Foto: pixabay.com

52
Gregg Braden američki je autor poznat po svojim teorijama o liječenju raka o kojima je napisao različite knjige.

Jedna od njegovih poznatijih tvrdnji je ta da ljudske emocije mogu utjecati na DNK i da kolektivna molitva može izliječiti bilo kakve fizičke bolesti. U snimci na dnu teksta pogledajte njegovo predavanje o bolnici u Japanu koja ne koristi lijekove.

Rak, Braden tvrdi,  nestaje djelovanjem namjere i sviješću postojanja sprege između naših misli i manifestacija u fizičkom svijetu, a koristi se polje koje sve povezuje…

Ovo eterično polje o kojem priča znanstveno je dokazano i predstavljeno u vodećem stručnom časopisu “Nature” 1996 godine, br. 332.

39

Kontrola nad mislima i emocijama

Naše misli i emocije uzrokuju elektromagnetsko polje. Valovi ovoga polja dosežu jedan metar od našega tijela.

Još je Nikola Tesla govorio da će ljudi jednoga dana snagom svojih misli proizvoditi električnu struju, znači naše misli su izuzetno snažna energija.

No, fokusirane, snažne misli, a ne razbacane na sve ono što vidimo ili osjećamo. Zajedničke misli mogu stvoriti izuzetno jako elektromagnetno polje i djelovati na okolinu. Kada se razvije ova tehnika, ona više nije fikcija nego predstavlja tehnologiju na kojoj se bazira liječenje.

To je dokazao ovaj video snimak iz bolnice u Japanu gdje se pokazuje izliječenje raka u manje od tri minute veličine 3×2.5 cm, prateći cijeli proces ultrazvukom na ekranu.

Da bi mogli proizvesti jako elektromagnetsko zračenje morate naučiti uspostaviti kontrolu nad svojim mislima i emocijama i jačati ih vježbom.

75Emocije mijenjaju DNK

Naše emocije i osjećaji predstavljaju ogledala. Sve što proizvodimo unutar samih sebe zračimo u okolinu i prostor i dobivamo upravo ono što se nalazi u nama. Ako npr. kažemo ” jednoga dana ću ozdraviti ili jednoga dana ću biti sretan/na, jednoga dana ću dobiti dobar posao itd…” ogledalo nam odgovara da to neće biti nikada ili jako daleko u budućnosti.

Ako nasuprot toga govorimo i osjećamo da se mijenjamo sada ovoga časa (kao da se to već dogodilo) tada se nama događa promjena i naš DNK se mijenja i mi se mijenjamo.

Znanost je godinama tvrdila da naša vjera i osjećaji nemaju utjecaja na naše bolesti i naš život, no psihoonkologija tvrdi suprotno. Upravo naši osjećaji, misli, emocije i vjera upravljaju sa svim što se događa u nama samima i našem životu.

Emocije mijenjaju DNK, zapamtite to!

Doktori u bolnici koja je prikazana na snimci istrenirani su za ‘pozitivno razmišljanje’, te ponavljaju jednoglasno “Već se dogodilo! Već se dogodilo!”. Tumor se pred njima smanjuje! Pogledajte sami…

52
greggbraden.com

23 TESLINA PLOČA

TESLINA LJUBIČASTA PLOČA

Generator pozitivne energije

Originalna Teslina ljubičasta ploča, ionizirana - jedno od najpoznatijih sredstava u alternativnoj medicini!
Sprječava razvoj bolesti, umanjuje stres, pospješuje opće raspoloženje, diže vibraciju.
Ubrzava duhovni razvoj i oživljava proces regeneracije stanica.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaLiječenje postom – Unutrašnja operacija bez noža
Slijedeća objavaVoljeti partnera BEZUVJETNO – je li to uopće moguće?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.