Vorteks antene trebaju u vodu usaditi vrlo specifične informacije za koje se već pokazalo da ih tijelo u vodi prepoznaje. Nakon stajanja preko noći na anteni, voda poprima slatkasti okus i doima se hladnijom no što bi trebala biti. Istočnjaci u tome prepoznaju blagi utjecaj “amrita”, nektara koji se inače vjerojatno nalazi i u vodama bogatim tzv. ormus elementima. One su još jedan doprinos istraživanjima koja idu u pravcu poboljšanja kvalitete vode koju svakodnevno pijemo.


Vortex antena disk

Pomognite održanju energetske ravnoteže u Vašem organizmu pijenjem vode držane na vorteks anteni, jednostavnoj pločici koju svatko može koristiti!

Dimenzije: promjer 9 cm

Materijal: vitroplast

Cijena: 299 kn

Vorteks antene su rezultat istraživanja u područjima drevnih duhovnih znanosti i tzv. virtualne stvarnosti koja su proveli dr. sci. Chris Duffield, istraživač sa Sveučilišta u Stanfordu u SAD i mr. Drago Plečko. Osnovna konstrukcija vorteks antene na neki način podsjeća na spljoštenu spiralu specifična izgleda. Dok je pionir, Duffield od istraživanja odustao 1992., Plečko je nastavio i razvio posve novi princip djelovanja.

Vorteks antene – sjećanje na budućnost

Niz testova koji pokazuju reakciju organizma na razini suptilnih energija pokazao je da ova forma ima snažno djelovanje na ljudski organizam.

Metafizičkim rječnikom rečeno – možemo sviješću mijenjati materijalni svijet. Ispostavilo se da različiti simboli imaju najveću moć “zgušnjavanja” tih čestica, što je i logično obzirom da su duboko usađeni u kolektivnu svijest velikih grupa ljudi.

Mjerenja obavljena uređajima za ustanovljavanje funkcionalnih poremećaja u tijelu “Amsat” i “Viktor” pokazala su da približavanje vorteks antene tijelu ili pijenje vode koja je odstajala na vorteks anteni sa specifičnim simbolom gotovo trenutno uravnotežuje energije u akupunkturnim meridijanima. Dapače, kada su u istu vodu nakapani krv ili slina ispitanika koji su se nalazili u susjednoj prostoriji, reakcija je bila ista i trenutna!

Oba stručnjaka koja su obavila mjerenja, prim. dr. Jadranko Jelić, specijalist interne medicine i kirurgije i dr. Ernst G. Schrott, liječnik i vodeći njemački stručnjak za Ajurvedu, slažu se u tome da voda odstajala na vorteks anteni ima neka vrlo neobična svojstva, a prema riječima prim. dr. Jelića, “poboljšava funkcionalno stanje organizma”. Dr. Schrott čak efekte ove vode naziva “zapanjujućima”. U pripremi su biokemijski testovi sa mijeloperoksidazom, a eventualni učinak koji bi voda imala na ovaj enzim u tijelu bila bi prava revolucija jer bi to van svake sumnje pokazalo da vorteks antene djeluju izravno na imunosustav čovjeka.

Voda je izabrana kao idealni medij koji prema nekim istraživanjima posjeduje stanoviti oblik memorije. Njemački biofizičar dr. Wolfgang Ludwig suptilnom je spektralnom analizom vode iz koje su kemijskim putem uklonjeni svi tragovi ranijih zagađenja ustanovio da se u istoj vodi zadržao neki oblik vibracije koje su zagađenja ostavila iza sebe. Ni nakon destilacije u vodi se te vibracije nisu izgubile, pa je zaključio da nije isključeno da je jedan od uzroka raznih oboljenja današnjice upravo to “pamćenje” vode koja može proizvesti učinke nalik samom zagađenju.

Do sličnih je spoznaja došao i dr. Jacques Benveniste, ugledni francuski biokemičar, koji je zbog svojih istraživanja izopćen iz znanstvene komune i ponižavan do te mjere da mu je dodijeljena, za teoriju o tome kako voda ima neki oblik memorije, anti-Nobelova nagrada. Dapače, dokazao je da se vibracija neke biološki važne molekule može usaditi u vodu koja poprima svojstva iste molekule.

Još je fantastičnije to da je nekoliko laboratorija ustanovilo da je moguće istu vibraciju jednostavno poslati elektronskom poštom na drugi kontinent, podvrći vodu njenu utjecaju i dobiti – isti efekt!

Na razini umjetnosti činjenicu da voda razlikuje neke emocije pokazao je japanski istraživač Masaru Emoto, čije su fotografije vode koja kristalizira na različite načine ako joj se šalju različiti osjećaji obišle svijet. Vodu iz zagađenog jezera koja je kristalizirala u ružnim, nepravilnim kristalima “tretirao” je jednostavno tako da je na posudu nalijepio napisanu riječ “hvala” ili “ljubav” i dobio lijepe i pravilne kristale kada je smrznuo drugog jutra. Bez obzira na kojem je jeziku riječ napisana!

Za mistike to nije neobično no znanost ne priznaje da postoji neka vrsta pamćenja kod vode. Usprkos zanimljivom argumentu koji je svojevremeno iznio Benveniste: u jednoj stanici tijela ima na svaku molekulu proteina čak 10,000 molekula vode, pa se Benveniste pita kako bi tekle reakcije kod ovakovog razrijeđenja brzinom koje teku, kada molekule vode ne bi mogle prenositi bar neke oblike informacija?

Istraživanja vorteks antena

Paralelno s izradom jednog diplomskog rada iz botanike proveden je postupak testiranja djelovanja vode odstajale na vorteks anteni u odnosu na kontrolnu skupinu. Voda izložena vorteks anteni je očito daleko poticajnija za rast biljke.

