Foto: pixabay.com

20. siječnja/januara iz zemljanog znaka Jarca Sunce ulazi u zračni znak Vodenjaka. Vladavina Vodenjaka 2023. će biti posebna jer će se svi veliki planeti kretati direktno od 22.1. nadalje. Ovo će stvoriti veliki zamah za napredovanje. Svi projekti, zadatci i misaoni procesi koji su bili zakočeni ili usporeni dobit će poticaj, pomažući nam da napravimo pomak. Sa svim planetima koji se kreću direktno, stvari se mogu dogoditi brzo, a prilike se mogu pojaviti s većom lakoćom. Sjajno je vrijeme za poduzimanje akcije, za rad na stvarima koje želimo pokrenuti i postići u ovoj godini.

atma.hr – 52
20. siječnja/januara Sunce prelazi iz zemljanog Jarca u zračni znak Vodenjaka. Energija Vodenjaka je iscjeljujuća i daje energiju, te podiže veo teških emocija kako bismo mogli biti nadahnuti da svijet promatramo iz druge perspektive.

Kako izlazimo iz vladavine zemljanog znaka Jarca u lakoću zračnog znaka Vodenjaka, osjećat ćemo se slobodnije i bit ćemo potaknuti razmišljati izvan okvira i s više mašte.

Vladavina Jarca tražila je da poduzmemo praktične korake, razjasnimo svoje ciljeve i počnemo preuzimati odgovornost za njih. Utrli smo put, ali sada u nadolazećoj sezoni Vodenjaka, možemo malo skrenuti s puta, odvažiti se i vidjeti kakva nas nova inspiracija čeka!

Imamo svoje temelje pa sada možemo raširiti krila! Možemo se izraziti, možemo napustiti stabilnost puta, znajući da mu se uvijek možemo kasnije vratiti ako bude potrebno. Slobodni smo putovati i istraživati; slobodni smo otvoriti se višim područjima naše mašte.

Naš je um moćan alat u razdoblju Vodenjaka i možemo uzeti sve praktične ciljeve koje smo gradili od početka godine i iskoristiti taj zamah da idemo za onim što želimo.

Vodenjak je 11. znak zodijaka, a očitovanje naših želja i postizanje ciljeva također će biti lakše pod ovom energijom broja 11.

Energija Vodenjaka potiče nas da idemo prema onome što želimo i da ciljamo visoko kako bismo živjeli život kakav želimo. Potiče nas da razmišljamo šire i da izrazimo svoje pravo ja u svijetu.

Sunce predstavlja naše vlastito unutarnje svjetlo, a kako ono prelazi u znak Vodenjaka, možemo dodirnuti drugačiji dio našeg samoizražavanja.

Dok Sunce prolazi kroz ovaj zračni znak, mogli bismo imati nove i inspirativne misli, razmišljati izvan okvira, poticati promjene i pronalaziti nove načine gledanja na stvari.

atma.hr – 52
Sada je vrijeme je da slavimo vlastitu unutarnju iskru i vlastiti način na koji stvari radimo. Sada smo potaknuti da propitujemo svoja uvjerenja i osiguramo da su usklađena s našom istinom.

Kako možemo prihvatiti vlastiti način postupanja? Kako možemo slaviti jedinstveno biće koje jesmo i donijeti ovu jedinstvenu iskru svijetu?

Vladavina Vodenjaka 2023. također je posebna jer će se svi veliki planeti kretati direktno od 22. i 23.1. nadalje. Ovo će stvoriti veliki zamah za napredovanje. Svi projekti, zadatci i misaoni procesi koji su bili zakočeni ili usporeni dobit će poticaj, pomažući nam da napravimo pomak.

Sa svim planetima koji se kreću direktno, stvari se mogu dogoditi brzo, a prilike se mogu pojaviti s većom lakoćom. Sjajno je vrijeme za poduzimanje radnji na stvarima koje želimo pokrenuti i postići 2023..

Mladi Mjesec u Vodenjaku koji pada 21.1., također donosi valove svježe energije i početak je lunarne nove godine. Padajući na 1. stupanj Vodenjaka, ovaj mladi Mjesec ima snažne vibracije za rad na manifestaciji.

banner za knjige NOVAC I ZAKON PRIVLACENJA

Pun Mjesec u Lavu koji slijedi 5. veljače/februara, nosi odvažnu, ali laganu energiju, potičući nas da pronađemo svoju razigranost. I pod ovim punim Mjesecom nudi se prekrasna iscjeljujuća energija, jer nas poziva da otpustimo i očistimo sve što više nije potrebno.

Ovaj pun Mjesec je prvi u lunarnoj godini, podsjeća nas da se otresemo svih starih nepotrebnih misli i uvjerenja, a njegovu energiju možemo koristiti da povratimo vlastitog unutarnjeg lava i da se pomaknemo iz srca.

U vladavini Vodenjaka, razmislite o načinima na koje možete unijeti malo lakoće i prozračnosti u svoj život. Razmislite o tome koje vas vodene emocije drže zaglavljenima na moru i pronađite načina da poletite iznad svega kako biste se oslobodili valova koji udaraju.

Jedan od načina na koji nas sezona Vodenjaka potiče da to činimo je dobivanje ptičje perspektive na stvari koje se događaju u našim životima.

