Yoga Retreat Reset & Reconnect provodi se u suradnji sa VerVita d.o.o. i uz pokroviteljstvo Turističke zajednice općine Kostrena.

Pridružite nam se na Yoga Retreat-u Reset & Reconnect od 18.-22.6.2021. odmaknite se od svakodnevice, napravite pravi predah za dušu i tijelo uz yoga praksu na prekrasnoj plaži u okviru Mosquito Bar-a u Kostreni u blizini grada Rijeke i u srcu Kvarnera.

Yoga Retreat uključuje i predavanja o raw food izazovima i veganskoj prehrani, predavanja iz područja yoge i Veda, a jedan dan organiziramo i planinarski izlet (fakultativno). U slobodnom vremenu prepustite se uživanju na prekrasnoj plaži, odvažite se na jedan ronilački izazov ili se opustite uz masažu na plaži.

Yoga Retreat moguće je pratiti i online preko Zoom aplikacije (yoga praksa i predavanja).

Yoga Retreat obuhvaća tehnike yoge, pranayame, tehnike povlačenja i meditacije uz praksu asana, yoga položaja sa ciljem istinskog povlačenja i odmora od gradskog života u prekrasnoj prirodi uz more, gledajući izlazak i zalazak Sunca. Odmorite se od svakodnevice, povežite se sa samim sobom i sa prirodom, napravite nešto dobro za sebe, a samim tim i za druge. Pomaknite svoju praksu na novu razinu, produbite svoje znanje o yogi i implementirajte tehnike yoge u svakodnevni život.

Za više informacija posjetite:
https://www.namasteyogazagreb.com/programi

Prijave i informacije:
[email protected]
091/2544352