Ako ne želite više živjeti u programiranom ropstvu, počnite davati svoj doprinos. Prestanite misliti da ste mali, obični i da nemate snage za borbu. Vaše najveće oružje je vaša misao i emocija. Sve što se od vas traži ovih dana je da svoje misli i srce fokusirate na pozitivan ishod. Time i vi postajete ratnik na bojnom polju koji, vješto upravljajući svojim mislima i osjećajima, direktno usmjerava tijek borbe.

atma.hr – 78
Koliko god da ste dosad već umorni od ovog čekanja da se nešto dogodi i da se stvari pomaknu s mrtve točke, to ne znači da ne možete i sami doprinijeti pozitivnom razrješavanju situacije. U ovoj najvećoj bitci svih vremena za oslobođenje čovječanstva od tisućugodišnjeg ropstva, VI ste najznačajniji faktor. VI ste zdjelica na vagi koja će prevagnuti ka pobjedi dobra nad zlom. VI I SAMO VI!

Za one koji manje poznaju principe duhovnosti, kratko objašnjenje: sada kada su se velovi među dimenzijama stanjili, lakše je i brže materijalizirati naše iskrene i pozitivno usmjerene namjere/želje.

Na vanjskoj razini imamo priliku promatrati džinovsku borbu između Davida i Golijata, pri čemu je Golijat – Duboka država. “David” je oličen u pozitivnim vojnim i civilnim sudionicima više zemalja koje sad koordinirano djeluju da bi zbacile s vlasti hobotnicu koja tako dugo ima svoje pipke u svakoj pori ljudskog društva.

Da bi “David” porastao i time se ravnopravno borio s Golijatom, potrebni ste VI.

Kako to učiniti, kako dati vlastiti doprinos?

Prestanite misliti da ste mali, obični i da nemate snage ni oružja s kojim se možete boriti. VAŠE NAJVEĆE ORUŽJE JE VAŠA MISAO I EMOCIJA. Sve što se od vas traži ovih dana je da svoje misli i srce fokusirate na pozitivan ishod. Time i vi postajete ratnik na bojnom polju koji, vješto upravljajući svojim mislima i osjećajima, direktno usmjerava tijek borbe.

atma.hr – 39

S osjećajem radosti, sreće i ushićenosti “vidite” novo čovječanstvo, prosperitet i slobodu.

Ako svi tako učinimo i ako znamo i osvijestimo koliko je moćno ovo naše oružje, tada više prestaje biti važno dokle su pozitivne snage stigle u konkretnoj borbi koja se sada odvija na svim razinama. Tada zakon manifestacije preuzima “stvar u svoje ruke”. (Točnije, tada VI preuzimate stvar u svoje ruke).

Po Zakonu privlačenja takve naše misli i emocije privlače vremensku liniju sa sretnim ishodom za čovječanstvo, a misao i osjećaj svakog čovjeka jača i “podebljava” tu vremensku liniju. Morate znati još jednu činjenicu: već sada postoji više vremenskih linija od kojih neke imaju negativan ishod za čovječanstvo. Ako ne želite više živjeti u programiranom ropstvu, počnite davati svoj doprinos.

I prestanite pitati: kada će se i kod nas osjetiti poboljšanje situacije. Naime, jedini vremenski rok koji trebate imati na umu je onaj koji je potreban da se iz svijeta eteričnog/energetskog vaša misao i emocija spuste na fizičku razinu. Jer, ništa na ovom svijetu što sada postoji u materijalnoj sferi nije postalo, a da prije toga nije bilo osmišljeno i kreirano u duhovnoj sferi.

Dakle, kada vas opet uhvati zabrinutost, zapamtite jedno: najbolji način da je odagnate jest da istog trenutka uposlite svoj um zamišljanjem pozitivnog ishoda. Time ćete ne samo odagnati brigu već i dodati još jedno zrnce na vagi koje će nas približiti pobjedi.

atma.hr – 78
Čak i ako ste početnik u ovim vodama, hrabro krenite i ne zaustavljajte se. Ovdje se radi o budućnosti svih nas i dakako naše djece te svih generacija koje dolaze iza nas. Ne mogu dovoljno naglasiti koliko je velika i važna ova bitka. I znam da je teško povjerovati jer nije samo neprijatelj nevidljiv, u ovom trenutku su još uvijek nevidljivi i oni koji se bore za nas. Ali, zato će vam vaš unutarnji osjećaj dovoljno reći sam da znate da li je ovo istina ili ne. Skepsu ostavite po strani jer ona samo snižava vibraciju.

Prikupimo u sebi onoliko snage i hrabrosti koliko još imamo u sebi, obnovimo našu vjeru u Univerzalno Dobro i ono u što vjerujemo – Boga/Tvorca/Sve što Jest/Univerzum i znajmo da nismo sami. Uz nas koračaju i marširaju ovog trenutka sve zemaljske i nebeske snage.

Vrijeme je da se ujedinimo.

Tamo gdje ide jedan, idu svi!

Sretno nam!

Utočište – Sanctuary

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here