Foto. pixabay.com

47

Ako imate bilo kakve poslovne planove, investicije, zamisli koje bi trebale povećati količinu obilja u vašem životu, to je dobro vrijeme za njih. Što bliže 10.5. to bolje, a “mjesec obilja” traje do 8.6.2017. “Mjesec obilja” je otpočeo punim Mjesecom u noći sa srijede na četvrtak, 10. i 11.5.2017. Morate znati da je događaj o kojem govorimo vrlo rijedak. Kombinacija položaja nebeskih tijela (znanje o tome dolazi iz jyotisha, indijske astrologije) toliko je rijetka, da se događa jednom ili dva puta u životu čovjeka.

Autor: Adrian P. Kezele

Kombinacija koja se dogodila u ponoć, na prijelazu između 10. i 11.5.2017., mogla bi se prema jyotishu nazvati “maha dhanu jogom”. Dhanu joga je kombinacija za bogatstvo (ova pripada području muhurte ili izborne astrologije), a maha znači veliko, super, mega.

U trenutku kad sam vidio tu kombinaciju nisam znao koliko se često ona javlja. Tek sam se kasnije pozabavio izračunima i utvrdio da tako nečega još nije bilo u ovom stoljeću. Pogledao sam unatrag sve do 1999. i nisam je našao. Najbliže tome bili smo 2000. i 2004., ali opet, nije to bilo baš to. Dalje unatrag nisam gledao.

Zatim sam pogledao unaprijed. Prva sljedeća godina koja otprilike tome odgovara je 2028. Te godine, 8. svibnja, pun Mjesec će biti u Svati nakšatri blizu ponoći.

Ali!

Postoje i drugi uvjeti za mega jogu za obilje. Jedan od njih je da uz Sunce i Mjesec ne smije biti drugih planeta u istom području neba (osim Merkura ili Venere, koji su uvijek blizu Sunca). 2028. godine u smjeru Sunca bit će Mars i Saturn, što se smatra aflikcijom i nepovoljno je.

Znači, čak i ako čekate jedanaest godina, nećete dočekati takvu situaciju jer, naravno, ove godine nema nikakvog nepovoljnog dodatka. Nebo oko Sunca i Mjeseca je čisto (uz Sunce je Merkur, ali to je u redu).

39

Ali! Ima još.

Ako se uz puni Mjesec u Svati nakšatri, bez smetnji sa strane, dogodi da je u tom trenutku Venera egzaltirana (posebno darežljiva i dobro raspoložena), onda se velika kombinacija za obilje pretvara u kozmičku, mega, super turbo kombinaciju za obilje!

Pogađate već – upravo to je situacija oko 10.5. 2017. godine, točno nad našim glavama.

Unaprijed sam išao do 2031. i nisam pronašao takvu kombinaciju. Ako izuzmemo 2028., kad smo blizu, ali opet prilično daleko od ovako krasne situacije, sa sigurnošću mogu ustvrditi da barem 18 godina unatrag, i barem 14 godina unaprijed, ovakve prilike nema. Javlja li se ona uopće u neko dogledno vrijeme, ne znam, nisam za sada imao vremena to provjeravati. Ali, već je i ovo dovoljno da shvatimo da se radi o nečem vrlo, vrlo posebnom.

Zemlja pleše. Mjesec pleše. Cijeli svemir pleše u ritmovima raznolikim i neobičnim poput života samog.

Život je ritam – nemojte ga izgubiti.

Koliko ste puta poželjeli živjeti s malo manje materijalnih briga?

Koliko ste puta pomislili kako bi bilo lijepo imati više novaca, živjeti u malo većem obilju?

U duhovnosti, često ćete čuti kako su materijalne stvari nevažne, čak štetne ili “prljave”.

Vrijeme je da se riješite ne samo tog nepotrebnog i lažnog tereta pogrešnih uvjerenja, već i da napravite stvarni iskorak prema stvaranju obilja u svom životu.

Sada imate priliku, vrlo rijetku priliku koja vam je ponuđena od strane svemira samog.

Morate znati da je događaj o kojem govorimo vrlo rijedak. Kombinacija položaja nebeskih tijela (znanje o tome dolazi iz jyotisha, indijske astrologije) toliko je rijetka, da se događa jednom ili dva puta u životu čovjeka.

47

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da vam je Cjelina pripremila iznenađenje u obliku otvorenih vrata i pružila mogućnost ostvarenja vaših novčanih, stambenih, poslovnih i svakih drugih materijalnih želja.

Vaša prilika je tu.

S obzirom na to da se radi o toliko rijetkom događaju, sigurno ćete je željeti iskoristiti.

I, naravno, zanima vas kako.

ŠTO UČINITI KAD S NEBA PADAJU DRAGULJI?

Već vas je ova informacija djelomično pripremila. Ako imate bilo kakve poslovne planove, investicije, zamisli koje bi trebale povećati količinu obilja u vašem životu, to je dobro vrijeme za njih. Što bliže 10.5. to bolje, a “mjesec obilja” traje do 8.6.2017. (Naravno, pri tom koristite zdrav razum i sve druge parametre isplativosti investicije – kozmički ritam obilja nije sam po sebi jamstvo uspjeha.)

Pripremite se na unutarnjoj razini, uklanjajući prepreke na razini misli, osjećaja i karmičkih obrazaca. Kozmički ritam vidi se izvana, ali se ples UVIJEK ODVIJA IZNUTRA.

Radionica KOZMIČKI RITAM OBILJA održat će se u Novom Vinodolskom, u resortu Novi,
od 11.5. do 14.5.2017. (početak s večerom u četvrtak, završetak s ručkom u nedjelju).
Zatražite konkretne informacije o smještaju, cijenama i ostalim detaljima na adriankezele.com.

Adrian P. Kezele

adriankezele.com

AKCIJA!

himalajska lampa atma.hr

Himalajska lampa

Lampa od divnih, ružičastih grumenja najčišće himalajske soli – stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje.

Električna lampa od himalajske soli na drvenom postolju, svaka je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo.

himalajska lampa atma.hr

Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor. Stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Dimenzije: širina: 10-13 cm, duljina: 15-19 cm, težina: 2-3 kg

Plaćanje pouzećem (poštarina 25 kn – GLS)

Cijena: 149 kn

Prethodna objavaPrelazak Sjevernog čvora u znak Lava (do 17. 11. 2018.) – Fokusiranje na samog SEBE
Slijedeća objavaTajna ljevorukih osoba
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.