Sant Baljit Singh, učitelj duhovnog puta Sant Mat, u ovom video-predavanju

(s hrvatskom sinkronizacijom) održanom na meditacijskom retreatu, objašnjava da prava mudrost i moć dolaze od duše. Moći mogu biti razvijene na nivou uma, ali bez mudrosti duše, one su nepotpune i mogu biti zlorabljene. Zadatak je duhovnog Učitelja pomoći vam da spoznate sebe kao dušu kako biste imali pristup savršenoj mudrosti. Kad svoju dušu svakodnevno hranite putem meditacije na unutarnje Svjetlo i Zvuk, duša postaje jaka i služi se svojom moći i mudrosti kako bi služila druge. Kad u meditaciji vaš um postane apsolutno miran i kad kroz čula ne otječe nimalo energije van ‒ to je trenutak kada dolazi do samospoznaje.

Nakon DVD-predavanja, koje će trajati oko 60 minuta, posjetitelji će imati priliku u ugodnom ozračju meditacijskog centra u Hrvojevoj 8 razgovarati o duhovnim temama i detaljnije upoznati duhovni put Sant Mat.

Sva događanja, kao i učenje meditacije na unutarnje Svjetlo i Zvuk, besplatni su.

14.5. u 19 sati

(Video-predavanja održavaju se svake nedjelje u 19 sati. Srdačno ste pozvani.)

Adresa:

Holozofsko društvo Hrvatske
Hrvojeva 8
Ulaz besplatan

email: hdh.office@holosophic.org

Info: 097 655 0437

Prethodna objavaOrgonska piramida Tigrovo oko
Slijedeća objavaMerkaba 3D privjesak na dugom lančiću – Rotirajuće polje svjetlosti
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.