Botticelli: Nacimiento de Venus

Venera, planet ljubavi, odnosa i novca do 26. ožujka kretat će se prostorima Vodenjaka. Ovaj tranzit bit će najintenzivniji za pripadnike fiksnih znakova, Bika, Vodenjaka, Lava i Škorpiona, kao i za one koji imaju podznak, Veneru ili Mars u ovim znakovima.

Uvijek govori dobro o drugima…
Sigurno je da će naši ljubavni interesi i potrebe tijekom tog razdoblja biti obojani energijom tog fiksnog znaka.

Venera u Vodenjaku traži slobodu, nešto nedoživljeno, posebno, originalno autentično.

Divimo se onima koji se ne stide pokazati sebe, pa i one dijelove njih samih koji nisu na visini zadatka. Tijekom njezinog tranzita privlače nas osobe koje se usude biti svoje, biti drukčije, koje ne slijede pravila i norme.

Nekonvencionalnost, nepristranost i neovisnost su čarobno privlačne osobine.

Lakše eksperimentiramo u odnosima, slobodnije se puštamo u nepoznato.

Ljubavi se mogu rađati iz prijateljstva ili putem prijatelja.

Biti i prijatelj i ljubavnik – važnije je no ikad!

Ne vjeruj svemu što misliš…

Važno je omogućiti partneru dovoljno slobode, kao što je važno to isto dopustiti i sebi.

Možemo li voljeti, a biti slobodni od očekivanja?

Ljubomora, gušenje prevelikim zahtjevima, ograničavanje, posesivnost mogu dovesti do krize u odnosu.

Privlačnost se rađa neočekivano, ima onu električnu kvalitetu. Poput bljeska munje bivamo zaslijepljeni nečijom privlačnošću.

Okolnosti u ljubavnom životu sada možemo pogledati s distance, ovo nije pretjerano emotivna Venera.

Tijekom njezinog tranzita možemo bolje upoznati one dijelove sebe koji su toliko posebni, toliko naši.

Sada možemo povezati svoje misli i osjećaje, ujediniti ih na mjestu s kojeg u akciju krećemo fokusirano, jasno i uravnoteženo.

Venerin hod ovim idealističnim znakom potrajat će cijeli ožujak, no njezine karakteristike kao što su revolucionarni duh, slobodoljubivost, originalnost, bit će s vremena na vrijeme pritisnute utjecajem Marsa iz znaka Bika.

Mars utjelovljuje mušku energiju, Venera žensku, a kad se ta dva planeta nađu u sukobu, kao što će to biti u ožujku, često dolazi do ljubavnih raskida, nevjere, ljubomore, borbe za moć u odnosu, pa i nezadovoljstva seksualnim životom u braku ili vezi.

Uvijek govori dobro o drugima…
Zato je dobro vidjeti što nas to ometa da bismo bili sretniji udvoje?

Kako spriječiti niske nagone da ovladaju nama i naruše ljubavni sklad, osobito u danima oko 20. ožujka kada će ta dva planeta biti u direktnom sukobu?

Problemi se mogu javiti zbog novca, prijatelja, posesivnosti, nespremnosti na kompromis, različitih pogleda na to kako ostvariti neke planove. No sve se to može prevladati ako spustite loptu, odustanete od principijelnosti (čitaj ega) koja vam šteti i pokušate se naći na pola puta s osobom do koje vam je stalo.

Ovaj tranzit bit će najintenzivniji za pripadnike fiksnih znakova, Bika, Vodenjaka, Lava i Škorpiona, kao i za one koji imaju podznak, Veneru ili Mars u ovim znakovima.

Julijana Oremović, julijanaoremovic.com

49 HEMP RUKSACI

RUKSACI OD EKO KONOPLJE

Kvalitetni, atraktivni i jedinstveni!

Izrazite svoj nesputani duh i ekološku svijest najkvalitetnijim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i vi, nikada dosadan, nikada običan – stilski jedinstven!

Veliki izbor, obilje boja! Svaki Himalayan 100% Hemp ruksak je jedinstven, napravljen od eko konoplje, ručno rađen u Nepalu.

Konoplja je vrlo čvrsta, "diše" i upija vlagu s tijela, posjeduje antibakterijska svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu. Neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise! Lako se održava.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.