Yoga narukvica je izrađena u kombinaciji poludragog kamenjaa rozenkvarca, titanium kvarca, fluorita i svetog drva rudrakše.

Izvlači negativnu energiju, donosi pozitivnost, povećava mir i ravnotežu

Yoga narukvica od rudrakše s rozenkvarcom

Od rozenkvarca, titanium kvarca, fluorita i svetog drva rudrakše.

Izvlači negativnu energiju, donosi pozitivnost, povećava mir i ravnotežu.

Dužina: 17 cm (rastezljivo)

Cijena: 140 kn

Više o proizvodu:

Fluorit je kamen zaštite i stabilnosti.

Ime je dobio prema latinskoj riječi fluere što znači teći, radi niskog tališta minerala. Ima snažno djelovanje kroz donju energiju koja je zemaljska. a gornju energiju koja je duhovna. To se pogotovo osjeti u čakri trećeg oka.

Pozitivno djeluje na naše moždane stanice i otvara našoj duhovnoj volji kontakt s višom razinom svijesti.

Njegovim djelovanjem možemo čak vidjeti i osjetiti vlastitu auru. Fluorit potiče duhovnu i psihičku cijelovitost, razvoj, istinu, zaštitu i donosi mir. Ljubičasti fluorit jača našu sposobnost prepoznavanja, koja nam omogućava povezati sve vanjske informacije sa unutarnjom vizijom iz pogleda Božanskog Ja.

Ovaj krhki poludragi kamen govori nam da mudrost proizlazi iz ljubavi i harmonije. Fluorit blagoslovljava svim našim duhovnim željama i djelima, bezrezervno nam pomaže ispunit našu ovozemaljsku ulogu. Pojačava pozornost i koncentraciju, otklanja strah, te povećava mentalne sposobnosti.

Svaka boja ima svoje djelovanje u pojedinoj čakri, najvažnije su ljubičasta i plava, koje nam pružaju podršku kod duhovnog razvoja. Kad nas savlada nemir onda nam pomaže povratit izgubljenu duhovnu ravnotežu.

Plavi fluorit ublažava i pojašnjava naš smisao primjećivanja. Položen na bilo koju čakru izjednačava naš emotivni i duhovni život i ublažuje napetost. Donosi smirenje i duševni mir. Ako želimo umirujuće utjecati na nervni sustav, onda treba  zajedno i istovremeno na čakre položiti ove boje : plavi fluorit na čakre čela ili grla, zeleni i ružičasti na čakru srčanu i žuti fluorit na pupčanu čakru.

Ružičasti kvarc ili rozenkvarc  je kamen bezuvjetne ljubavi i beskrajnog mira. To je najvažniji kristal za srce i srčanu čakru.

Postoji priča kako je Adonisa napao Ares, bog rata, u obliku vepra. Afrodita, u pokušaju da spasi Adonisa se zapetljala u žbunje trna. Njihova pomiješana krv je obojila kamen u ružičastu boju.

Zeus se sažalio te je oživljavao Adonisa i Afroditu na šest mjeseci u godini. Zbog ovog mita ružičasti kvarc je postao simbol ljubavi i pomirenja.

Ružičasti kvarc se posebno  preporučuje tokom perioda rastanka ili razvoda kada je potrebno iscijeliti tu energiju rastanka. Pomaže prebroditi tugu, potiče opraštanje i prihvaćanje. Zato ga i nazivaju – kamen za “slomljeno srce”.

Ovaj kamen nam pomaže da pronađemo put do duhovnosti, prema umjetnosti, ponajviše prema glazbi koja potiče njene vibracije i razvija fantaziju, inspiraciju, duhovne kreacije i sposobnost gledanja u budućnost.

Energija ovog kamena donosi otvorenost za nova emotivna iskustva i potiče pružanje nove šanse ljubavi kroz novi partnerski odnos. U postojećim vezama obnovit će povjerenje i harmoniju i potaknuti bezuvjetnu ljubav. Potiče vjernost u ljubavi i prijateljstvu.

Rudraksha je čudesan dar prirode čije je pozitivno djelovanje poznato još od davnina.

Rudraksha kuglice predstavljaju Gospodina Šivu.

Rudraksha je nastala kao dar prirode svim ljudima, dar koji donosi pozitivnost, povećava mir i ravnotežu te nam pomaže da bistrog i pozitivnog uma živimo u sadašnjem trenutku. Riječ rudraksha na sanskrtu znači Šivine suze, a potječe od riječi  – Rudra, koje je jedno od imena boga Šive i riječi Aksham, što znači suza.

Vjeruje se da rudraksha donosi unutarnji mir, znanje, snagu i prosvjetljenje. Ona održava zdravlje, osnažuje i pruža neustrašiv život na putu do prosvjetljenja i oslobođenja.

Rudraksha  je povezana s planetom Jupiter i božanstvom Rudra Kalagni. Daje mir, snažan intelekt i moć govora te jača svjesnost. Kaže se da ispunjava sve želje te da je prikladna za sve one koji teže za duhovnim spoznajama.

Zrna rudrakshe emitiraju elektromagnetsko zračenje koje ima snažno pozitivno djelovanje na tijelo, um i duh nosioca. Naši osjetilni organi odgovaraju na podražaje kao što su dodir, miris, buka, vid i okus kao posljedica bioelektriciteta. Bioelektricitet prenosi informacije iz mozga u različite dijelove tijela i obratno.

Titanium kvarc stimulira svijest o univerzalnoj ljubavi, izvlači negativnost i širi iscjeljujuću energiju po tijelu i okolini.

Proizvod prikazan na slici je ogledni unikatan primjerak, izrađujemo po narudžbi gotovo identičan ručni rad. Ima samo nekoliko primjeraka!

Yoga narukvica od rudrakše s rozenkvarcom

Od rozenkvarca, titanium kvarca, fluorita i svetog drva rudrakše.

Izvlači negativnu energiju, donosi pozitivnost, povećava mir i ravnotežu.

Dužina: 17 cm (rastezljivo)

Cijena: 140 kn

Prethodna objava9 načina na koja će zaljubljivanje u duhovnu ženu protresti vaš svijet
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 02.01.2018.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.