Foto: unsplash.com

Suočavanje s emocijama može biti bolno i to je za najveći izazov u ovom periodu Raka, posebno zbog prisutnosti retrogradnog Merkura. Evo koje znakove Zodijaka čekaju izazovi dok je Sunce u Raku, do 22.07.2020.!

atma.hr – 78
U posljednjih par dana u svemiru su se dogodile zanimljive promjene, što ste vjerojatno osjetili i na svojoj koži. Imali smo pomrčinu Mjeseca, a zatim solsticij pa pomrčinu Sunca zajedno s mladim Mjesecom i početak vladavine najemotivnijeg znaka Zodijaka – Raka.

Rak je vodeni znak, on je simbol čistih i iskrenih emocija. Zato nas njegova vladavina podsjeća na skrivene osjećaje i potiče nas da zavirimo dubine svoje duše. Da osvijestimo koje emocije smo potisnuli, što smo sami od sebe sakrili, a podsvjesno nas progoni. Da oživimo svoje srce i dopustimo lavini osjećaje da izađe iz nas.

Suočavanje s emocijama može biti bolno, a to je za nas najveći izazov u ovom periodu Raka, posebno zbog prisutnosti retrogradnog Merkura.

Evo koje znakove Zodijaka čekaju izazovi dok je Sunce u Raku:

atma.hr – 39

Ovan – Teške emocija

Sunce tijekom vladavine Raka ulazi u četvrtu kuću Ovnova koja označava dom, obitelj i emotivnu vezanost. Dobre vijesti su što je vladar vašeg znaka, Mars, ušao u vaš znak i što će vam dati dobru energiju koja pomaže da pobijedite brojne prepreke.

Loše vijesti su što je Mars u retrogradnoj fazi i to čini da ima agresivan utjecaj kada su u pitanju naše strasti i snovi. S jedne strane bit ćemo suočeni s moćnim emocijama, a druga strana će nas tjerati da što prije ostvarimo ono za čim žudimo.

Ove suprotstavljene energije su vrlo moćne i s njima ćete se teško izboriti. Sve će biti jednostavnije početkom 8. mjeseca. Zato budite strpljivi i pustite da vas život vodi.

atma.hr – 75Lav – Introvertan tip

Sunce ulazi u vašu 12. kuću snova, bliskosti i svih stvari koje dodatno utječu na vaše raspoloženje. Živite u svijetu iluzije, okruženi maštarijama i snovima i to vam pomaže da sačuvate um od briga i neugodnosti. Bježite od realnosti, ljudi, svijeta – želite se izolirati i samo boravite u svom svijetu mašte.

Zbog ovakvog introvertnog stava obaveze ostaju nedovršene. Što duže odlažete suočavanje s problemima, bit će vam sve teže kada se nagomilaju ispred vas. Opustite se par dana i napunite baterije, a onda djelujte. Djelujte kako bi se vaši snovi zaista mogli ostvariti.

atma.hr – 78
Strijelac – Retrogradni kaos

Sunce je u vašoj osmoj kući seksualnosti, smrti i transformacije. Očekuju vas negativne misli, nagle promjene raspoloženja i neželjene izmjene u životu. To nije razlog za tugu i povučenost, već trenutak kada se trebate pomiriti s promjenama, prihvatiti ih i popraviti ono što je moguće riješiti.

Vaš vladar Jupiter je u retrogradnoj fazi i utječe na vašu kuću osobne percepcije, a retrogradni Mars vam donosi dileme na polju ljubavi i intimnosti. Ovaj period će zaista biti izazovan, ali naučit ćete ključne lekcije koje će vam pomoći u kreiranju željene budućnosti.

lovesensa.rs

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here