Najsnažniji si ako odabereš biti Ti. Da budeš prirodan i svoj, kroz samoprihvaćanje, kroz samopoštovanje, kroz ljubav prema sebi. Ako pronađeš sebe, pronašao si Majstora u sebi, koji je oslobođen od svih obvezujućih emocija i osjetila uma; i to je sva istina.

Upusti se na ovo putovanje, u prisustvu Mohanjija, potpomognut iscjeljujućom energijom Bosanskih piramida. Mohanji godinama odlazi na Bosanske piramide da iskaže Svoju zahvalnost ovom mjestu, jedinstvenom u svijetu. Visoka frekvencija Bosanskih piramida podržava duhovni razvoj pojedinca.

Sve tehnike koje ćemo prakticirati, jake iscjeljujuće energije Bosanskih piramida, Mohanjijevo vodstvo i smjernice, podržat će te u pronalaženju sebe. Jednom kada više nisi vezan za tijelo, ili oblik i osobnost, tada počinješ shvaćati što je točno suština, odnosno istina u tebi. Jednom kada spoznaš istinu u sebi, doživljavaš da si izvor, a ne pojavnost. Jednom kada se povežeš s izvorom, koji možeš nazvati dušom, shvaćaš da si jedno sa svim što te okružuje.

Ovaj vikend program na Bosanskim piramidama je podsjetnik kako da živiš svoju istinu.

Više informacija biće dostupno uskoro.

Informacije putem adrese [email protected], a prijave putem “Prijavi se” linka.

Kotizacija za učešće na programu:
399 EUR (780 KM)

SPECIJALNA ponuda za prijave i uplate do 28. maja 2021.
375 EUR (730 KM)

Više detalja ovdje.