Visak je univerzalni alat koji nam može biti od pomoći na bilo kojem aspektu života.

Posreduje između svjesnog i nesvjesnog. Možemo ga pitati razna pitanja na koja želimo dobiti odgovor. Sve što morate učiniti je vjerovati u sebe i u snagu viska!

Visak karnak je kopija viska pronađenog u egipatskom Karnaku u jednom sarkofagu u „Dolini kraljeva“.

To je visak visoke osjetljivosti i odličan je za uporabu u teleradijesteziji. Koristi se za detekciju vode, minerala i metala, u ispitivanju kakvoće prehrambenih proizvoda, u izboru lijekova i njihove količine, u detektiranju fizičkih i energetskih poremećaja, postavljanju dijagnoze pa čak i u liječenju neravnoteže.

Posebno se pokazao uspješan rad s ovim viskom u potragama na karti – u traženju minerala, vode, osoba, itd.

Karnak svojim geometrijskim oblikom stalno emitira energiju i pročišćava samog sebe, te ga nije potrebno čistiti nakon uporabe.

Karnak izrađen od mesinga emitira sve vrste energija i kada se ne upotrebljava trebalo bi ga čuvati rastavljenog u dva dijela, jer energiju emitira samo u svom potpunom obliku.

Visak karnak ima veliku prednost u praksi, jer korisniku uzrokuje minimalni gubitak energije, a svojom visokom točnošću postao je vrlo popularan alat.

Visak Karnak

Materijal: mesing

Težina: cca 40 gr

Veličina: 6.5 cm

Cijena: 150 kn

 

Prethodna objavaVenera je u Škorpionu: “Poljubac pauka” – Pred nama su dani ljubavnog rata!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 13.11.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.