Kad ste posljednji put bili u kazalištu? Naravno, imate previše posla, previše obaveza, tko bi planirao nekakvu večer za 10 dana kad nemate pojma ni što će biti na poslu sutra ujutro… Živcirate se jer ste zapeli u gužvi ili u redu u banci ili dućanu, nešto nije stiglo na vrijeme, nešto drugo se nije odvilo kako ste željeli… Svjesno odvojite vrijeme i počastite sebe i nekog vama dragog – kazalištem!

atma.hr – 45

Teatar Rugantino vam predlaže da u travnju pogledate njihovu najnoviju uspješnicu, komediju “Sirena i Viktorija” Rusa Aleksandra Galina – punokrvni, sočni, zabavni, ljubavno preispitujući, lagano erotski obojani kazališni manifest protiv usamljenosti. Iako se ova posttranzicijska priča odigrava u Moskvi, teme, likovi i situacije u svakom su pogledu izuzetno bliski i prepoznatljivi našoj kazališnoj publici. Režiju potpisuje mladi beogradski redatelj Filip Grinvald, a na sceni se događa apsolutno glumačko majstorstvo troje sjajnih glumaca – Gordane Gadžić, Dubravke Ostojić i Mladena Vasaryja.

“Sirenu i Viktoriju” možete pogledati u Maloj dvorani Lisinski 11. i 26. travnja.

Više o predstavi na: http://www.rugantino.hr/sirena_i_viktorija.html

Hrabra, intrigantna i provokativna predstava “Za umrijet od smijeha” u koprodukciji Teatra Rugantino i Kazališta Planet Art, svoju osamdesetu izvedbu (sjajan uspjeh s obzirom da igra manje od godinu i pol) odigrat će u Medulinu, u MMC-u – 12. travnja. Dva (anti)junaka u Zagrebu se ponovno mogu gledati 27. travnja, a ova riječ ponovno može biti i doslovna jer u Kazalištu Mala scena u jednoj puno intimnijoj atmosferi – tu hit predstavu mogu pogledati i oni koji su je već gledali.

“Za umrijet od smijeha” predstava je koju su zavoljele i kritika i publika koja je emotivno prihvatila dvoje drukčijih, neshvaćenih i neprilagođenih, onih koji su morali poludjeti da bi u ovom vremenu ostali normalni. Gordana Gadžić i Marko Torjanac fenomenalni su, maestralni i nezaboravni u ulogama Nje i Njega! Svakako treba istaknuti sjajnu i hrabru prilagodbu američkog originala Christophera Duranga na naše prilike koju potpisuje Marko Torjanac.

Više o predstavi na: http://www.rugantino.hr/za_umrijet_od_smijeha.html

Ulaznice za zagrebačke izvedbe možete rezervirati na [email protected]; 01/555-4848, a za “Sirenu i Viktoriju” u Maloj dvorani Lisinski kupiti online

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here