U ovom periodu mnogi će se proljepšati, nabaciti koji kilogram, zaljubiti, vjenčati i otkriti nov izvor prihoda

Jednom godišnje Venera prelazi preko znaka Vage, ali svaki put obrazuje drugačije aspekte. Planeta ljubavi, ljepote i novca, simbolizira ono što volimo i u čemu uživamo, utječe na našu seksualnost, sklonost ka umjetnosti, moć zavođenja, društvenost ali i apetit. Zbog njene pozicije u Vagi i povoljnog aspekta sa Saturnom, mnogi će se ovaj tjedan proljepšati, nabaciti koji kilogram, zaljubiti, ući u brak ili otkriti nov izvor prihoda.

Financijska situacija može krenuti na bolje preko suradnje sa strancima ili kupoprodaje nekretnina. Sve ovo najviše će osjetiti znakovi u kojima je utjecaj Venere naglašen: Bikovi, Vage i Ribe a najmanje Škorpioni, Ovnovi i Djevice.

I sve bi bilo kao u bajci da nema nepovoljnih aspekata, i to sa planetama moći i bogatstva, zanosa i obmana – Plutonom i Neptunom. To najavljuje buran period i uzbuđenja na emotivnom planu, kao i stresne situacije na poslu. Ako volite riskirati i planirate uložiti u nov posao ili započeti privatni biznis, prvo se posavjetujte s nekim Jarcem, dok od Vodenjaka možete dobiti interesantne ideje.

Simbol akcije Mars, sredinom perioda će se toliko približiti Veneri i obrazovati aspekt koji naglašava strast i posesivnost. To može dovesti do ljubomornih scena i raskida, naročito u kraćim vezama, uglavnom zbog partnerovog fletovanja ili nevjerstva, a najviše će se odraziti na Bikove, Vage i Ribe, najmanje na Škorpione, Ovnove i Djevice, mada će svi znakovi osjetiti turbulencije na ljubavnom planu.

OVAN (21.3. – 20.4.)

Venera u sedmoj kući u opoziciji s Uranom, planetom flerta i avantura u vašem znaku, donosi mogućnost ulaska u vezu sa zauzetom osobom, odvjetnikom, umjetnikom ili političarom.

BIK (21.4. – 21.5.)

S vašim vladarem Venerom u šestom astrološkom polju, na radnom mjestu ili u nekoj ustanovi zatvorenog tipa možete upoznati vrlo atraktivnu osobu, koja nosi uniformu na radu.
BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

Prelazak vladara vaše astrološke kuće ljubavi Venere, preko znaka Vage, nagovještava mogućnost susreta sa starom simpatijom ili bračnu ponudu od partnera s kojim ste duže u vezi.

RAK (22.6. – 22.7.)

Naglašena pozicija Venere, planete novca, pod utjecajem Saturna iz Strijelca koji je simbol uspjeha i trajnosti, povećava vaše šanse za zaradu preko posla s nekretninama ili kroz suradnju sa strancima.

LAV (23.7. – 22.8.)

Venerin aspekt sa Saturnom se nalazi u vašoj astrološkoj kući ljubavi i najavljuje buran ljubavni period, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku sa zračnim ili vatrenim znakom.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

S Venerom u drugom astrološkom polju može vam se ukazati šansa za pokretanje privatnog biznisa, ali ne bi bilo dobro da budete “sami svoj gazda”.
VAGA (23.9. – 22.10.)

Kada je vaš vladar u vašem znaku, omiljeni ste i popularni, naročito kod suprotnog spola. Aspekt s varljivim Neptunom u Ribama upozorava da bi trebali izbjegavati nepotrebne troškove.

ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Planeta ljubavi u astrološkom polju tajni, u kvadratu s vašim vladarem Plutonom, planetom moći i senzualnosti, može vas odvesti u tajnu romansu sa nekim tko vam uopće ne odgovara.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Venera u izazovnim aspektima s jednim od vaših vladara Neptunom, simbolom romantike, nagovještava mogućnost ulaska u romantičnu vezu s osobom koja neće biti potpuno iskrena prema vama.

JARAC (22.12. – 20.1.)

Sa simbolom novca u polju karijere, pod utjecajem vašeg vladara Saturna iz Strijelca, možete zaraditi preko kupoprodaje nekretnina ili dobiti bolju poziciju na poslu.

VODENJAK (21.1. – 19.2.)

Pozicija Venere u sekstilu s jednim od vaših vladara Saturnom, simbolom uspjeha i ambicije, može donijeti suradnju sa strancima ili susret sa nekim tko zbog posla često putuje.

RIBE (20.2. – 20.3.)

Jaka planeta novca u vašem astrološkom polju novca je u izazovnim aspektima s vašim vladarom Neptunom, a to može značiti povećanje prihoda preko paralelnih ili tajnih poslova.

Marina Jungić Milošević

novosti.rs

Prethodna objavaTri koraka do sreće
Slijedeća objavaNajbolji savjet sinu
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.