Privlači vas lijepota simetrije, simboli i čaravajuć svijet Svete Geometrije? Čini li vam se to nekako poznato, logično, intrigantno?

sveta geometrijaVikend Svete Geometrije sastoji se od tri radionice koje pozivaju na prisjećanje, razotkrivanje, kreiranje- crtanje, zanimljivo-iscijeljujuće meditiranje, povezivanje, razvijanje intuicije i produbljivanje odnosa sa sobom i drugima, kroz jezik Univerzuma.

Radi se o iskustvenim radionicama u kojima svašta nešto radiomo, s lakoćom i igrom, u visokim vibracijama dobrog društva.

Nudimo dva termina na dvije lokacije, Vikend Svete Geometrije;

  • 12.-14. 06.’20. ZAGREB
  • 3-5. 07.’20. CRIKVENICA

Sadržaj radionica opisan je u odvojenim tekstovima, kako vas ne bi obasula s previše informacija u ovoj najavi. Stoga, pogledajte što vas više zanima, jer radionice možete pohađati odvojeno, u kombinacijama koje vi odaberete ili sve skupa. Pritiskom na naslov radionice otvorit ćete novi prozor s detaljnijim opisom.

Radionice “Osnove Svete Geometrije” “Metatron- manifestiranje iz srca” i “Osnove Svete Geometrije” 

Vikend Svete Geometrije u Crikvenici, 3-5.-07.’20. nudi mogućnost smještaja. Broj polaznika i smještajnih jedinica prilagođen je trenutnom oprezu zbog C19. Tako da primamo manju grupu polaznika kako bi poštivali odgovarajući razmak. Stoga, bolje odmah provjeriti da li imamo slobodnih mjesta. Radionice ćemo prilagoditi vremenskim prilikama, te omogućiti u gustom sadržaju radionica i lakoću bivanja – priliku za kupanac u moru.

Slike lokacija radionica i smještaja možete pogledati na Naše Lokacije

Posebnost ovog vikenda je u tome što u nedjelju 5. 07. imamo moćna galaktička poravnanja uslijed pomrčine Mjeseca. Tako da ćemo rano nedeljno jutro rezervirati i za adekvatne meditacije i aktivacije (tko želi).

Prijavite se! Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme jer broj polaznika je ograničen.

KONTAKT:
Mirna 091 932-3049