Produženi vikend 30/04/2020 -3/05/2020

Jeste li znali da je prema vedskom tumačenju cijela 2020. godina povoljna za ostvarivanje (materijalnog) obilja? No da bi se obilje doista i ostvarilo, naši ciljevi prije svega moraju biti usklađeni s našim srcem i našom dušom…

Kako biste ostvarili bolju komunikaciju s onime što vaša duša istinski želi; kako biste ostvarenju onoga što sami smatrate obiljem dali snažan energetski poticaj, i tako ubrzali njegovu materijalizaciju, ove vas godine vodimo u magičnu Istru, poluotok koji cijelom svojom površinom odiše snažnom podržavajućom energijom, a koju svi, dok ovdje boravimo svjesno ili nesvjesno osjećamo…

atma.hr – 45

Zato smo za vas, tijekom produženog vikenda povodom 1. svibnja, uz vodstvo licenciranih trenera i vodiča pripremili poseban program manifestacije obilja u Istri!

Tijekom cijelog programa svi zajedno biti ćemo snažno povezani sa svim oblicima životne energije (voda, vatra, zemlja i zrak), kako bismo od nje dobili što jaču podršku, te ćemo tijekom našeg druženja puno boraviti u prirodi. Da bismo pojačali tu povezanost program i započinjemo posjetom poznatom Zarečkom krovu, potoku nedaleko grada Pazina, čija prekrasna zelena boja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Slijede dva dana intenzivnog rada na osobnom razvoju kroz razbijanje blokada, integraciju polariteta i pomirenje unutarnjih konflikata, te otpuštanje svega ostalog što nas sprječava da prigrlimo ono što priželjkujemo i što nam prema božanskim zakonima pripada.

Program uključuje i vođeni, meditativno energetski proces kvantne transformacije i kvantne manifestacije, kao i slobodni ples poticanja kreativnosti.

Svaki dan u planu su i posjeti poznatim i nešto manje poznatim, ali zato ne manje fascinantnim prirodnim biserima ovog kraja, koji najbolje oslikavaju harmoniju pitoresknog, zeleno-plavog potpisa Poluotoka.

Program završavamo u nedjelju, posjetom Gradu Motovunu, koji je smješten u samom središtu Istre, gdje se i nalazi samo izvorište podržavajuće i iscjeljujuće energije kojom cijela Istra odiše (energija se iz izvorišta, putem Zmajevih linija, svojevrsnih zemljanih meridijana koji presijecaju Poluotok širi duž cijele Istre).

Budući da je energetska podrška u Motovunu najjača, tu ćemo i napraviti završnu meditaciju i završni ritual manifestacije obilja, i tako zaokružiti samo-razvojni dio programa. Nakon kratkog obilaska Motovuna, te obližnjeg gradića Grožnjana, ljetne kulturne kucavice autohtone Istre, te (prema željama sudionika eventualnog ručka u nekoj od lokalnih konoba), napunjeni dobrom energijom uputiti ćemo se natrag prema Zagrebu.

Detaljni program, Istra, 30/04/2020 – 03/05/2020

atma.hr – 45

Četvrtak: 
15.00 polazak iz Zagreba za Istru
17.30 Povezivanje s univerzalnom energijom – posjet Pazinskom potoku
19.00 Večera
20.30 Dolazak u smještaj
21.00 Slobodni ples buđenja kreativnosti

Petak:
8.30 – 9.30 doručak
9.30 Definiranje obilja – Što za mene predstavlja obilje, što mi je u ovome trenutku najpotrebnije?
10.00 Ritualne konstelacije na temu obilja- podrška predaka
14.00 Ručak
15.00 Svjesno hodanje – posjet vodopadu Benkovski uz ritual otpuštanja svega onoga što smo spremni otpustiti,
Odlazak na vodopad Sopot i uživanje u živopisnim slikama krajolika
18.00 -19.00 Povratak u smještaj i slobodno vrijeme za odmor
19.00 Quantum – vođeni, energetsko-meditativni proces kvantne transformacije i kvantne manifestacije
20.30 Lagana večera
21.00 Slobodni ples buđenja kreativnosti

Subota:
8.30 Doručak
9.30-13.30 Univerzalni proces rada na ciljevima (rad na pomirenju polariteta, konflikata i sl. koji sprječavaju ostvarivanje ciljeva)
13.30 Ručak
14.30 Odlazak do mora (Rabac)
18.00 – 19.00 Povratak u smještaj i slobodno vrijeme za odmor
19.00 Quantum – vođeni energetsko-meditativni proces kvantne transformacije i kvantne manifestacije
20.30 Lagana večera
21.00 Slobodni ples buđenja kreativnosti

Nedjelja: 
8.30 Doručak
9.30 Polazak prema Motovunu, snažnom izvorištu univerzalne energije
10.30 Obilazak Motovuna uz osvrt na Motovun i zmajeve linije, završna vođena meditacija za pojačanje manifestacije i ritual zatvaranja samorazvojnog dijela programa
12.00 Slobodno vrijeme za šetnju, kavu i sl.
12.30 Odlazak u Grožnjan
12.45 Obilazak Grožnjana, slobodno vrijeme za šetnju, kavu i sl.
14.00 Odlazak na ručak, u vlastitom aranžmanu
16.00 Polazak za Zagreb

Cijena aranžmana: HRK 1,490.00 kn po osobi za uplate do 17.04.2020., a 1,690.00 kn po osobi za uplate nakon 17.04.2020., ali najkasnije do 27.04.2020.

atma.hr – 45

U cijenu je uključeno:
– sudjelovanje u svim programima, te  njihovo vođenje od strane licenciranih voditelja (gdje je primjenjivo)
– vođenje razgleda lokacija, te  vođenje od strane licenciranog turističkog vodiča (gdje je primjenjivo),
– tri noćenja u apartmanima s dvokrevetnim sobama (apartmani imaju tri sobe, te svaka soba ima dva kreveta)
– tri vegetarijanske večere (prva večera je u obližnjem restoranu, dvije su na lokaciji gdje se održavaju programi), tri vegetarijanska doručka i dva ručka na lokaciji gdje se održavaju programi.

