Image By Sketchepedia

Vladavina Lava 2023. posebno je vrijedna pažnje zbog sve većeg broja planeta koji se kreću retrogradno. Kada imamo snažnu retrogradnu energiju, pozvani smo osvrnuti se na prošlost, preispitati stvari i možda istražiti stare probleme koje tek trebamo riješiti. Tijekom sezone Lava, Venera i Kiron će stajati retrogradno, a Merkur će također usporiti u pripremama za svoju retrogradnost 23.. Retrogradna Venera definitivno će se izdvajati iz skupine, a budući da je ona planet ljubavi i odnosa, a Lav također vlada srcem, mogli bismo se naći u situaciji da radimo puno iscjeljujućeg rada usmjerenog na srce. Vladavina Lava također donosi aktivaciju portala Lavlja vrata koji donosi snažan nalet energije. Ovo usklađivanje aktivira prolaz energije koji može pomoći u napredovanju i gurnuti nas u viša područja svijesti.

atma.hr – 52
Vladavina Lava uvijek je čarobno doba godine jer Sunce prelazi u svoj vladajući znak i mi možemo s mnogo većom lakoćom osjetiti njegove kvalitete.

Sunce prelazi u vatreni znak Lava od 23. srpnja/jula i u njemu boravi do 22. kolovoza/avgusta. U tom razdoblju svemir će nas pozivati da kroz opuštanje i zabavu pronađemo svoju unutarnju moć i snagu!

Zbog čega se osjećate moćno? Što vam pomaže uskladiti se s unutarnjim lavom ili lavicom? Dok nas teškoće i borbe mogu učiniti jačima, istinsku moć osjećamo kada smo sretni.

Kada smo opušteni i sretni, osjećamo se samopouzdano, puni ljubavi, otvoreni i spremni prihvatiti sve što nam svijet donese. U trenutku kada se smijemo ili doživljavamo pravu radost, sve naše brige se tope i nikakva nas bol ne može dotaknuti.

Tijekom sezone Raka vjerojatno smo bili usredotočeni na brigu o sebi te na kućne i obiteljske stvari. Kako prelazimo u sezonu Lava, ova se energija mijenja, dopuštajući nam da uđemo u kreativniji, odvažniji i energičniji prostor. Briga o sebi i prehrana koju smo si dali tijekom sezone Raka postaje gorivo za odvažnu sezonu Lava.

Lavom upravlja Sunce i vrijeme je da se izložimo, donesemo hrabre odluke i okupamo se u svom punom izražaju. Vođeni Suncem, možda ćemo poželjeti istraživati, eksperimentirati i dopustiti da naše samopouzdanje zablista.

Sezona Lava 2023. nudi prekrasne energije za upravo to i vrijeme je u kojem se možemo naći u potrazi za avanturom, povezivanju sa svojim strastima i osjećaju kreativne inspiracije.

Tamo gdje smo se osjećali zatvoreno ili ograničeno, sezona Lava nudi nam nešto proširenja, potičući nas da zasjamo svojim unutarnjim plamenom, prepustimo se svojim željama i nađemo vremena za igru.

atma.hr – 52
Tijekom sezone Lava pozvani smo da ponovno zapalimo svoj unutarnji plamen prisjećajući se onoga što nam donosi radost. Možete čak i prirodno otkriti da vas tijekom sezone Lava privlači novi hobi, materijal za čitanje ili iskustvo koje će vam zapaliti dušu i ponovno vas oduševiti životom.

Vladavina Lava 2023. posebno je vrijedna pažnje zbog sve većeg broja planeta koji se kreću retrogradno. Kada imamo snažnu retrogradnu energiju, pozvani smo osvrnuti se na prošlost, preispitati stvari i možda istražiti stare probleme koje tek trebamo riješiti.

Tijekom sezone Lava, Venera i Kiron će stajati retrogradno, a Merkur će također usporiti u pripremama za svoju retrogradnost 23.. Zapravo, do završetka vladavine Lava, imat ćemo 6 velikih kozmičkih tijela u retrogradnom hodu.

Retrogradna Venera definitivno će se izdvajati iz skupine, a budući da je ona planet ljubavi i odnosa, a Lav također vlada srcem, mogli bismo se naći u situaciji da radimo puno iscjeljujućeg rada usmjerenog na srce.

Kako ulazimo u kolovoz/avgust, sezona Lava također donosi aktivaciju portala Lavlja vrata – poravnanje između Zemlje, Sunca i zvijezde Sirius, visoko nabijenog kozmičkog portala koji radi s energijom Lava i zvijezde Sirius koja se smatra našim Duhovnim Suncem. Ovo je vrlo povoljan dan i donosi snažan nalet energije.

