Početkom lipnja Venera je ušla u vatreni znak Lava obrazujući sjajan aspekt sa tranzitnim Saturnom u Strijelcu, što se inače događa jednom godišnje. Međutim, planeta ljubavi i novca, prvi put poslije 29 godina, obrazuje trigon sa Saturnom u Strijelcu, znaku kontakata sa strancima i putovanja. Moć Venere naglašena je u Biku, Vagi i Ribama, a Saturna u Jarcu, Vagi i Vodenjaku, pa će ovi znakovi do 14. lipnja biti najviše pod utjecajem ovog moćnog aspekta. Jer, već 15. lipnja, Saturn se retrogradnim hodom vraća na posljednje stupnjeve znaka Škorpiona, u kojoj će se zadržati do sredine rujna.

Pošto Venera simbolizira ljubav i novac, a Saturn prošlost i trajanje, mogu se obnove stare ljubavi, dok će bračne i duge veze još više ojačati. Prva polovica lipnja idealno je razdoblje za kupoprodaju nekretnina i ulaganje u privatan biznis.

Trigon između Venere u Lavu i Saturna u Strijelcu najviše će osjetiti Vage, Blizanci, Bikovi, Jarčevi, Vodenjaci i Ribe, ali i ostali znaci. Ovaj aspekt ponovit se još samo dva puta, jer Saturn krajem 2017. godine izlazi iz Strijelca i ulazi u znak Jarca. Zato u prvoj polovici lipnja iskoristite naklonost planeta, naročito ako planirate brak, kupnju stana ili kuće, otpočinjanje privatnog biznisa.

OVAN (21.3. – 20.4.)

Trigon između Saturna i Venere, planeta ljubavi i novca koja upravlja vašim astrološkim poljem partnerskih odnosa, do 7. lipnja donosi mogućnost susreta sa starom simpatijom. Uvećanje prihoda možete očekivati ​​preko poslova sa strancima.

BIK (21.4. – 21.5.)

Vaš vladalac Venera u trigonu sa Saturnom u astrološkoj kući novca, povoljan je za kupoprodaju nekretnina. Sredinom razdoblja vašu pozornost može privući karizmatični umjetnik ili sportaš, koji zbog posla često putuje.
BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

Početkom razdoblja vašu pažnju pokušat privući osoba koju poznajete preko posla, moguće Strijelac, Vodenjak ili Jarac. Moćni trigon vam donosi profesionalnu i financijsku satisfakciju, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

RAK (22.6. – 22.7.)

Trigon između Saturna, vladaoca vaš astrološke kuće partnerskih odnosa i planeta ljubavi, može probuditi žar ispod pepela stare ljubavi. Ukoliko ste zauzeti, možete ući u brak ili će vas partner oduševiti lijepim poklonom.

LAV (23.7. – 22.8.)

Zbog Venere u vašem znaku omiljeni ste i popularni kod suprotnog spola, dok pozicija Saturna nagovještava mogućnost ulaska u vezu s nekim vatrenim znakom. Možete dobiti ponudu za suradnju sa strancima, osobito ako ste umjetnik ili sportaš.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Venera u vašem astrološkom polju tajni u izazovnom aspektu s Neptunom, simbolom zanosa, najavljuje uzbuđenja na ljubavnom planu. Nemojte se nervirate, ukoliko kasnite s realizacijom nekih obveza, niste u pitanju vi, već viša sila.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi i posla u Lavu može vam donese iznenadni susret sa šarmantnom osobom, moguće na nekom kraćem putu. Iz dana u dan rastu šanse da sklopite isplativ dogovor s partnerima iz inozemstva.
ŠKORPION (23.10. – 22.11.)

Pozicija Venere, vladaoca vaš astrološke kuće partnerskih odnosa, nagovještava mogućnost ulaska u romansu s nekim koga već poznajete preko posla. Poslovi sa strancima iz zapadnoeuropskih zemalja mogu vam donesu uvećanje prihoda.

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Planeta ambicije u vašem znaku prvi put poslije 29 godina u trigonu s planetom novca, može vam donese dugoročne isplative poslove sa strancima. Na nekom predavanju ili putu u inozemstvo, očekuje vas susret s atraktivnom osobom.

JARAC (22.12. – 20.1.)

Vaš vladalac Saturn, simbol ambicije u sjajnom aspektu s planetom novca i to u astrološkoj kući novca može vam donijeti isplative poslove sa strancima na duže staze. Sredinom razdoblja ćete teško odoljeti šarmu jedne vrlo zavodljive osobe.

VODENJAK (21.1. – 19.2.)

Pozicija planeta ljubavi u astrološkom polju partnerskih odnosa i jednog od vaših vladalaca, Saturna u Strijelcu, doprinosi vašoj popularnosti i omiljenosti, naročito kod suprotnog spola. Ako se bavite odvjetništvom ili ste zbog posla prisutni u javnosti, bit ćete uspješni.

RIBE (20.2. – 20.3.)

Trigon između planeta novca i ambicije u astrološkim kućama posla i karijere, donosi vam profesionalnu satisfakciju i mogućnost uvećanja zarade, naročito ako se bavite privatnim biznisom, medicinom, farmacijom, turizmom ili marketingom.

Astrolog: Marina Jungić Milošević / novosti.rs

Prethodna objavaPredaja, uzbuđenje i tjeskoba
Slijedeća objava8 najčešćih iskustava ljudi koji su se ‘vratili u život’ nakon kliničke smrti
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.