U cijenu nije uključeno:
– prijevoz Zagreb-Istra i Istra Zagreb, te prijevoz do lokacija koje se razgledavaju (preporučamo dogovor oko zajedničkog prijevoza, radi smanjenja troškova; ukupni troškovi prijevoza po automobilu (gorivo, cestarina i tunelarina): cca 600 kuna : 4 = cca 150 kn po osobi),
– konzumacija pića na večeri 30/04/2020,
– nedjeljni ručak prije polaska za Zagreb (u vlastitom aranžmanu, ovisno o osobnim željama i preferencijama polaznika – ovaj kraj je poznat po tartufima, pa je moguća i preporuka).

Program vode: Egli Ilić, Irena Antolak i Mario Antolak

Posebne napomene:
Moguće je sudjelovati i samo u programu osobnog razvoja i obilaska lokaliteta, bez smještaja i obroka. U tom slučaju cijene su slijedeće:
Sudjelovanje u svim programima: 990.00 kuna po osobi

atma.hr – 45

Sudjelovanje u pojedinačnim programima:
Predačke konstelacije:  150 kn
Univerzalni proces:  350 kn
Proces kvantne transformacije i manifestacije: 250 kn za oba dana,
190 kn za jedan dan
Završna meditacija i turističko vođenje: 240 kuna
Slobodni ples buđenja kreativnosti: besplatno

Prijave na: [email protected], 091 5566 980 i/ili [email protected], 095 870 2059, najkasnije do 27/04/2020. Broj mjesta je ograničen zbog ograničenog kapaciteta smještaja, stoga se preporuča rezervaciju učiniti što ranije. Vaša je rezervacija potvrđena nakon primitka uplate.

Plaćanje: najkasnije do 27/04/2020, gotovinski ili preko računa.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju!  

Više o programima:

Spiritualne sistemske konstelacije  Snaga predaka

Kako se uz pomoć snage predaka bol može transformirati u blagoslov?

Sistemske konstelacije metoda je koja nam omogućava spajanje s univerzalnim poljem, preko kojeg dobivamo važne uvide za rješavanje prepreka s kojima se suočavamo.

Ritual Snaga predaka omogućava nam da se spojimo s izvornim potencijalima i dobijemo podršku u trenucima u kojima se trenutno nalazimo.
Svi sudionici imat će priliku spojiti se sa svojom linijom predaka, s izvornom životnom energijom.

Rad omogućava vraćanje preuzetih tereta, onoga što nam ne pripada, što smo nesvjesno preuzeli na sebe, spajanje sa svojim odvojenim resursima i uspostavu prirodnog poretka i prirodnog tijeka životne energije.

Proces vodi: Irena Antolak

Quantum – Proces kvantne transformacije i kvantne manifestacije

Riječ je o vođenom, meditativno energetskom procesu brisanja energetskih otisaka, te stvaranja uvjeta za kreiranje željene realnosti.

atma.hr – 45

Bazna tehnika koja se u procesu koristi je tehnika polja nulte točke, koja je u osnovi svih kvantnih tehnika rada na osobnom razvoju.

Proces se koristi kao podrška u:

  • TRANSFORMIRANJU traumatskih događaja iz prošlosti i otvaranju prema novim životnim iskustvima;
  • OSLOBAĐANJU od neželjenih emocija;
  • MIJENJANJU neadekvatnih misaonih obrazaca, nepodržavajućih obrazaca ponašanja, te neželjenih životnih obrazaca;
  • OSTVARIVANJU i MANIFESTACIJI CILJEVA, te u drugim područjima.

Proces vodi: Egli Ilić, uz asistenciju Maria Antolaka

Univerzalni proces
Univerzalni Proces kombinacija je Alternativne Tehnike koja se koristi na Intenzivu Gnoze i DP4 metode. Razvio ga je Ž.M. Slavinski
Može se primijeniti na sve: na polaritete, konflikte, probleme, negativna iskustva, ciljeve itd.
Na radionici ćete dobiti priliku

  • raditi na sebi i sa drugima,
  • “očistiti” cilj koji ćete postaviti
  • doći u poziciju da možete prihvatiti cilj.

Očistiti znači ukloniti s njega sav naboj (naboj se sastoji od polariteta, konflikata, uvjerenja itd.)

Za prihvaćanje cilja raditi ćemo s tzv. metodom IKR, koju su razvili Ž. Slaviniski i njegova kćer Ivana. S tom metodom integriramo kolektivne polaritete dobro i zlo, koji su prisutni i prožeti u svemu
Proces vodi: Irena Antolak

Slobodni ples poticanja kreativnosti

Ples je meditacija u kojoj se istovremeno i gubimo i nalazimo. Kada usred plesa um utihne, nestaju svi koncepti, prekoncepcije i vjerovanja, a upravo je um taj koji često ograničava našu kreativnost i sputava nas u življenju punih potencijala. Izaći iz uma znači osloboditi se sputanosti, otpustiti kreativnost, vratiti se kući….
U ovom plesu nema koncepata, nema zadanih formi, niti pokreta, baš zato da biste se mogli prepustiti, i otići tamo gdje vas um ne sputava.

 ♦