Iskoristite razdoblje vladavine Raka, sretne okolnosti su na vašoj strani …
Ovan

Posao: Djelujete ambiciozno i ​​stalo vam je da ostavite dobar utisak na poslovne partnere. Novi događaji na poslovnoj sceni zahtjevaju istančanu vještinu u prilagođavanju i mudre postupke. Umijete vješto koristiti svoje sposobnosti i različite poslovne formule koje donose uspješne rezultate. Imate dobre polazne pretpostavke, naročito kada se rješavaju veliki financijski projekti. Najvažnije je da napravite dobru procjenu i izbor.

U razdoblju do prvog srpnja uspjet ćete ostvariti prioritetne ciljeve i izmiriti neka financijska dugovanja. Potrudite se osmisliti alternativna rješenja za neke iznenadne situacije. Krajem mjeseca prihvatite perspektivnu ponudu i budite uporni prilikom uspostavljanja novih poslovnih veza.

Ljubav: Primjećujete izvjesne ljubavne nagovještaje koje ne razumijete najbolje, zbog čega povremeno djelujete zabrinuto. Nema potrebe da se stalno vraćate i razmišljate o nekim neostvarenim ili pogrešnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Bitno je da shvatite dobru pouku iz zajedničkog života.

U naletu strasti, širom otvorite oči i poslušajte srce. Ljubav ima najjaču snagu, ali samo ukoliko ste dovoljno iskreni i vjerujete u svoje osjećaje. Spremite pozitivnu orijentaciju i lijepe misli za voljenu osobu. Važno je da osjetite emotivnu toplinu u nečijem društvu, a zajednički podsticaj predstavlja dovoljan povod za ljubavnu sreću. Od sedmog srpnja očekuje vas veliki ljubavni zanos.

Zdravlje: Aspekti sa Saturnom u osmom polju opominju na mudrost, oprez i umjerenost kako bi vaša sreća potrajala što duže. U prvoj polovici srpnja bit ćete skloni ozljedama zbog nepažnje. Tijekom ovog razdoblja imat ćete učestale glavobolje, mučninu, nesanicu i probleme s anemijom.

Bik

Posao: Stalo vam je da poboljšate svoj poslovni položaj, ali prije svega materijalni status. Imate sjajnu viziju i dovoljno energije, tako da nove događaje na poslovnoj sceni ne želite prepuštate slučaju. Važno je da poslovima prilazite selektivno, prepoznati dobru priliku i nikako ne bi trebalo da se zadovoljite prosječnim rezultatima. Izbor povoljnih poslovnih situacija trebalo bi da procjenjujete na temelju kriterija vrijednosti ili isplativnosti.

Taktika koju vješto primjenjujete predstavlja mudriji obrazac poslovnog ponašanja u odnosu na prethodno razdoblje. Krajem mjeseca očekuju vas bolji uvjeti i prilika da poboljšate financijska primanja. Poželjno je da razmislite o profesionalnom usavršavanju, a ukoliko se bavite komunikacijama očekuje vas napredovanje.

Ljubav: Ponekad ste veoma uporni u želji da ostvarite sve svoje ljubavne namjere, čak i po cijenu da vas netko povremeno osporava. U skladu sa svojom impulsivnom prirodom ne budite nestrpljivi nego pričekajte da se emotivne želje i potrebe iskristaliziraju. Kvaliteta koji proističe iz ljubavne veze predstavlja vašu intimnu sreću ili najljepše zadovoljstvo.

Mlade ili slobodne predstavnike znaka očekuju poznanstva sa zanimljivim osobama i nove ljubavne romanse. Netko u vama pobuđuje veliko interesovanje, dobro raspoloženje i asocira vas na ugodne uspomene. Riješili ste da isprobate različite emotivne uloge i ljubavne formule koje donose željeni efekt. Imate dovoljno samopouzdanja, gode vam brojni komplimenti i saznanje da imate zavodnički šarm. Od 10. srpnja očekuje vas pozitivan rasplet ili nova ljubavna sreća.