Ovo usklađivanje aktivira prolaz energije koji može pomoći u napredovanju i gurnuti nas u viša područja svijesti. To je sveto doba godine u kojem veo između dimenzija postaje tanji i mi smo u mogućnosti putovati i kretati se slobodnije, čak i ako je to samo na razini duše.

Iako su naša fizička tijela možda vezana za Zemlju pa čak i za naše domove tijekom ovog vremena, na razini duše, portal Lavlja vrata je mjesto gdje zaista možemo pronaći svoju slobodu i prepoznati magiju svijeta oko nas.

atma.hr – 52
Pod energijom vladavine Lava, Svemir nas podsjeća da u radosti postoji snaga i moć koja nas može podići, nadahnuti, motivirati i iscijeliti.

Mnogi od nas su obeshrabreni zbog onoga što vide u svijetu. Toliko nas je uhvaćeno u borbu svakodnevnog života. Iako se svi moramo nositi s teškom realnošću života, moramo paziti da ne dopustimo da nas ona pobijedi.

Sezona Lava poziva nas da se odmorimo od svoje boli i patnje i da umjesto toga ponovno pronađemo radost, ponovno pronađemo svoju motivaciju, ponovno pronađemo svoje srce i dušu.

Vladavina Lava je vrijeme za opuštanje i pronalazak zabave i romantike! Otiđite na godišnji odmor ili vikend, započnite novi tečaj, idite na romantični spoj ili učinite nešto o čemu ste uvijek pričali.

Inspirirajte se. Pozovite ljubav i opuštanje unutra. Ponovno se zaljubite u svoj život. Jer kada to učinite, osjećat ćete se moćno, snažno i motivirano da prođete ne samo kroz ostatak godine, već i ostatak svog života.

Postoji veliki svijet koji treba vidjeti i milijarde ljudi koje treba upoznati, voljeti i od kojih treba učiti. Iako je lako usredotočiti se na nevolje, moramo se također sjetiti usredotočiti se na ljepotu koju život imaju za ponuditi.

Kad tražimo, naći ćemo, jer ono na što smo fokusirani širi se, ono što mislimo i osjećamo zrači oko nas. Ova energija koja zrači je naša vibracija, a naša vibracija oblikuje način na koji vidimo svoju stvarnost.

Kada se usredotočimo na ljubav i radost, naše vibracije se podižu i šire. Postajemo moćniji, postajemo jači, postajemo samouvjereniji i možemo pronaći snagu da živimo život svojih snova.

Kada se usredotočimo na uništenje, kaos, bol i patnju, naša se vibracija smanjuje i prigušuje i život nas polako ruši. Osjećamo se bespomoćno, uplašeno i gubimo nadu da sutra može biti svjetlije.

atma.hr – 52
Ulazak u ovo stanje dio je ljudskog stanja, ali ako predugo visite ovdje i osjećate se iscrpljeno onim što se događa oko vas ili čak u vašem domu, ova sezona Lava vaša je prilika da pogurate to na stranu i da si date dopuštenje da se usredotočite na radost.

Pustite radost unutra. Pustite svjetlo unutra. I baš poput lava, postanite kralj ili kraljica svoje vlastite domene.

Vi ste sukreator na ovom putovanju, a ono što odlučite stvoriti počinje s tim kako odaberete vidjeti svijet. Dakle, usredotočite se na ono što želite, usredotočite se na podizanje razine svoje radosti i gledajte kako se stvari mijenjaju. Gledajte kako vaše biće može postati sredstvo za mir na Zemlji.

Znak Lava također vlada srčanom čakrom i izdvajanjem vremena za odmor i opuštanje, te otvaranjem radosti, možemo ojačati energiju i auru našeg srca.

S jakim srcem postoji vrlo malo toga što ne možemo postići. S jakim srcem možemo ostati usklađeni i povezani, ali i prisutni sa svojim životima i svijetom oko nas.

Pod Suncem u Lavu, pozovite radost, samopouzdanje i ljubav u svoj život kroz pozitivne akcije, uzdižući svoje razmišljanje i pronalazeći vrijeme za opuštanje i opuštanje.

Neka bude jednostavno, neka bude lagano i koristite lava kao duhovnu životinju koja će vas voditi kroz sezonu.

ATMA/foreverconscious/Pripremila: Suzana Dulčić