnu i Djevici.

OVAN (20.3. – 19.4.)

Osoba koju poznajete preko posla želi vam dati do znanja što osjeća prema vama. Moguć ulazak u tajnu ili paralelnu vezu s osobom koja često putuje zbog posla.

BIK (19.4. – 20.5.)

Susret s osobom koju ćete upoznati na nekom putovanju, a ako ste zauzeti vjerojatno ćete otići na zajednički put s partnerom. Izbjegavajte potpisivanje važnih ugovora.

BLIZANCI (20.5. – 20.6.)

Teško ćete odoljeti šarmu tajanstvene osobe koja se bavi umjetnošću ili radi u zdravstvu. Klonite se rasprava s nadređenima i kolegama na poslu.

RAK (20.6. – 22.7.)

Preko neke društvene mreže ili interneta možete upoznati mlađu osobu koja često putuje zbog posla, moguće nekog Strijelca ili Ribu. Izbjegavajte konflikte sa bračnim partnerom.
LAV (22.7. – 22.8.)

Početkom razdoblja, polusekstil između vašeg vladara Sunca i Venere, donosi vam nove poslove. Strastveni susret s nekim sportašem ili umjetnikom može se pretvoriti u uzbudljivu vezu.

DJEVICA (22.8. – 22.9.)

Napet aspekt između planeta ljubavi i Neptuna u polju ljubavi, upozorava na mogućnost da partner nešto krije od vas. Obratite više pažnje na pravne aspekte ugovora sa strancima.

VAGA (22.9. – 22.10.)

Osoba koja će privući vašu pažnju sredinom perioda vjerojatno se bavi nekim kreativnim zanimanjem ili često putuje. Ako ste zauzeti, izbjegavajte nepotrebne troškove.

ŠKORPION (22.10. – 21.11.)

Aspekti Venere u astrološkom polju posla donose vam mogućnost uvećanja prihoda preko nekih paralelnih poslova. Partnerovo ponašanje može probuditi vašu sumnju u njegovu vjernost.

STRIJELAC (21.11. – 21.12.)

Venera je u vašem znaku i vaša popularnost kod suprotnog spola raste, pa na nekoj proslavi možete upoznati mlađu osobu. Aspekti vaših vladara Jupitera i Neptuna opominju da izbjegavate nepotrebne troškove.

JARAC (21.12. – 20.1.)

Jupiter, planet prosperiteta, u sekstilu s Venerom, najavljuje mogućnost potpisivanja ugovora sa strancima. Osoba koja ne želi otkriti mnogo toga o sebi, može privući vašu pažnju.

VODENJAK (20.1. – 19.2.)

Venera, simbol ljubavi u kući flerta, najavljuje mogućnost susreta sa šarmantnom osobom koja često putuje. Ako ste mladi, veće su šanse za odlazak na stručno usavršavanje u inozemstvo.

RIBE (19.2. – 20.3.)

Venerini aspekti s vladarima vašeg znaka, Neptunom i Jupiterom, upozoravaju da budete oprezniji ako planirate potpisivanje ugovora sa strancima iz prekooceanskih zemalja.

Astrolog: Marina Jungić Milošević

novosti.rs

Prethodna objavaJeste li upoznali nekoga tko kaže “mrzim ljude”, “ne volim ljude”ili “ljudi su glupi”? Evo razloga tomu!
Slijedeća objava5 pravila za uspješno kreiranje, prvo i zadnje su najvažniji
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.