Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

Jednom godišnje je Venera u konjukciji s Jupiterom, a u Škorpionu svakih 12 ili 13 godina, te treba ovaj aspekt iskoristiti na najbolji mogući način jer je rijetkost i može donijeti dobro – osjećanje ljubavi, radosti, zadovoljstva i uspjeha!Danas, 13.11. su u potpunom “zagrljaju” Venera i Jupiter u Škorpionu, ali već se prethodnih dana, a posebno se jučer 12. 11., osjetio ovaj susret dva benefika. I pored toga što je Venera u znaku Škorpiona gdje je slaba i u padu, ona je i u ovom znaku donijela mnogima nešto dobro, a to se osjeća ovih dana.

Kako je Mars u Vagi u sekstilu s Merkurom u Strijelcu, to je susret s nekim tko je važan, tko je oličenje mudrosti i dubokih saznanja, viših znanja, ili duhovnih spoznaja, jer je Merkur u Strijelcu, što je moglo biti i zbunjujuće, jer je Merkur u kvadratu s Neptunom u Ribama.Venera u Škorpionu, za one koji su otvoreni da daju i primaju ljubav, ljubav u konjukciji s Jupiterom može donijeti ili je već donijela neku veliku ljubav, pojačan osjećaj ljubavi, ili duboku, intenzivnu ljubav, kod nekih i pomiješanu s poštovanjem ili prihvaćanjem, uvažavanjem.

To je susret s nekim tko je na neki način velik, tko ima duboka ili tajna znanja o suštinskim životnim stvarima, tko je stranac, putnik.

Simbolika planeta je velika, ali susret i zagrljaj ove dvije planete, nekima je donio i  zagrljaj ljubavi i dobrote, blagoslov, neko veliko obilje, ili osjećanje radosti.Nekima će to donijeti danas, ako su otvoreni za dobivanje, a neki će davati više nego uobičajeno, te širiti radost i ljubav oko sebe.

Venera i Jupiter na društvenom planu utječe na skup ljudi, koji su u nekom lijepom ambijentu, a donosi i više susreta, druženja, ili neke proslave, posebno što je i Mars u Vagi, koji je u sekstilu s Merkurom, te ima razmjene, razgovara o temama koje su podignute na neki drugi nivo, ne prizemne, već više obojene duhovnošću ili višim znanjem.

Dogovori i kupovine su mogući, nečeg velikog ili skupog, jer Venera i Jupiter u Škorpionu su vezani za bogatstvo. Nekima ovaj tranzit donosi i bogatstvo, posebno ako vam je ova konjukcija u 2. ili 8, ili 4. kući.


Widget not in any sidebars

Nekima će od vas donijeti možda više uživanja i zadovoljstva na tjelesnom planu, a drugima na emotivnom, ako vam je recimo podznak u Raku ili Lavu.

Kako god bilo kod vas, jednom godišnje je Venera u konjukciji s Jupiterom, a u Škorpionu svakih 12 ili 13 godina, te treba ovaj aspekt iskoristiti na najbolji mogući način jer je rijetkost i može donijeti dobro – osjećanje ljubavi, radosti, zadovoljstva i uspjeha!

Svetlana Milenković-Filipović


Widget not in any sidebars
Prethodna objavaZamijenio sam OPROSTI s HVALA TI
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 14.11.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.