Kada letimo visoko i promatramo svoje živote izvan onoga što vidimo ispred sebe, možemo steći novu perspektivu i podsjetiti se da je ovaj život dio mnogo veće tapiserije koju je gotovo nemoguće stvarno razumjeti.

atma.hr – 52
Svi mi dolazimo na ovaj svijet kako bismo ostvarili neku vrstu misije. Svi mi dolazimo ovdje da iskusimo ljubav, da damo ljubav i da primimo ljubav.

Svi dolazimo ovamo da proširimo i podignemo vibraciju naše zajedničke duše. A kada naše vrijeme istekne, prelazimo na druga mjesta, mjesta na kojima smo svi bili, ali se ne možemo sjetiti tijekom našeg vremena ovdje.

Život je samo san; privremeno putovanje i vladavina Vodenjaka potiče nas da sagledamo širu sliku, da se maknemo sa vlastitog puta i da se prestanemo fokusirati samo na sebe.

Svi upadamo u zamku da budemo toliko uhvaćeni u vlastite živote i vlastitu tugu da zaboravimo da se ne radi samo o nama.

Energija Vodenjaka želi da budemo pojedinci i govorimo svoju istinu, ali također želi da stvaramo zajednicu i razmišljamo o tome kako naši postupci i riječi utječu na one oko nas.

Vrlo je važno govoriti svoju istinu, ali također je tako važno osigurati da svi to činimo s ljubaznošću, empatijom i suosjećanjem prema drugima.

bakrene boce enlight

Svatko od nas je nit na tapiseriji života, ali ako se predugo fokusiramo na svoju jedinu nit, gubimo iz vida tapiseriju. Ponekad se moramo odmaknuti i sjetiti se da smo dio cjeline.

Vodenjak je znak humanosti i pod Suncem Vodenjaka svi se podsjećamo na važnost razmišljanja o drugima i činjenicu da sve naše misli i djela sukreiraju život na ovoj planeti.

Svatko od nas ima odgovornost svojim mislima, riječima i djelima učiniti ovaj svijet sigurnijim i sretnijim mjestom za svaku biljku, životinju i osobu, a to je poruka koju nam Vodenjak ostavlja dok prolazimo kroz sezonu.

U vladavini Vodenjaka, osjećat ćemo se vođeni ne samo da idemo prema svojim ciljevima, već i da osiguramo da naši ciljevi imaju veći cilj za cijelo čovječanstvo.

Također se možemo osjećati privučeni da se usredotočimo na okoliš i da stvarno razmišljamo o dobrobiti Majke Zemlje.

Planet Zemlja treba našu podršku više nego ikad prije, a jedini način na koji joj možemo pomoći je da budemo svjesni i preuzmemo odgovornost za svoju energiju i svoje postupke.

atma.hr – 52
Ako vodimo svojim primjerom i činimo ono što je ispravno, drugi će nas slijediti, a mi ćemo moći stvoriti efekt valova koji će se osjetiti diljem svijeta.

Uz toliku krizu koja se događa u svijetu, može biti teško znati što možete učiniti da napravite razliku, ali zapravo sve počinje u vama.

Ako želite promijeniti svijet, počnite tako da volite sebe, a zatim dopustite toj ljubavi da se prelije na vašu obitelj, na vašeg susjeda, vaš grad, zemlju i tako dalje dok ne dotakne svijet.

Svatko od nas je poput note u glazbenom djelu i što je svaka pojedinačna nota uravnoteženija i skladnija, to ćemo pjesmu stvoriti ljepšu.

Možemo preokrenuti ovaj planet, možemo preokrenuti kvalitetu naših života, fokusirajući se na vibraciju, radost i zahvalnost koji su ugniježđeni u svakome od nas.

banner za knjige BUDJENJE U 5D

Život je izazovan i uključuje ogromnu količinu patnje, ali ako možemo iskoračiti iz svega toga na trenutak i prisjetiti se da svatko od nas ima odgovornost da “podigne” ovaj planet, to nam može pomoći da nas usmjeri prema našem pozivu.

Svi smo u ovome zajedno i svi imamo nešto za ponuditi svijetu i sebi. U ovoj sezoni Vodenjaka, potrudimo se usmjeriti ovaj planet prema svjetlijoj budućnosti.

Skoro smo na kraju zodijačkog kotača i dok ulazimo u 11. znak Vodenjaka, nemojmo propustiti ovu priliku da iskoristimo ponuđenu energiju i učinimo ovaj svijet boljim mjestom za sve nas.

atma.hr – 52
Vladavina Vodenjaka također je vrijeme kada možemo osjetiti dodatnu podršku za izgradnju zajednice u našim životima. Zajednica koja nas podržava jako je važna za obogaćivanje naših života, stoga razmislite o načinima na koje možete ojačati svoju vezu s onima oko vas.

Umrežavanje i dijeljenje iskustava s drugima također može dovesti do novih prilika i omogućiti vam stvaranje dublje veze s drugima. Ponekad može biti zastrašujuće posegnuti i zatražiti pomoć ili podijeliti svoja iskustva s drugima. Ali ako dopustimo sebi da budemo ranjivi i da se izložimo, to često može dovesti do nevjerojatnih sinkroniciteta i veza.

Vladavina Vodenjaka pruža veliku podršku za poduzimanje ovih koraka, stoga znajte da imate energiju Svemira na svojoj strani!

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić