Designed by Freepik

Venera i Merkur, planete ljubavi novca, komunikacija i biznisa, ojačale su svoje pozicije ulaskom u Vagu, a taj trend se nastavlja prelaskom Merkura u Škorpiona (17.10.).

Tranzit ovih planeta preko znakova partnerstva, novca i strasti, osim fizičkog uljepšavanja i poboljšanja financijske situacije, donosi i ljubavni zanos i uzbuđenja na emotivnom planu. Venera ostaje u sedmom znaku Zodijaka do 7. 11. kada ulazi u Škorpiona, a Merkur do 5. 11. kada ulazi u znak Strijelca.

Planet ljubavi i novca tvori polusekstil s Merkurom i Jupiterom (koji su u konjunkciji), što donosi uvećanje prihoda. Ali, inkonjunkcija s Neptunom, simbolom romantike, mašte, umjetničke inspiracije, ali i obmana, upozorava da možete lako postati meta iskusne zavodnice, ako ste muškarac.

Također, postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu s nekim tko nije u potpunosti iskren prema vama. Inače, izbjegavajte nepotrebne troškove i pazite kome posuđujete novac.

Žene će narednih dana više trošiti na garderobu i nakit, muškarci će poklanjati…Ako vam je natalni Merkur u Škorpionu, posjedujete jaku logiku, sposobnost dobre komunikacije, dobar “njuh” za biznis, talent za bankarstvo, znanost i medicinu, spretne ruke, okretnost, smisao za glazbu i ples. Loše aspektiran Merkur u ovom znaku naglašava posesivnost, cinizam i podozrivost, pa možete biti vrlo neprijatni prema onima koji vas mogu ugroziti.

OVAN 

Pozicija Venere, vladara astrološke kuće ljubavi, donosi vam nove kontakte i poznanstva. Posle 22. 10., pridružit će joj se i vaš vladar Mars, kao i Sunce, pa je moguć strastveni susret s nekim umjetnikom. Osim toga, aspekti Merkura, simbola biznisa, posle 17. 10., donijet će vam nove poslovne aranžmane.

BIK 

Vaš vladar Venera u šestom astrološkom polju donosi vam uvećanje zarade, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Posle 17. 10., moguć susret sa osobom koja nosi uniformu na radu, a oko 19. 10., u vrijeme mladog Mjeseca, moguć početak tajne romanse s nekim koga poznajete preko posla.

BLIZANCI 

S Venerom u kući ljubavi vaš emotivni život postaje uzbudljiviji, tako da već početkom perioda, preko neke društvene mreže možete upoznati mlađu osobu. Zbog ojačane pozicije vašeg vladara Merkura, posle 17. 10., očekuje vas potpisivanje unosnog ugovora i isplativ posao na duže staze.

RAK 

S Venerom u polju kreativnosti, umjetnici i sportaši rođeni u vašem znaku mogu očekivati priliv novca. Poslije 17. 10., čuvajte se skandala ako ste zbog posla prisutni u javnosti. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 19. 10., izbjegavajte rasprave s nadređenima i nepotrebne troškove.

LAV 

Pozicija Venere u znaku partnerskih odnosa, već početkom perioda nagovještava odlazak na zajednički put s partnerom. Oko 17. 10., možete potpisati ugovor sa strancima. Vaš vladar Sunce ulazi u Škorpiona 23. 10., kada možete očekivati podršku osobe na položaju.


Widget not in any sidebars

DJEVICA 

Venera, simbol ljubavi, ali i novca u Vagi, najavljuje bolji financijski period i mogućnost ulaska u vezu s nekim čijem ćete šarmu teško uspjeti odoljeti. Ojačana pozicija vašeg vladara Merkura, planete biznisa, posle 17. 10., donosi vam nastavak suradnje sa strancima.

VAGA 

Vaš vladar Venera, planeta ljubavi i novca u vašem znaku, čini vas popularnim i omiljenim, naročito kod suprotnog pola. Pozicija Merkura, simbola komunikacija, posle 17. 10., opominje da izbjegavate rasprave s partnerom. Dobivate podršku osobe na položaju koja cijeni vaše profesionalne kvalitete.

ŠKORPION

Pozicija Venere, vladara astrološkog polja ljubavi, povećava šanse da uđete u tajnu romansu s Bikom ili Ribom. Izbjegavajte rasprave s partnerom poslije 22. 10. Ulaskom Merkura u vaš znak, poslije 17. 10., bit ćete uspješni, naročito ako se bavite turizmom i marketingom.


Widget not in any sidebars

STRIJELAC 

Aspekti planete ljubavi, Venere, već početkom perioda, nagovještavaju mogućnost ulaska u romansu sa atraktivnom osobom. Pozicija Merkura, vladara astrološke kuće ljubavi, poslije 17. 10., donosi vam nove kontakte i poznanstva. Moguć dogovor o isplativoj suradnji sa strancima.

JARAC 

Zahvaljujući aspektima planete ljubavi, Venere, slučajni susret s mlađom osobom može prerasti u ozbiljnu vezu. Oko 17. 10., veće su šanse za poznanstvo s nekim Rakom. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 19. 10., ukazuju vam se nove mogućnosti na poslovnom planu, ako se bavite IT tehnologijama, turizmom ili radite u medijima.

VODENJAK

Pozicija Venere, planete ljubavi, donosi vam romantični susret sa osobom koja zbog posla često putuje. Pozicija Merkura, simbola biznisa, posle 17. 10., najavljuje sklapanje novih dogovora i potpisivanje ugovora. Ipak, do 23. 10., izbjegavajte nepotrebne troškove.

RIBE 

Ojačana pozicija Venere, planete ljubavi, nagovještava strastveni susret s Bikom. Poslije 17. 10., pridružit će joj se i Merkur, donoseći vam uvećanje zarade preko poslova sa strancima. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 19. 10., mogla bi vam se udvarati osoba s posla.

Astrolog: Marina Jungić Milošević / novosti.rs

APITERAPIJA

Dr. KAPŠ - APITERAPIJA


Liječenje pčelinjim proizvodima

Sve o svojstvima i primjenama meda, propolisa, peluda, matične mliječi, voska i pčelinjeg otrova. Savjeti za 330 bolesti, povijest, istraživanja, prevencija, terapije i recepti.

Stručna knjiga namijenjena pčelarima, liječnicima, farmaceutima, ali i svakome tko proučava primjenu prirodnih proizvoda u prevenciji i liječenju ili traži rješenje za svoj konkretan zdravstveni problem.

Tvrdi uvez, 440 stranica, format 16×24

Cijena: 351 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaPrivlačimo ono što su naši stvarni dometi!
Slijedeća objava“Ne uzimaj me kao igračku, dok sam mali i sladak, da bi me kasnije odbacio…” – 12 molbi jednog psa
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.