Istraživanja vezana uz vorteks antenu kao perspektivna prepoznao je i prof. dr. William Tiller sa Sveučilišta Stanford, čovjek koji je pod strogo kontroliranim laboratorijskim uvjetima promijenio pH, kiselost, vode za čak 1 i to na uzorku udaljenom 1000 kilometara! Time je dokazao da nas sve veže neko nevidljivo, zajedničko polje svijesti. Tiller naglašava vezu između intencije tj. namjere i djelovanja na materijalni svijet. Štoviše, u svojim knjigama daje prikaz uređaja koji, prema njemu, može tu našu namjeru pojačati. U tu kategoriju spadaju i vorteks antene.

Da je tako pokazao je i eksperiment proveden u jednoj hrvatskoj medicinskoj ustanovi. Pod nadzorom liječnika, izvađena je krv ispitaniku i on je premješten u udaljenu prostoriju u susjednoj zgradi. Priključen je na uređaj za mjerenje promjena u izlaznim točkama akupunkturnih meridijana kako bi se registrirala svaka energetska promjena. Točno u trenutku kada je kap njegove krvi dodirnula vodu koja je stajala na vorteks anteni u udaljenoj prostoriji, došlo je do naglog porasta energije u svim akupunkturnim meridijanima. Cijeli je pokus zabilježen TV kamerama a nazočilo mu je više svjedoka. Ispitanikovo je tijelo posredstvom vode na anteni na neki način dobilo informaciju i korigiralo svoj energetski status na razinu optimalnog.

U društvu s prof.dr. Williamom Tillerom, uglednim američkim znanstvenikom

Jedno od zanimljivih istraživanja provedeno je od strane njemačkog fizičara dr. Klausa Volkamera. Mjeren je utjecaj vorteks antene na otopinu natrijeva klorida, dakle soli. Pritom je došlo do vidljive reakcije uređaja nakon postavljanja vorteks antene ispod otopine, a isti se gubi njenim uklanjanjem, što ukazuje na djelovanje antene na daljinu i to na otopine nalik onima koje se nalaze u stanicama našeg tijela. To je posve neočekivano otkriće ukazalo na mogućnost da, vjerojatno uz intenciju promatrača, vorteks antena djeluje na daljinu pa kao takva možda može predstavljati zaštitu od loših utjecaja poremećenih geomagnetskih polja koja popularno nazivaju “podzemnim zračenjem”.

Kao vrlo intrigantne povratne informacije dobili smo i rezultate eksperimenta ugledne radiestezistkinje iz Slovenije Angele Mejak. Kako bi utvrdila njen utjecaj stavila je ispod jedne posude s vodom i lukovicom vorteks antenu, a druga lukovica je poslužila kao uzorak za usporedbu. Lukovica koja se nalazila iznad antene je vidljivo brže proklijala dok se kod kontrolne proces odvijao sporije.

Vorteks antene trebaju u vodu usaditi vrlo specifične informacije za koje se već pokazalo da ih tijelo u vodi prepoznaje. Nakon stajanja preko noći na anteni, voda poprima slatkasti okus i doima se hladnijom no što bi trebala biti. Istočnjaci u tome prepoznaju blagi utjecaj “amrita”, nektara koji se inače vjerojatno nalazi i u vodama bogatim tzv. ormus elementima. One su još jedan doprinos istraživanjima koja idu u pravcu poboljšanja kvalitete vode koju svakodnevno pijemo.

Pomognite održanju energetske ravnoteže u Vašem organizmu pijenjem vode držane na vorteks anteni, jednostavnoj pločici koju svatko može koristiti!

Ovakva voda trenutno uravnotežuje energije u akupunkturnim meridijanima.02

Iskustva i komentari korisnika

“Vortex antene se naslanjaju na originalnu tehniku koja potječe iz Indije, a zove se Yantra.
To je najčešće pločica od bakra koja ima funkciju utjecati na nešto pomoću finih vibracija (frekvencija). Na Zapadu se najčešće koristi za mijenjanje kvalitete vode ili hrane. Znači na votrex antenu ili Yantru se stavi čaša s vodom i nakon određenog vremena slova na sanskrtu i Yantre – sveti geometrijski oblici, proizvode fine vibracije i tako djeluju. Yantra je moćnija, ali je moramo puniti s mantrama svaki dan (izgovaranjem određenih riječi pred njom). Zato je vortex antena kod nas popularna jer ljudi baš ne prihvaćaju taj tip korištenja alata jer poistovjećuju to sa nekim okultizmom – pa je lakše ovako.”

“Imam Vorteks antenu Libra (za uravnotežavanje akupunkturnih meridijana), koristim je otprilike od ljeta gotovo svaki dan. Ako ostaviš bocu na suncu, dovoljno je da stoji 2 sata na podlošku, a u kući oko 8 sati. Najbolje je staviti prije spavanja, pa ujutro je voda spremna za čaj, koristim je u kuhanju… Voda ima mekši, nježniji ukus, i nakon više pijenja te vode, ova obična iz špine ima odvratan ukus… Zanimljivo, ljetos sam stavila bocu u vrt (na sunce) i sakupilo se je dosta mrava na boci i nešto na podlošku. Pa, ne vjerujem da su bili žedni…Svi su bili nepomični, samo su stajali na boci ili podlošku… I biljke odlično reagiraju na zalijevanje tom vodom, samo dobijaju nove listove.


Vortex antena disk

Pomognite održanju energetske ravnoteže u Vašem organizmu pijenjem vode držane na vorteks anteni, jednostavnoj pločici koju svatko može koristiti!

Dimenzije: promjer 9 cm

Materijal: vitroplast

Cijena: 299 kn

Prethodna objavaNajbolja verzija sebe
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 01.02.2018.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here