U ovom video predavanju (sa hrvatskom sinkronizacijom), Sant Baljit Singh, učitelj duhovnog puta Sant Mat, govori o tome kako je ljubav prema cijelom čovječanstvu i kreaciji izraz ljubavi prema Bogu. Sposobnost da volimo razvija se u fazama. Prvo doživljavamo ljubav na fizičkom nivou, koja s vremenom prerasta u čistije oblike, npr. predanost i molitvu. Konačni stadij ljubavi jest stapanje s Bogom, oceanom čiste ljubavi.

Bezvremena učenja Sant Mata kažu nam da je taj cilj moguće postići – i nude nam odgovarajuću metodu. Središnje mjesto u Sant Matu pripada meditaciji na unutarnje Svjetlo i Zvuk, suptilnim oblicima energije koji se nalaze u svemu. Usredotočena pažnja na unutarnje Svjetlo i Zvuk tijekom meditacije vodi nas do stanja trajnog zadovoljstva. Prakticirajući ovu meditaciju povezujemo se s izvorom sreće u sebi i otkrivamo svrhu života ostvarivši vlastiti potencijal spoznavši sebe kao dušu.

Nakon DVD-predavanja, koje će trajati oko 60 minuta, posjetitelji će imati priliku u ugodnom ozračju meditacijskog centra u Hrvojevoj 8 razgovarati o duhovnim temama i detaljnije upoznati duhovni put Sant Mat.

Sva događanja, kao i učenje meditacije na unutarnje Svjetlo i Zvuk, besplatni su.

28.5. u 19 sati
Holozofsko društvo Hrvatske
Hrvojeva 8, Zagreb

Ulaz besplatan

Email: [email protected]
Info: 097 655 0437

Prethodna objavaOgrlica (brojanica) za šestu čakru od kristala – Intuicija i mudrost
Slijedeća objavaKako vratiti narušenu bliskost: Ljubavna terapija “Meditacija na 2 srca”
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.