Yantre 9 planeta – Sunce, Mjesec, Merkur, Venera, Mars, Jupiter, Saturn, Rahu, Ketu uz poklon jedne Sri yantre.

Yantre su grafički prikaz mantre (zvučne vibracije) i one šire svoju povoljnu energiju u prostoru.

One su snažan alat za uređenje prostora u skladu sa prirodom, za napredak, uspjeh, dobro zdravlje, jogu i meditaciju! Donose duhovno i materijalno blagostanje, te mir ukućanima.

Yantre se sastoje od niza geometrijskih uzoraka koji dolaze iz drevnih Veda. Planetarne yantre su alati za ispravljanje neravnoteže koja proizlazi iz planetarnih položaja u domu ili prema natalnoj karti.

U prostoru se postavljaju uz točno određene upute (napisane na poleđini) i  aktiviraju se mantrom.

YANTRA – Print slika 9 planetarnih yantri za povoljnu energiju

Kolekcija: Vastu, Sveta geometrija Veda

Print na kvalitetnom tvrđem papiru.

Dimenzije: 14×14 cm

Ostale dimenzije po narudžbi.

Cijena: 225 kn

Vrlo zanimljiva stvar je da bez obzira da li vjerujete u moć yantri ili ne, uvijek ćete osjetiti efekt pravilno energizirane i smještene yantre. Često čujemo od ljudi kako su veliku promjenu osjetili svi ukućani nakon postavljanja yantri.

Zanimljivo je da u većini slučajeva ukućani nisu ni bili svjesni o postavljanju yantri, budući su yantre uglavnom bile iza namještaja – yantre uopće nisu bile vidljive.

Prvih nekoliko sati (ponekad i dana) nakon postavljanja yantri možete biti malo “smušeni”, lijeni, nervozni, imati glavobolju itd.

Kako biste promijenili nešto u svojem životu, morate promijeniti i nešto u sebi. Nema smisla očekivati vanjske promjene bez unutarnjih. No, imajte na umu da ubrzo nakon što “loš” osjećaj promjene nestane, probudi se prekrasan osjećaj harmonije i mira.

Ako ste vrlo senzibilna osoba, meditirate svaki dan, promjene nakon postavljanja yantri ćete osjetiti instantno. No, ponekad može potrajati malo duže da se promjena manifestira na materijalnom nivou.

YANTRA – Print slika 9 planetarnih yantri za povoljnu energiju

Kolekcija: Vastu, Sveta geometrija Veda

Print na kvalitetnom tvrđem papiru.

Dimenzije: 14×14 cm

Ostale dimenzije po narudžbi.

Cijena: 225 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here