Zdravlje: U ovom razdoblju najviše će vas mučiti nesanica i česte glavobolje. Povremeno ćete imati problema sa stomakom i oscilacijama krvnog tlaka.

Blizanci
Posao: Imate dovoljno energije i ozbiljnu namjeru da unaprijedite svoj poslovni i materijalni status. Nalazite se u kreativnoj fazi koja će vam donijeti nekoliko novih mogućnosti za ubrzanim napredovanjem. Najbitnije je da poslovima prilazite selektivno biste pravilno usmjerili kretivnu energiju.

Potrebno je da jasno definirate poslovne ciljeve u dogovoru s pouzdanim suradnicima ili uz stručnu konzultaciju. U razdoblju od sedmog srpnja bit će naglašeni susreti ili kontakti sa inozemstvom. Netko je spreman podržati vaše ideje i zalaganje u pravcu dalje afirmacije, ali je neophodno da okupite ekipu pouzdanih suradnika. Aktivna uloga i dodatna angažiranost u različitim pravcima poboljšat će vašu poslovnu poziciju.

Ljubav: U skladu sa svojim temperamentom, trenutnim raspoloženjem i emotivnim afinitetima ponekad djelujete vrlo izazovno ili neodoljivo na okoliš. Ali, zbog pogrešnih izjava ili nepromišljenih postupaka zapadate u konfliktne situacije. Bez obzira na popularnost koju uživate u društvu suprotnog spola, izbjegavajte ulazak u “zabranjenu zonu” ili koketiranje s izazovnom osobom. Pretjerana doza hrabrosti ili avanturizma mogla bi ugroziti odnos s ljubavnim partnerom.

Nema potrebe da forsirate emotivno rivalstvo ili osobno dokazivanje u odnosu sa voljenom osobom. Ne možete imati veći utjecaj na zajednički život nego što vam druga strana dozvoljava. Kada razmišljate o različitim susretima, nemojte zaboraviti da potreba za izazovnom avanturom ili dokazivanjem u osnovi predstavlja emotivnu slabost.

Zdravlje: Manji problemi s vidom i infekcijama. Zbog pojačane nervoze bit ćete skloni ozljedama. Promijenite način prehrane i unositi dovoljno tekućine.

Rak

Posao: Poželjno je da potaknete kreativnu fazu izražavanja, jer imate sjajne ideje i priliku da dokažete profesionalne sposobnosti u društvu suradnika. Povremeno uvjeti u kojima se nalazite djeluju promjenjivo, ali to vam neće smetati da ostvarite pozitivne rezultate. Pitanje poslovne organizacije i povjerenja u određene suradnike zahtijeva da dobro razmislite prije nego što se odlučite za konkretne odgovore ili za krajnji izbor.

Nemojte dopustiti da vas uznemiravaju neka sporedna događanja, koncentrirajte se na svoje ciljeve i aktivno pratite trend novih događaja. Pokažite dobru volju i spremnost na različite promjene ili usavršavanje. Poslije drugog srpnja očekuje vas donošenje važne poslovne odluke. Oslonite se na osobno iskustvo, ali i na provjerene informacije.

Ljubav: U novim događajima koji će obilježiti vaš ljubavni odnos, često ćete biti korak ispred partnera. Neophodno je da razgovarate sa voljenom osobom o problemima koji opterećuju zajednički život. Nije dobro da skrivate svoje osjećaje i potrebe. Nedostaje vam emotivna podrška, što dodatno utječe na vaš (ne) raspoloženje.

Ukoliko Vas muči dilema o paralelnoj ljubavnoj vezi, morate uložiti mnogo energije kako biste balansirali na dvije strane. Ipak, prije ili kasnije nekom morate pokazati koliko vam je stalo do zajedničke sreće. Mlade ili slobodne Rakove istovremeno privlači nekoliko osoba, ali još niste sigurni u svoje osjećaje ili u konačan izbor partnera. Prihvatite nove ljubavne događaje i prilike. Možda još ne prepoznajete jasan signal, ali nemojte odustajati od svojih iskrenih namjera.

