Foto: pixabay.com

Tranzitna Venera u Ovnu obilježila je ovo proljeće.

Mnogi pripadnici ovog znaka, ali i svi oni s podznakom u Ovnu i dalje se trude uhvatiti ritam s promjenama koje ono donosi, ponovno pokreće i zahtjeva. Sitne pukotine, koje prizivaju velike rezove. Kratke rečenice, koje otvaraju duge razgovore. Slučajni susreti, koji mijenjaju živote.

Tijekom svibnja, tranzitna Venera udružit će svoje potencijale u dodiru s tranzitnim Marsom, Saturnom, Plutonom i Jupiterom. Od navedenih planeta, samo Venera i Mars nisu u retrogradnom hodu. Što to govori i donosi, te čemu nas uči?

Obično aspekte prema retrogradnim planetama vezujemo za nedovršenu prošlost, za neke emocije koje i danas žive u nama i neka vrata koja nismo zatvorili. Međutim, iako su to najčešće manifestacije ovih aspekata, ne treba zaboraviti ni procese promjena u kojima se svatko od nas nalazi.

Shodno tome, aspekti prema retrogradnim planetama aktiviraju i one promjene koje smo pokušali odgoditi do trena neophodnosti. Ovo je taj trenutak.

Prvi aspekt koji retrogradna Venera u Ovnu čini jest aspekt sekstila prema tranzitnom Marsu u Blizancima.

Ovaj aspekt obilježit će razdoblje od 19. svibnja do 4. lipnja. Mars u Blizancima je također i dispozitor ove Venere pa imamo lijep odnos planete i njenog vladara. Tranzitna Venera u Ovnu voli brzinu, a dodir s Marsom u Blizancima ubrzava svaku njenu zamisao.

Ovaj Mars nema mira, mir je njemu običan, dosadan, a on previše voli život da bi dozvolio da dani mirno protječu pored njega. Imate mnogo obaveza i ne znate kako sve obaviti? Ovaj aspekt će vam pomoći u tome. Naravno, shodno vašim natalnim postavkama ovih planeta. Ali svakako da će svatko od nas imati, makar mrvicu više, energije, entuzijazma i ambicije.

Ako osjetite da vam dan brzo prolazi, ali produktivnije nego inače i ako na kraju dana shvatite da ste ostvarili sve planirano, osjećate utjecaj ovog aspekta. Kasno ćete lijegati, rano ustajati, malo spavati, a imati više energije nego prethodnih tjedana. Ovaj aspekt najviše će osjećati svi oni koji imaju u svom natalu Veneru u Ovnu ili Mars u Blizancima, svi oni sa Sunčevim znakom u Ovnu ili Blizancima, i naravno oni s natalnim aspektom sekstila ove dvije planete.

U isto ovo vrijeme, tranzitna Venera u Ovnu tvorit će aspekt opozicije s retrogradnim Jupiterom u Vagi. Egzaktno 19. svibnja, a utjecaj ovog aspekta osjećati će se do 25. svibnja. Rat i balans. Prkos i mir. Bunt i harmonija. Onaj koji otima njegovo i onaj koji osvaja njegovo. Spremite se za pretjerivanja.

Prenaglašene emocije će nas pratiti. Manjak strpljenja i dašak nerazumijevanja svega onoga što se protivi našim trenutnim željama. Dragi moji Ovnovi i svi s Ovnom u podznaku, i drage moje Vage i oni s podznakom u Vagi, dopustite da vam netko dokaže da ponekad niste u pravu. I nemojte dizati nos zbog toga, sve je to dio života.

Tranzitna Venera u Ovnu tvorit će aspekt kvadrata s retrogradnim Plutonom u Jarcu, od 20. do 31. svibnja, egzaktno 26. svibnja. Svakako da Venera u Ovnu nikada nije bila suptilna u emocijama. Ona i voli i mrzi jednakim žarom.

Očekivati ​​od ove Venere da vas voli drugačije, znači rušiti sve njene osobnosti i buditi ono najgore u njoj. Satkana je ona od najljepših emocija. Ali vrlo dobro poznaje svoje demone, i pušta ih iz sebe kada je povrijeđena.

Ako niste spremni na apsolut, ako ostajete sigurni na površini i ako se plašite zaroniti u pakao emocija, onda zaobiđite osobe sa ovom Venerom. U suprotnom, spoznati moć ljubavi, i kada ih najviše zavolite bit ćete ostavljeni, jer Venera u Ovnu može voljeti samo vatru jednaku njezinoj.

Ona voli samo onoga tko nema potrebu smirivati njen plamen, jer previše dobro zna koliko je životne energije satkano u plesu s njom. Venera u Ovnu zavoljet će samo onoga tko zna probuditi ono najnježnije u njoj, ali joj istovremeno ne dopušta da se ušuška u sigurnu luku, već joj iznova izmiče tlo pod nogama. Rat i mir  – to je prava mjera za ovu Veneru.

Shodno tome, svi Ovnovi, Jarčevi, oni s podznacima u ovim znacima ili Venerama, u narednom periodu mogu očekivati ​​uzbudljive emotivne trenutke.

Povoda za ljubomorne scene bit će i tamo gdje nema realnih osnova da ih bude. Povišeni tonovi, iskre iz pogleda, prstiju i vulkani energije, okružit će nas u nastupajućim danima.

Jesmo li dovoljno hrabri da prihvatimo demone kao dio nas i da ustrajemo u svojim emocijama? Jesmo li dovoljno ludi da volimo ono što drugi osporavaju i proglašavaju pogrešnim izborom? Jesmo li dostojni ljubavi koja dolazi jednom, odabranima i mijenja naš svijet iz korijena?

U razdoblju od 27. svibnja do 6. lipnja tranzina Venera u Ovnu činit će aspekt trigona s retrogradnim tranzitnim Saturnom u Strijelcu.

Nakon iznenadnih i burnih emocija, vrijeme je za njihovu stabilizaciju. Opstaju suđeni. Pronalaze se odabrani. Ljubav odabire svoje miljenike.

Svaki od navedenih aspekata djeluje u skladu s našim natalnim postavkama spomenutih planeta. Netko od nas će jače osjetiti njihove utjecaje, netko slabije. Ali svi mi osjećamo i osjećat ćemo energiju ljubavi koja dolazi i pronalazi svoje ratnike. Sretno!

Rajna Cvetković / astroportal

AKCIJA!

himalajska lampa atma.hr

Himalajska lampa

Lampa od divnih, ružičastih grumenja najčišće himalajske soli – stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje.

Električna lampa od himalajske soli na drvenom postolju, svaka je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo.

himalajska lampa atma.hr

Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor. Stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Dimenzije: širina: 10-13 cm, duljina: 15-19 cm, težina: 2-3 kg

Plaćanje pouzećem (poštarina 25 kn – GLS)

Cijena: 149 kn

 

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 20.05.2017.
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 21.05.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.