Imajući na umu da smo u većini slučajeva spriječeni okupljati se i raditi uživo, i kako nema velesajamskih i sličnih mogućnosti za predstavljanje, odlučili smo organizirati VIRTUALNE Dane otvorenih vrata hipnoze.

Očekuje vas nekoliko zanimljivih predavanja, vježbi i radionica.

Desetak hipnotizera i hipnoterapeuta tijekom vikenda, 12. i 13. prosinca od 10 do 18 sati putem Zoom aplikacije bit će vam na usluzi.

Prijavite se i odaberite želite li upoznati hipnozu, postati polaznik naše Trening Akademije (www.akademija.hipnooo.eu) ili želite samo savjet i seansu opuštanja.

Nakon što pošaljete prijavu, na mail do četvrtka 10. prosinca stižu link i upute za susret uz predložene termine.

Predavanja će trajati oko 30 minuta i bit će prenošena uživo na youtubeu, a vidljiva i na hipnooo.eu stranici. Prisustvovanje predavanjima osigurava vam i popuste za našu školu hipnoze.

Program predavanja

MODERNA HIPNOZA – SUBOTA, 11:00

Što je hipnoza, kako djeluje, što smo nekada s njom postizali i kako je danas možemo upotrijebiti u različitim ulogama i na raznim razinama… Doznat ćete osnovne pojmove koji su bitni za razumijevanje hipnoze. Polaznicima predavanja popust na tečaj Temeljne hipnoze!

SAMOHIPNOZOM DO PROMJENE – SUBOTA, 13:00

Analitični klijenti i oni koji žele kontrolirati u potpunosti proces rada na sebi, rado se odlučuju za neke samostalne metode, poput samohipnoze. Kroz ovo predavanje objasnit ćemo vam sve što trebate znati kako biste se mogli baviti ovim oblikom rada. Polaznicima predavanja popust na tečaj samohipnoze!

UČINCI HIPNOTERAPIJE – SUBOTA, 15:00

Zašto ići na hipnoterapiju i što dobivate ovladavanjem vještine hipnoterapije. Promjena se ostvaruje reprogramiranjem uvjerenja, navika i ponašanja. Time je moguće:

ostvariti bolje rezultate u poslu, sportu, učenju…

uskladiti obiteljske i partnerske odnose; spoznati formulu zdravlja; postati financijski osviještena osoba; biti emotivno inteligentna osoba…

Naši studenti hipnoze imaju i mogućnost poboljšanja svog života tijekom školovanja na Trening Akademiji za profesionalnu hipnozu.Polaznici predavanja imaju popust na školovanje!

EFT – GRUPNI RAD – SUBOTA, 17:00

Integrativni pristupi koje koristimo u radu s klijentima i učimo u Trening Akademiji uključuju i razne energetske metode. Jedna od njih je tapping ili EFT. Saznajte neke zanimljivosti o ovoj metodi i iskušajte je uživo!

Program za nedjelju bit će objavljen u četvrtak 10.12.2020.

Prijave na https://hipnooo.eu/virtualni-dani-otvorenih-vrata-hipnoze