Zdravlje: Ukoliko ste emotivno neraspoloženi onda se tako i zdravstveno osjećate. Tijekom ovog razdoblja mogući su problemi sa stomakom, nesanicom i povišen krvni tlak.

Lav

Posao: Povremeni propusti na poslu, prije svega zbog loše koncentracije, neće bitnije umanjiti vaš profesionalni ugled. Vaši glavni aduti u odnosu na poslovne konkurente su sposobnost dobrog zapažanja i vještina brzog prilagođavanja novim uvjetima.

Ulažete veliki napor kako biste ostavili dobar dojam na suradnike, pogotovo one koji su sumnjali u vaš poslovne sposobnosti. Da biste u tome uspjeli važno je prepoznati pravi trenutak za uspješnu akciju. Također, pozornost posvetite i novim polovnim temama za koje imate interesovanje, a nije naodmet i da razmislite o suvremenijim idejama u poslovanju. Od 13. srpnja predstoje vam značajna poboljšanja u financijskom smislu, nove ili dodatne povišice.

Ljubav: Ponekad želite prikriti intimna osjećanja ili tajne namjere u ljubavnom životu. Zbog toga zbunjujete okolinu čestim promjenama u raspoloženju i postupcima koje činite. Potrebno je da iskristalizirate svoje osjećaje i riješite zablude koje imate prema jednoj osobi. Budite dovoljno iskreni i nemojte povrijediti nečije osjećaje. Nema potrebe da igrate pogrešnu ulogu, jer loši potezi mogu iskomplicirati ljubavni odnos.

Ukoliko priželjkujete strasnu avanturu, ništa vas neće spriječiti da ostvarite svoje tajne namjere. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnoj igri – zato nemojte prekoračiti “pravila” u zajedničkom životu. Najvažnije je da vjerujete u svoje osjećaje i nečiju emotivnu naklonost. Mladi ili slobodni Lavovi upoznat će nekoliko zanimljivih osoba, a neki će započeti novu ljubavnu avanturu.

Zdravlje: Većina vaših zdravstvenih problema povezana je s neadekvatnom prehranom. Kako ne kontrolirate unesenu količinu hrane mogući su problemi s povećanim masnoćama u krvi.

Djevica

Posao: Predstoji vam aktivna uloga u poslovnom životu i nekoliko dobrih prilika, na koje bi trebalo odgovoriti u skladu s visokim profesionalnim manirima. Vrlo ste disciplinirani i odgovorni, ali vam okolina povremeno nameće nove poslovne obveze koje zahtijevaju dodatni napor i zalaganje. Bez obzira koliko ste sigurni u sebe i svoje sposobnosti, prije nego što prihvatite novu poslovnu transakciju zatražite savjet iskusne osobe.

Psihološki pritisak koji povremeno osjećate mogao bi loše utjecati na vaše zdravstveno stanje. Zato, nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite podvući jasnu crtu i zaštititi se od različitih komentara ili naredbi. Krajem mjeseca očekuje vas važno poslovno priznanje.

Ljubav: Pažljivo analizirate partnera i ljubavni život, i pronalazite različite odgovore, ponekad i suprotne. Priželjkujete više emotivne pažnje i nježnosti kako biste osjetili pravi ljubavni zanos. Ukoliko ste mladi ili slobodni, prekoračite “granice” koje ste zacrtali. U traganju za određenom osobom i novom romansom, shvatićete da je sreća na vašoj strani.

Vještina ljubavnog zavođenja proizlazi iz zajedničke inspiracije, dovoljno je da osjetite magičnu energiju u nečijem prisustvu. Uvijek postoje dobre ideje kojima možete iznenadite voljenu osobu. Važno je da potičete svoju maštu, da pokažite svoje dobre strane i da se razlikujete od drugih.

Sve je lakše i bolje kada se zategnute situacije rješavaju u dogovoru s voljenom osobom i uz zajedničku emociju. Slobodne Djevice sredinom razdoblja očekuju nove ljubavne avanture.

Zdravlje: U ovom razdoblju mogući su manji problemi s kralježnicom i krvnim tlakom. Potrudite se uskladiti poslovni i privatni život.

Za ostale znakove kliknite na broj 2