“Ako ste uspješni u ovom svijetu, vjerojatno ste pod stresom, a ako ste neuspješni, dosadno vam je! No, ni u jednom ni u drugom slučaju niste usklađeni.”~ Eckhart Tolle
Sljedeće upute su vodič za kratak, bijedan život. Ako ih pravilno primjenjujete, do kraja bi trebali znati kako živjeti vrlo malo godina i  biti nesretni, bez ljubavi, te kako učiniti sebe i sve oko sebe potpuno jadnima.

Korak 1: Kultiviranje ciničnog stava

Ukoliko želite biti potpuno nesretni, vrlo važno je razviti ciničan stav prema svom bližnjem. U današnjem društvu to nije teško.

Prepoznajte loše stvari u svima.

Pričajte o tuđim greškama i često podsjećajte svaku osobu na ono što radi krivo.

Najvažnije – nemojte se emotivno vezivati.

Korak 2: Življenje nezdravog načina života

Kada je u pitanju hrana i vježbanje (zalažemo se za više hrane, a manje vježbanja) važno je odabrati najgore moguće izbore.

Zapamtite, samo korjenito nezdravo tijelo može doseći svoj puni, jadni  potencijal.
Korak 3: Financijsko upravljanje

Jednostavna ideja iza ovog koncepta je da to ne činite. Radite vrlo malo i nemojte štedjeti.

Preporučujemo veliku potrošnju (najbolje ako je na kredit) i kupnju beskorisnih stvari koje vam uopće ne trebaju.

Nemojte davati novac u dobrotvorne svrhe ili prosjacima.

Korak 4: Priprema za kraj

Od najveće važnosti za kratak, bijedan život je generiranje nezdravog straha od smrti.

Smrt možete vidjeti u svemu: u vožnji, u rekreacijskim aktivnostima, u površinama prekrivenim klicama, u spavanju, itd. Prepoznajte opasnost u tim stvarima i dopustite sebi da postanete paranoični.

Nezdravi strah od gotovo svega učinit će vaš cilj da budete potpuno bijedan član društva – ostvarivim. Znanost je dokazala kako je taj strah jedan od najboljih načina za skraćivanje životnog vijeka.
Zaključak

Ukoliko slijedite ove jednostavne upute lako ćete doći do kratke, bijedne i bolne egzistencije.  Također, važno je izbjegavati samoubojstvo osim ako je to iznimno dugotrajna i bolna metoda za izvođenje.

Na primjer, preporučujemo upotrebu duhana i/ili druga “rizična” ponašanja koja će neminovno dovesti do sporog, groznog kraja.

Izvor: wisdompills

Prethodna objavaProširena stvarnost uma
Slijedeća objavaOrgonska narukvica deluxe
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.