52
52
Ovo je zanimljivi dokumentarac o Cameron Macaulay-u dječaku koji je, čim je mogao govoriti, počeo opisivati događaje iz svog prošlog života. Njegova su svjedočanstva podržali mnogi istražitelji fenomena sjećanja na prijašnje živote, poput Jim B. Tucker-a.

Cameronov se prijašnji život odvijao se na udaljenom i zabačenom škotskom otočiću Barri. Dječak se poprilično zorno sjeća svoje majke i oca te braće i sestara iz Barre, čak često spominje i svog ljubimca ovčara kojeg je imao na otoku. Jasno opisuje da je živio u kući na plaži u blizini piste gdje su avioni slijetali.

Njegova majka ne zna što točno napraviti s cijelom situacijom. Jasno joj je da Cameron ne laže, a i bilo bi neobično da toliko mlado dijete može izmisliti laž s toliko detalja. Međutim, objašnjenja za Cameronova sjećanja nema. Pogledajte snimku dječaka i zabrinute majke koji odluče posjetiti otočić iz dječakova prošlog života i saznajte što se dogodilo s Cameronovim roditeljima iz prošlog života.

Dokumentarac je snimljen još 2006-te godine te još uvijek predstavlja nerazjašnjivu misteriju modernoj znanosti koja odbija prihvatiti postojanje duše koja mijenja tijela iz života u život…

52
thespiritscience.net