Goran Karna

Webinar “Prihvatite sebe” je jedinstvena prilika da u potpunosti prihvatite svu ljepotu Vašeg bića i otpustite sva nerazumijevanja i pogrešne predstave o sebi. Ovo je prilika da se izmirite sa svim aspektima Vaše osobnosti. Predavač Goran Karna će demonstrirati kako putem razgovora sa klijentom i putem dubokog intuitivnog razumijevanja promijeniti naša svjesna i podsvjesna uvjerenja i osjećaje te prihvatiti novu percepciju sebe i života.

Isto tako Goran će govoriti o tome kako se pomiriti s tamnim dijelom sebe i kako prepoznati pozitivne kvalitete koje nosite u sebi. Polaznici će raditi različite vježbe i meditacije, kao i raditi u paru. Ova radionica će Vam pomoći da prihvatite sebe kakvi jeste uistinu i u potpunosti se uskladite sa Vašim srcem i dušom. Za više informacija i prijave kliknite na link:
09.11.2020. ONLINE Webinar PRIHVATITE SEBE (na hrvatskom)

Ako vam termin ne odgovara, isti webinar na engleskom održava se dan ranije 08.11.2020. te na engleskom i španjolskom jeziku 07.11.2020.

Drugi Goranov webinar u prosincu, 10.12.2020.
ONLINE webinar KRENIMO NAPRIJED SNAŽNO U ŽIVOTU (na hrvatskom)
Ako vam termin ne odgovara, isti webinar samo na engleskom održava se dan kasnije 11.12.2020.
Ovaj webinar će Vam pomoći da prestanete ponavljati obrasce majke i oca i idete dalje u razvoju od njih, kao i da dobijete osjećaj da ste vrijedni njihove ljubavi. Odnos sa majkom i ocem jako utječe na sva područja našeg života i iscjeljenje takvog odnosa znači potpuno iscjeljenje sebe, predaka i potomaka, kao i snažno kretanje naprijed u životu. Odnos sa majkom se reflektira na Vaš odnos prema samom sebi, zdravlju, poslu, financijama, partnerske i poslovne odnose. Odnos sa ocem se reflektira na Vaše sposobnosti iscjeljivanja, Vaš odnos sa Stvoriteljem, kao i duhovni rast i napredak. Krenimo snažno zajedno naprijed i budimo potpuno slobodni u kreiranju novog života.

Svjedočanstva s tečajeva pogledajte na Youtube kanalu

Srdačan pozdrav,
Goran