atma.hr – 52
Visak je univerzalni alat koji nam može biti od pomoći na bilo kojem aspektu života.

Posreduje između svjesnog i nesvjesnog. Možemo ga pitati razna pitanja na koja želimo dobiti odgovor. Sve što morate učiniti je vjerovati u sebe i u snagu viska!

Visak Isis, nazvan je po egipatskoj božici Izidi, a simbolizira „križ života“. Njegov specifičan oblik sa četiri ili šest diskova naziva se „baterija“ i iznimno je visoke osjetljivosti. Također je samopročišćavajući i nije ga potrebno čistiti nakon uporabe. Velika je prednost ovog viska što u praktičnom radu izaziva minimalan gubitak energije.

Snažno emitira energiju i služi kao ljekoviti uređaj, npr. u terapiji bojama, emitira bijele zrake. Bijela boja je spoj svih boja i može emitirati bilo koju boju pomoću mentalne naredbe, tako da se može koristiti u terapiji bojama praktično za svaki problem.

Visak Isis ima širok spektar primjene – ispitivanje kakvoće prehrambenih proizvoda, ljekovitog bilja, lijekova; postavljanje dijagnoze, liječenje neravnoteže; istraživanje mjesta, objekta, slike, detekcija štetnih zračenja, vode, minerala, metala, itd.

Zbog širokog spektra primjene i mnogih prednosti, visak Isis je visoko cijenjen kod iskusnih radiestezista, tako je postao omiljeni izbor i kod početnika i kod naprednih praktičara.

Visak Isis

Materijal: bakar

Težina: cca 40 gr

Veličina: 7 cm / 9 rebara

Cijena: 200 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here