atma.hr – 52
“Mudrost stoljeća u tebi sad drijema, igraju se u tebi i čovjek i žena. I uzmi od njih ono svjetlo što ti pripada, pokloni se Boginji u Tebi – Ona sada Svijetom tvojim vlada. Dijete Moje, i dok me tražiš, u tebi sam … kao najtananiji treptaj sna, kao Ona koja sve odgovore za tebe zna, kao Ljubav uzvišena u Plamenu Vječnog Postojanja, kao utjeha, kao Radost, kao Iskra Trajanja. KAMO “

Olivera Jevtić RAMONA,
vodeći duhovni učitelj Apolonskih Svjetlosnih paralelnih Znanja

Ova sofisticirana poruka Veličanstvene Prirodne Sile Vatre – KAMO – uzvišenog plamena duhovnosti, upućuje nas na usklađivanje s našom ženskom energijom i bivanje u skladu sa njom, jer živimo u vremenu dominantnih energija ženskog principa Nove Duhovne Epohe.

To ujedno i znači da unutar sebe trebamo osvijestiti Ljubav – kao stanje bivanja, Majku – kao nositelja ženskog principa od koje smo naslijedili duhovno – biološke karakteristike naše ženske loze podrijetla i Sebe unutar Sebe – da prihvatimo i mijenjamo sebe kroz energiju ljubavi.

Sve ovo zajedno snažno utječe na našu sveukupnost – odnos sa samim sobom, na naše veze, brakove, djecu, obitelj koju sami stvaramo, na naš posao, na vlastitu procjenu da li živimo sretan život i još mnogo, mnogo toga.

Duhovno – energetska očišćenja kroz žensku liniju podrijetla koja radimo, nametnula su se kao imperativ sadašnjice. Dio duhovnih energija pretkinja i predaka koje nasljeđujemo i osjećamo može ići do 12-tog koljena unatrag. Zato je bitno napraviti duhovno energetsko odvajanje, da ne bi nosili terete koji nam ne pripadaju i koji blokiraju jedan ili više segmenata života: intimni, obiteljski, zdravstveni, poslovni. Jedan dio ovog procesa je i iscjeljenje tj. samoiscjeljenje odnosa sa ženom koja nas je rodila – jer je ona primarni izvor nas i naših spoznaja, uvjerenja, stavova o svijetu.

Bez obzira da li je u pitanju samo majka (koja je kuhala, prala i na nas se drala) ili Majka (Ljubav koja nam je podarila, Ljubavi nas učila, uvijek uz nas bila, dajući nam osjećaj prijeko potrebne Sigurnosti) svjetlo iscjeljenja dio je procesa, s tim što oni koji su imali sreću da imaju Majku, pred sobom imaju znatno manji opseg energetskog rada.

Prolazeći kroz ovaj proces, usmjereno vođeni duhovnim učiteljima, tad učite i u praksi primjenjujete mijenjanje sebe kroz energiju ljubavi. Spoznajete Sebe unutar Sebe, otklanjate emotivne prljavštine iz duše dajući priliku vašem biću da jače svijetli i da vas vodi ka božanskom razlogu vašeg rođenja.

Kada utišate dušu – koja čas hoće čas neće, čas mrzi čas voli, čas je usplahirena čas na dnu očajanja – i naučite njome upravljati kroz vaše Biće – a Biće je Svjetlo kroz koje uvijek progovara samo i jedino Ljubav – tada dosežete Ljubav kao stanje bivanja. Ta energija je prelijepa, uzvišena i topla – čak i fizički osjećate povećanu ugodnu toplinu unutar tijela. Ona uvijek daje mir. Ona uvijek daje pravo rješenje u pravom trenutku. Ona vas i štiti i vodi.

Ovim se zaokružuje proces očišćenja i iscjeljenja vaše osobne ženske energije i duhovnog nasljeđa vaših pretkinja.

Nije suvišno napomenuti da svi mi unutar sebe nosimo i mušku (Sunce) i žensku (Mjesec) energiju – na biološkom nivou muške i ženske kromosome. Energija vladajućeg ženskog principa je ta koja je otvorenija, prijemčiva, mekana, topla, orijentirana na bivanje – prepoznavanje onoga što je to što ja zaista jesam? I kako da to što jesam i budem. Tek kada otkrijete vaš Jesam i vaš Budem, prepuštate se energiji vašeg muškog principa da vas povede u akciju, da radite, djelujete, stvarate …

Znati usmjeravati ove energije unutar sebe dio je Umjetnosti Ljubavi Života koja vas vodi ka veličanstvenijoj verziji vas samih! Vrijeme Ljubavi je već uveliko počelo – i zove vas kroz osjećaje, snove, ljude i događaje da mu se pridružite!

S ljubavlju
Olivera Jevtić RAMONA
Vodeći duhovni učitelj Apolonskih Svjetlosnih paralelnih Znanja
www.apollosvetlosnaparalelnaznanja.com
fb: omoromana omoromano

atma.hr – 39

atma.hr – 39