Privlači li vas ljepota simetrije, očaravajuća snaga simbola?

sveta geometrija

Sveta Geometrija – zvuči li vam to nekako poznato, intrigantno, a opet logično?!

Vikend Svete Geometrije – od 3. – 5. srpnja 2020. u CRIKVENICI.

Kroz tri radionice uvodimo vas u razotkrivanje, prisjećanje, kreiranje, dublje povezivanje s elementima te mikro i makro Univerzumom.

Iskustvene su to radionice u kojima s lakoćom, igrajući se, radimo svašta-nešto, u visokim vibracijama dobrog društva.

Kreativno se izražavamo crtanjem, uz pomoć čudesnog jezika Univerzuma. Iscjeljujućim meditacijama dodatno razvijamo intuiciju te produbljujemo odnos sa samima sobom i okolinom.

Detaljniji sadržaj radionica opisan je u pojedinačnim tekstovima. Pogledajte što vas više zanima, jer radionice možete pohađati odvojeno, u kombinacijama za koje se sami odlučite ili pak – sve zajedno. Pritiskom na naslov radionice otvorit će vam se prozor s podrobnijim opisom.

Radionce “Osnove Svete Geometrije” “Povezivanje s Elementima” i “Metatron- manifestiranje iz srca”

vikend svete geometrije 6 vikend svete geometrije 7 5.7

Posebnost ovog vikenda jest u moćnim galaktičkim poravnanjima koja će se događati upravo u nedjelju – 5. srpnja, uslijed pomrčine Mjeseca. Za one koji to žele, nedjeljno ćemo jutro namijeniti adekvatnim meditacijama i aktivacijama.

Dan ranije, u subotu, posjeti ćemo Nebeske labirinte u Krmpotama kako bi se u prekrasnom ambijentu prirode još dublje povezali s Elementima i Planetima te izbalansirali i uzemljili povoljne energije.

Radionice ćemo prilagoditi vremenskim prilikama. Unutar bogatog sadržaja  običavamo utkati i lakoću bivanja. Primjerice, svakako ćemo si priuštiti okrepljujući kupanac u moru.

Cijene radionica, zasebno i u kombinaciji, nalaze se u opisima radionica.

Uz radionice nudimo mogućnost smještaja u Crikvenici.

Dakako, broj polaznika i smještanih jedinica prilagođen je trenutačnim epidemiološkim mjerama zbog C19. Poštujući preporučeni razmak, veselimo se manjoj skupini polaznika. Preporučujemo stoga odmah provjeriti imamo li slobodnih mjesta. Nakon što se prijavite, odgovorit ću vam na sva vaša pitanje vezana uz smještaj. Cijena ovisi o tome – dolazite li sami, kakvu smještajnu jedinicu želite te koliko noćenja.

Slike mjesta održavanje radionica i pripadnog smještaja možete pogledati na Naše Lokacije.

Prijavite se! Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme jer broj polaznika je ograničen.

prijavi se