Foto: pixabay.com

Mislili smo da je vrijeme konačnih odluka iza nas. Vjerovali smo da smo izbjegli fatalne emocije. Uvjerili smo sebe da se ljubav događa drugima i da smo imuni. Ali, je li zaista tako?

336×280 lijevo text-54

Tranzitna Venera u Djevici tvorit će aspekt opozicije s retrogradnim Neptunom u Ribama, u periodu od 27. rujna do 3. listopada. Egzaktno ćemo ovaj aspekt osjetiti 30. rujna. Spomenuti aspekt “krivac” je za sve veći broj novih ljubavi, koje od samog početka shvaćaju da ne mogu biti doživljene.

Mnogo je onih koji se trenutno pitaju kako da se postave u takvoj situaciji, pitaju se zašto im se to baš sada događa i na koje mjesto bježe oni koji ne žele osjećati.

Zato imamo toliko ljubavnih priča za koje nikada nismo mislili da su moguće, nikada nismo smatrali da bi se dogodile baš tim ljudima i ne znamo kako posavjetovati one koji prolaze kroz dati vrtuljak emocija. Nikome nije jasno, nikome nije lako. Postojana je samo emocija koja ruši sve ono što smo osjećali prije nje.

Spajaju se oni koji se možda nikada nisu trebali sresti. Ali pokušajmo vjerovati da Nebo ne griješi. Spajaju se oni koji ne žele ljubav. Ali ljubav ima vlastite planove.

Svi oni sa Suncem u Djevici, Venerom i Mjesecom, kao i s ascendentom u ovom znaku, kao i svi koji natalno imaju ovaj aspekt osjećaju djelovanje spomenutog aspekta.

Kao i svi oni kojima su Sunce, Venera, Mjesec ili ascendent u Ribama. Iako on još uvijek nije u potpunosti aktualan, već sada osjećamo njegove naznake.


Widget not in any sidebars

Tranzitna Venera u Djevici 3. listopada tvorit će egzaktan aspekt trigona s tranzitnim Plutonom u Jarcu. Djelovanje ovog aspekta osjećat ćemo u periodu od 25. rujna do 6. listopada. Tih dana možemo očekivati smirenje uzburkanih emocija i kaotičnih misli i donošenje nekih velikih odluka.

Venera će se naći i u konjunkciji s tranzitnim Marsom u Djevici, egzaktno 5. listopada. Spoj dvije planete, u istom znaku, u vrijeme kada  se donose bitne odluke, kada se mijenjaju životi, kada je razum prijeko potreban, ali ga teško nalazimo.

Tranzitni Mars u Djevici neće nam dozvoliti da donosimo impulzivne odluke, napravit ćemo listu “za” i još jednu “protiv”, ispitat ćemo nekoliko potencijalnih verzija situacije u kojoj se nalazimo i nadat ćemo se da ćemo donijeti najbolju moguću odluku.

Odluka, naravno ovisi o našim natalnim postavkama planeta, kao i od aspekata koje one grade. Netko će prekinuti sve veze sa svojim starim životom i po prvi put dopustiti sebi da ga ljubav vodi. Makar se cijeli svijet okrenuo protiv njega.

Netko će prvi put u životu osjetiti pripadnost nekome, osjetiti snagu emocije koja obuzima svaku poru bića, koja mijenja postojeći svet, koja uzburkava čula i donosi radost. Netko će biti svjedok svih tih velikih ljubavi i radovat će se što je ljubav pobijedila.

A netko će, pak, odlučiti da je vrijeme da se prekine neki odnos, koji više nikuda ne vodi… Svi oni sa Suncem, Venerom, Mjesecom ili ascendentom u Djevici osjetit će djelovanje ovog aspekta.

Tranzitna Venera 8. listopada bit će u egzaktnom kvadratu s tranzitnim Saturnom u Strijelcu. Djelovanje ovog aspekta osjećat ćemo u periodu od 4. do 12. listopada.

Saturn više nije retrogradan i vrijeme je da se suočimo sa svojim strahovima, slabostima, bježanjima i emocijama koje pokreću srž našeg bića.

Djeluje kao da više nemamo kuda. Kao da sada zaista moramo biti na tom mjestu, u to vrijeme i donijeti konačne odluke. Možda je tako i najbolje. Dugo već ustajemo i uspavljujemo se mislima o njoj, njemu, potencijalnim nama. Možda je zaista vrijeme da živimo svoje ljubavi.

Sretno!

Rajna Cvetković/astroportal

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 119,90 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaStres test! Riješite ga i otkrijte koliko ste pod stresom!
Slijedeća objavaNemojte ostaviti čašu vode pokraj kreveta preko noći! Evo zašto!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.