Ovo je vrlo informativan video koji prikazuje informacije o vrlo popularnoj povezanosti cjepiva s autizmom. Da, ova se pitanja trebaju postavljati. Ne radi se o širenju straha, već o jednostavnom prezentiranju informacija. narator filma je Rob Schneider, u organizaciji The Canary stranke. Mnoge su činjenice navedeni u ovom videu, i dobro ih je promatrati otvorena uma. Film je na engleskom te vas ohrabrujemo da ga pokušate prevesti i ubaciti prijevod na YouTube.

Ako ste sumnjičavi u pogledu bilo koje izjave izrečene u ovom videu, osjećajte se slobodnim napraviti daljna istraživanja kako bi ocijenili njihovu valjanost. Povezanost između cjepiva i autizma može biti zbunjujuća, jer s jedne strane imamo objavljene studije koje pokazuju kako ne postoji veza između cjepiva i autizma. S druge strane, imamo niz objavljenih studija koje pokazuju jasnu vezu cjepiva kao mogućeg uzroka autizma. Iako se zaključci istraživanja razlikuju, sve su studije objavili stručnjaci i namijenjene su stručnjacima pokazujući konačne podatke i istraživanja. Ovdje možete pogledati neke od studija koje tvrde da su dokazali vezu između cjepiva i autizma.

Imajte na umu da jednostavno prezentiramo informacije. Itekako smo svjesni mnogih kritika koje se odnose na istraživanja koja pokazuju moguću vezu između cjepiva i autizma. Također smo dobro svjesni mnogih kritika koje ne pokazuju nikakvu vezu između cjepiva i autizma. Najviše smo svjesni činjenice da su informacije, znanstveni i empirijski dokazi dostupni s obje argumentirane strane. Obje strane trebaju biti promatrane s mjesta potpune neutralnosti, tek tada možemo donijeti ispravne odluke za nas i našu obitelj.

Također možete provjeriti ovu stranicu za više informacija s obje argumentirane strane.

http://www.collective-evolution.com/2013/09/25/informative-video-do-vaccines-cause-autism/

Prethodna objavaIskreno koračanje Duhovnim Putem
Slijedeća objavaBiti primjer
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here