Iako je prisutna u svemu što postoji i bez ne ne možemo, voda je i dalje obavijena velom tajne i nove informacije o toj čudesnoj tekućini ne objavljuju se u medijima. U školama se i dalje uči da kvaliteta vode ovisi o kemijskom sastavu vode iako je znanost odavno opovrgnula točnost te informacije.

Francuski nobelovac Luc Montagnier nedavno je pokusima dokazao da voda ima pamćenje, no to veliko otkriće mediji su potpuno ignorirali, kao i veliki dio znanstvene zajednice. Voda se i dalje tretira kao obična tekućina koju koristimo za pranje, zalijevanje, kuhanje…

Dobro je poznato da čovjek bez vode ne može preživjeti, no malo je poznato o čemu ovisi kvaliteta vode koju pijemo i kako popraviti kvalitetu vode kako bi ona učinkovitije obavljala svoj posao u našem tijelu.

Koji je to posao? Čišćenje tijela od svega što mu ne služi ili preciznije rečeno voda je zadužena da čisti naše stanice od otpada koji nastaje staničnim metabolizmom. Bez kvalitetnog čišćenja otpad se s vremenom nakuplja u našim stanicama i one sve slabije rade i sve slabije obavljaju svoju funkciju. To je glavni razlog zašto tijelo gubi vitalnost i stari.


Na radionici ZDRAVA VODA saznat ćete o čemu ovisi kvaliteta vode, kako popraviti kvalitetu vode koju pijete i kako dobiti zdravu, živu vodu koja besprijekorno čisti vaše tijelo i održava vas zdravim i mladolikim.

Radionica ZDRAVA VODA održat će se u subotu 13.11.2021. od 9 do 12 sati. Više informacija o radionici saznajte na http://www.kresimirbevanda.com/index.php/tecajevi-i-radionice/zdrava-voda.

Informacije i prijave na 099/8383-514 ili na [email protected]