Jasmina Kovačev, EFT Master trener

23.04. u 20 sati besplatan webinar na temu:

Što je uzrok sindromu odlaganja

Sindrom odlaganja se svakom javi u manjoj ili većoj mjeri u nekom momentu i sputava nas u našem napretku ka željenom cilju i uspjehu.

Otkrijte što sve može biti uzrok i kako prevazići ovaj sabotirajući sindrom.


24.-25.04. od 19.00 do 22.30 držimo tematski EFT grupni tretman (nije besplatan) na temu:

Strah od posljedica korone

Posljedice korone su veoma različite – od zdravstvenih do egzistencijalnih. Što god vas uznemirava, važno je da riješite na emotivno energetskom nivou.

Vaš unutrašnji  mir vam omogućava da

  • nađete najbolja moguća rješenja u datom momentu
  • imate najbolji pristup intuiciji i intuitivnim odlukama
  • stvorite najbolje uvjete za zdravlje u vašem tijelu

Odsustvo stresa tj naših emocionalnih doživljaja stvara najbolje zdravstvene uvjete u vašem tijelu. Kako? Umjesto mog odgovora, napisat ću tekst koji sam upravo dobila od jednog od naših polaznika.

„Sve vrijeme mi odzvanja u glavi Vaša priča koliko stres i strah smanjuju imunitet… Sjećate se da je jedna polaznica na posljednjem grupnom tretmanu preporučila aparatić koji mjeri zasićenost kisika u krvi. Kupio sam ga. Vrijednosti su mi normalne: 96-99, a minimum je 94… Jutros sam baš imao veliki stres i i iznervirao se. Automatski  sam za vrijeme sastanka u firmi stavio taj naprstak od aparatića na prst i on izmjeri 88. Sa tim rezultatom bi me odmah poslali u bolnicu i priključili na kisik.   Poslje 10 minuta vrijednost je bila normalna, malo sam disao i kratko otapkao.“

Pomozite sebi rješavanjem tereta koji su se nakupili mjesecima slušajući sve i svašta na temu korone i njenih posljedica.

Prijavite se na webinar ili na tematsku grupnu radionicu preko ovog linka i nazvati će vas organizator radi daljeg dogovora.


Srdačno vaša
Jasmina Kovačev

www.TehnikaEmocionalneSlobode.com